ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
HABERLER>EKONOMİ
17 Ağustos 2016 Çarşamba - 16:30

Mehmetçik Vakfı’nın kurban bedeli 790 TL

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, Mehmetçik Vakfı kurban bağışı bedelinin 790 TL olduğunu söyledi.

Mehmetçik Vakfı’nın kurban bedeli 790 TL

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, Mehmetçik Vakfı kurban bağışı bedelinin 790 TL olduğunu söyledi.
 1982 yılında kurulan Mehmetçik Vakfı’nın bugüne kadar 44 bin 317 kişiye toplam 579 milyon 51 bin 99 TL ekonomik destek sağladığını belirten Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, “Her ay 8 bin 892 kişiye ise aylık olarak ortalama 6 milyon 200 bin TL amaca yönelik yardım yapmaktadır. Yapılan yardımların gelir kaynağının önemli bir kısmını vekaleten kurban bağışları oluşturmaktadır. Bu yıl belirlenen kurban bedeli 790 TL veya 265 ABD doları veya 237 eurodur” dedi.
 Bağışçılara kurban kesimi görüntülerinin CD olarak gönderebileceklerini ifade eden Yıldırım, “Vatandaşlarımız, Mehmetçik Vakfı’na vekaleten kurban bağışlarını vakfın anlaşmalı olduğu bankaların şubelerinden veya bu bankaların internet bankacılığından yararlanarak Ankara’da Vakıf Genel Müdürlüğü ile İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa’daki vakıf temsilciliklerimize gelerek nakit ya da kredi kartı ile makbuz karşılığı ve kendi internet sitemiz üzerinden kredi kartı online bağışı sistemini kullanarak kolaylıkla yapabilirler. Vekaleten kurban bağışı hizmetinin, temin edilen kurban sayısı ile sınırlı olması nedeniyle kurban bağışında bulunacak vatandaşlarımızın bağışlarını son güne bırakmaması arzu edilmektedir. Temin edilen kurbanlık sayısının yeterli olması halinde bankalar aracılığı ile son bağış tarihi 9 Eylül Cuma saat 18.00’dir. kurbanlıkların kesimi, modern tesislerde, hijyenik koşullarda, her kesimhanede görevlendirilen vakıf personeli, veteriner, noter ve din görevlisinin denetimi ve gözetimi altında, kesim merkezlerinin kapasitelerine göre, kurban bayramının ilk üç gününde dini vecibelere uygun olarak yapılacaktır. Kesim sonrası bağışçılarımıza, kurban kavurması, teşekkür mektubu ve noter onaylı kesim tutanağı ile arzu edenlere kurban kesimi görüntülerinin CD’si gönderilecektir” diye konuştu.
 

 
ASPM’de 17 Ağustos gündemi
 
Erzurum yağmurla serinledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'a 305 teşvikli yatırım
M.AKDAĞ-Ekonomi Bakanlığı 2016 Haziran dönemi teşvikli yatırım verilerini paylaştı
'Erzurum ekonomisinin gençlere ihtiyacı var'
Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) üyeleri Erzurum AK Parti Milletvekili ...
Ürün organik, pazarlama organik
Oltu ilçesine bağlı Dutlu köyünde yetiştirilen kavunlar bölge halkının ...
 
Büyükşehir’den Hınıs’a tarımsal yatırım
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Hınıs ilçesinde yapımı süren ...
ETSO’dan enerji protokolü
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile elektrik pazarının önemli markası ...
Karaca’dan Erzurum esnafına övgü
Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca, ...
 
‘Erzurum Erzurum olalı böyle müjde görmedi’
Sakalıkesik Ovası Sulama Projesi'nin telekonferans ile açılışı öncesinde ...
Pasinler’de TMO sevinci
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’un Pasinler ...
Erzurum’a 206 Milyonluk yatırım
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Prof. ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva