ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bitlis şehidini uğurladı
Bitlis şehidini uğurladı
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Kayseri şehidini uğurladı
Kayseri şehidini uğurladı
On binler  şehit Mangura'yı uğurladı
On binler şehit Mangura'yı uğurladı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
HABERLER>SİYASET
31 Temmuz 2007 Salı - 00:00

MİLLETVEKİLİ GÜLYURT, MKYK TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

SEÇMENE TEŞEKKÜR AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı hakkında bilgi vererek, "Erzurum'da ve Türkiye'de halkımız bize büyük teveccüh gösterdi" dedi.

MİLLETVEKİLİ GÜLYURT, MKYK TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ GÜLYURT, MKYK TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİ VERDİ SEÇMENE TEŞEKKÜR AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı hakkında bilgi vererek, "Erzurum'da ve Türkiye'de halkımız bize büyük teveccüh gösterdi" dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında 24 Temmuz'da yapılan ve kendisinin de katıldığı AK Parti MKYK toplantısı hakkında bilgi verdi. ERZURUM MKYK’DA ELE ALINDI MKYK'de özellikle seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ifade eden Gülyurt, toplantıda söz alarak Erzurumluların kendisine ilettiği talepleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a anlattığını belirtti. Muzaffer Gülyurt, cumhurbaşkanlığı seçimi, işçi ve memurun durumu, memur ve işçi emeklisi maaşları, esnafın durumu, köylerde yaşanan sıkıntılar konularında kendisine anlatılan talepleri bildirdiğini ifade etti. AK Parti'nin genel seçimlerde Erzurum'daki oy oranını yüzde 31 artırdığını dile getiren Gülyurt, "3 Kasım seçimlerde Erzurum'da aldığımız 184 bin oyu yüzde 31 oranında artırarak 242 bin 207 oya çıkardık. Erzurum'da yeniden birinci parti olduk. Şehrimizde ve Türkiye'de halkımız bize büyük teveccüh gösterdi. Bu teveccühle birlikte sorumluluklarımız daha da arttı" dedi. AYIRIMCILIK YOK Erzurum'un güney ilçelerinde de AK Parti'nin oy oranının arttığını kaydeden Gülyurt, "Güney ilçelerimizde genellikle Kürt kökenli vatandaşlarımız yaşıyor. Onlar bizim kardeşimizdir ve asla ayrım yapmayız. 2002'deki seçimlerde güney illerinde DEHAP 33 bin 209 oy aldı. Son seçimlerde ise DTP'nin desteklediği bağımsız aday 17 bin 329 oy aldı. Oy oranlarında yüzde 50 azalma oldu. Gittiğimiz tüm köylerde vatandaşlar bize 'Hizmeti AK Parti döneminde gördük' dedi. Köylerde elektrik, yol, su gibi konuları çözüme ulaştırdık. Köylere götürülen hizmetlerin devam etmesiyle birlikte DTP'nin oyunun daha da azalacağına inanıyorum" diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'YE BİR HAFTADA 210 MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI
MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, KAYDINI OĞLUYLA BİRLİKTE YAPTI TBMM'ye bir haftada ...
CHP İL BAŞKANI ÖZPEKER:
BAYKAL GÖREVİNDE KALMALI CHP İl Başkanı Nevzat Özpeker, 22 Temmuz seçim ...
AK PARTİ, ERZURUM'DA SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Başarı asla başımızı döndürmeyecektir. Önemli ...
 
Adan da DP’den istifa etti
3 Kasım seçimlerinde DYP tarafından Erzurum’dan aday gösterilen ...
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ HÜKÜMETİN İCRAATLERİNİ ANLATTI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı ...
DP ADAYI GÜZEL:
BEYİN GÖÇÜNÜ ÖNLEMEK ZORUNDAYIZ Demokrat Parti (DP) Erzurum Milletvekili ...
 
MHP Milletvekili adayı Göğebakan:
SİYASETTE ERZURUMLULUK DİNAMİZMİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ Milliyetçi Hareket ...
ERBAKAN ERZURUM'A GELİYOR
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi’nce ...
AKP HORASAN’DA MİTİNG YAPTI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Bazı partilere barajı aştırıp, yamalı bir ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva