ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bitlis şehidini uğurladı
Bitlis şehidini uğurladı
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Kayseri şehidini uğurladı
Kayseri şehidini uğurladı
On binler  şehit Mangura'yı uğurladı
On binler şehit Mangura'yı uğurladı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
HABERLER>EĞİTİM
19 Aralık 2009 Cumartesi - 05:31

Memur-Sen’den eğitim seferberliği

GHA/Memur-Sen Konfederasyonu tarafından il temsilcilikleri ve şube başkanlarına yönelik olarak yürütülen eğitim faaliyetlerine Erzurum’da da başlandı. Memur-Sen tarafından organize edilen eğitimlerde, il ve şube başkanlarıyla üyelere, çalışma yaşamı, sosyal koşullar, kanun, yönetmelik ve mevzuatlara ilişkin güncel bilgiler aktarılıyor.

Memur-Sen’den eğitim seferberliği

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı ile birlikte Eğitim Uzmanı Sendikacı Tarkan Zengin’in de hazır bulunduğu eğitim toplantısına, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeler katıldı.
//VERİ AKTARIMI
Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Dursun Mehmet Dindi, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Zinnur Şimşek, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Elimdar Aydemir ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman’ın da aralarında bulunduğu sendika yönetici ve üyelerine yönelik bilgilendirici açıklamalarda bulunan (BEM-BİR-SEN) Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı, eğitsel içerikli konuşmasını, sinevizyon sunumuyla renklendirdi. Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen’in yürüttüğü sendikal çalışmaları istatistiksel verilerle aktaran Karslı, “Konfederasyonumuz ve bağlı tüm sendikalar, yürüttükleri etkili çalışmalar sayesinde bugün çalışma hayatında önemli bir yere gelmiştir. Bu yükseliş devam edecek ve örnek sendikacılık denildiği zaman akıllara hep Memur-Sen gelecektir.” dedi.
//ZENGİN: YENİLENEBİLMEK, EŞİTTİR BAŞARIDIR…
Memur-Sen’e bağlı sendikaların Erzurum şube başkanlarının hazır bulunduğu eğitim toplantısı, sendika yöneticisi ve üyelerinden de büyük ilgi gördü. Eğitim programı kapsamında bulunan konulara ilişkin olarak yöneltilen soruların yanıtlandığı toplantıda, Eğitim Uzmanı Sendikacı Tarkan Zengin de, kanun, yönetmelik ve mevzuatlara ilişkin güncel bilgi aktarımında bulundu. Kendini yenileyebilen, güncel gelişmelere adapte olabilen sendikalar için başarının kaçınılmaz olacağını vurgulayan Zengin, Memur-Sen’in, Türkiye genelindeki tüm şube ve bağlı sendikalara yönelik olarak bu tür eğitimler verdiğini dile getirdi. Söz konusu eğitim çalışmalarının, periyodik aralıklarla yineleneceğini anlatan Tarkan Zengin, Memur-Sen’in, yönetici ve sendika üyelerinin eğitim yoluyla gelişmeye büyük önem verdiğini kaydetti.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A.Ü’de öğrencilere ulaşım desteği
GHA/Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi ile Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin ...
Pasinler MYO meslek edindiriyor
İHA/Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Milli ...
Yeni "katsayı" uygulaması açıklandı
İHA/Üniversiteye girişte katsayılar, öğrencinin alanı dışında bir bölümü ...
 
Veliler grip tatili istiyor
Erzurum’da grip endişesi sebebiyle okullarda devamsızlık oranının arttığı ...
“Soruşturma ile Erzurum’un ilgisi yok”
Erzurum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Uğur Elmas, Malatya’da ...
Canan, rahmetle anıldı
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi İlahiyat ...
 
Eğitimde internet tehditi
GHA/Anadolu Eğitimciler Derneği (ANEDER) Başkanı Naci Haliloğlu, “İnternet ...
Öğrenciler YÖK’ün B Planı’nı bekliyor
GHA/Memur-Sen Konfederasyonnu’na bağlı Eğitim Bir-Sen’in Erzurum 2 Nolu ...
MYO’dan bilgilendirme etkinliği
İHA/Narman Meslek Yüksek Okulunda İnşaat bölümünde okuyan 1 ve 2 sınıf ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva