ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
15 Aralık 2024 Pazar - 12:19

Müftülükte istişare gündemi

Erzurum İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programda, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, diyanet hizmetlerini değerlendirdi.

Müftülükte istişare gündemi

Erzurum İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programda, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, diyanet hizmetlerini değerlendirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı "2024 Yılı Merkez-Taşra Buluşmaları" kapsamında düzenlenen toplantı, Erzurum Müftülüğü organizasyonuyla Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Atama 1 Daire Başkanı Yusuf Tunç ve Sicil Daire Başkanı Necati Kantar katıldı. Başkan Yardımcısı Kadir Dinç’in başkanlığında yapılan toplantıda Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, il genelinde müftülüklerce yürütülmekte olan hizmetlere ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. İcra edilmekte olan dini ve hayri hizmetlerde etkinliğin ve verimliliğin artırılmasına yönelik istişare edilen toplantı, gündemdeki maddelerin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.
Üç toplantının aynı saatte gerçekleştirildiği buluşma kapsamında ise; Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, şube müdürü, şef ve vhki kadrolarında görevli personelle İl Müftülüğü Konferans Salonunda buluşurken, Atama 1 Daire Başkanı Yusuf Tunç, İl Müftülüğü Toplantı Salonunda vaiz ve din hizmetleri uzmanı personelle bir araya geldi. Sicil Daire Başkanı Necati Kantar ise Selami Camii’nde din görevlilerine hitap etti.
Programda konuşan Başkan Yardımcısı Dinç, günümüz dünyasında dijitalleşmenin önemine vurgu yaparak, "Değişimin ve dönüşümün zirve yaptığı bir dünya düzenini icra ediyoruz. Bu kapsamda attığımız adımları her kesime ulaştırmak ve etkinliğimizi arttırmak adına, dijital mecraların etkin kullanımı çok önemli. İyi niyetli olmayan kesimler dijital mecraları kullanarak yapılan yararlı hizmetleri bir tıklamayla dezenforme edebiliyorlarken; bizler bu ülkenin ve milletimizin yararına yaptığımız hizmetleri neden etkin bir şekilde milyonlara ulaştırmayalım?” dedi.
Atama 1 Daire Başkanı Yusuf Tunç ise, merkez ilçe personeline yönelik "Dijital Dünyanın Önemi ve Değişen Temsil Anlayışı" konulu sunum yaptı.

 
Çınar güven tazeledi
 
OBM’den doğa bilgilendirmesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hava Ulaştırma Kulübünden Şehit Nergiz’e vefa
Atatürk Üniversitesi Hava Ulaştırma kulübü öğrencileri hava şehidi Astsubay ...
Güneş’in eseri TUBA telif eser ödülüne layık görüldü
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ...
Küçük öğrenciden büyük maharet
Oltu ilçesinden Deneme Yazma ve En İyi Cümle Afiş Yarışması'na katılan ...
 
Pir Ali Baba Türbesi ziyarete açıldı
Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Pir Ali Baba Türbesi, 1001 ...
1001 Hatim başladı
Erzurum'u doğal afetlerden korumak için Pir Ali Baba tarafından yaklaşık ...
Palandöken yine zirvede
Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi sosyal donanım, fiziki ve sosyal ...
 
'Hisseli Harikalar Kumpanyası' yoğun ilgi buldu
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce (DOB) Şırnak'tan başlatılan ...
'Hep Otuz Üç Yaşında' filmi beyaz perdede
Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi’nin hazırlanışını konu alan ...
'Umudumuz İslam'ın en doğru şekilde öğrenilmesi'
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Polonya Müslümanları Dini ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva