ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Havalimanı vizyon büyüttü
Erzurum Havalimanı vizyon büyüttü
KUDAKA’dan kadınlara girişimcilik eğitimi desteği
KUDAKA’dan kadınlara girişimcilik eğitimi desteği
Kars’ta gizemli tepe
Kars’ta gizemli tepe
Doğa Koruma ekipleri iş başında
Doğa Koruma ekipleri iş başında
Erzurum Mahalli Sulak Alan Komisyonu toplandı
Erzurum Mahalli Sulak Alan Komisyonu toplandı
HABERLER>BÖLGEDEN
13 Kasım 2025 Perşembe - 13:33

MHP'den Abdurrahmangazi Mahallesi buluşması

MHP İl Başkanı urdagül, İl yöneticileri, Palandöken İlçe Başkanı Karaoğlu, İlçe yönetimi ve akademisyenler, "Hayırlı günler komşum" ziyaretleri kapsamında "Derdin derdimiz" sohbetlerinin ilkini geniş bir katılımla Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahmangazi mahallesinde gerçekleştirdi.

MHP den Abdurrahmangazi Mahallesi buluşması

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, İl yöneticileri, Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, İlçe yönetimi ve akademisyenler, "Hayırlı günler komşum" ziyaretleri kapsamında "Derdin derdimiz" sohbetlerinin ilkini geniş bir katılımla Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahmangazi mahallesinde gerçekleştirdi.
Terörsüz Türkiye başta olmak üzere bir çok gündem konularının istişare edildiği buluşmada, MHP İl Başkanı Yurdagül ve yöneticiler vatandaşların derdi dinlenip taleplerini aldı.

"Hayırlı günler komşum" demeye geldik
MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, toplantıda yaptığı konuşmada "Bugün buraya siyaset yapmak için gelmedik. Bugün buraya, sizinle dertleşmeye, hal hatır sormaya, "Hayırlı günler komşum" demeye geldik. Çünkü biz inanıyoruz ki, bir memleketin bereketi komşulukla, huzuru gönül birliğiyle olur. "Derdin Derdimizdir" diyoruz; bu söz öylesine söylenmiş bir slogan değil. Bu bizim inancımız, bizim duruşumuz. Siz dertlenince biz de dertleniriz, siz gülerken biz de seviniriz. MHP halkıyla iç içe, milletiyle yan yana duran bir harekettir" dedi.

Biz makam için değil, millet için yola çıktık
"Bizim siyasetimiz kürsüde değil, sokaktadır; bizim davamız tabelada değil, gönüllerdedir. Kapı kapı dolaşacağız, her evin ışığına selam vereceğiz. Bir yaşlının duasını, bir gencin umudunu, bir annenin gözyaşını unutmadan çalışacağız" diyen Başkan Yurdagül, "Çünkü biz biliyoruz ki, bir milletin gücü tankta, topta değil; birbirine selam veren insanların yüreğindedir. Bir komşu kapısını çalıp "Hayırlı Günler Komşum" diyebiliyorsa, orada birlik vardır, bereket vardır, umut vardır. Biz makam için değil, millet için yola çıktık. Bizim için ben yok, biz var. Bizim için oy değil, dua kıymetlidir. Bu milletin duası varsa, Allah’ın izniyle aşamayacağımız dağ yoktur. Kimse bizden susmamızı, eğilmemizi, yanlış karşısında sessiz kalmamızı beklemesin. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Biz devletin bekası, milletin birliği, bayrağın gölgesi için varız. Ve ne pahasına olursa olsun bu davadan dönmeyeceğiz. Erzurum’un mayasında vefa vardır, mertlik vardır, iman vardır. Biz o mayayı korumak, bu şehri daha huzurlu, daha güçlü kılmak için yola çıktık. Her gittiğimiz evde bir tebessüm bırakmak, her sohbette bir umut yeşertmek istiyoruz. Bizim siyasetimiz gönül siyasetidir. Onun için diyoruz ki: Bu şehirde kimse yalnız değil. Kimse derdiyle baş başa değil. Çünkü biz buradayız; siz neredeyseniz, MHP Erzurum İl Başkanlığı oradadır. Bizim hedefimiz sadece bugünümüzü korumak değil, yarınlarımızı da güvenceye almaktır" diye konuştu.

Güçlü devlet, huzurlu millet, birlik içinde bir Türkiye
Yurdagül, terörsüz Türkiye süreciyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise şunları kaydetti; "MHP olarak diyoruz ki : Ya silahlarını bırakırlar, ya da silahlarıyla birlikte tarihin karanlığına gömülürler! Bu mesele bir siyaset meselesi değil, bir vatan meselesidir. Terör sadece silah değildir; bir zihniyettir, bir ihanettir. Ama bugün, Allah’a şükür, devletimiz öyle bir kararlılıkla mücadele ediyor ki, artık o zihniyet nefes alamıyor. Dağlar temizleniyor, şehirler huzur buluyor. Her mağara kapandığında, her silah sustuğunda bu milletin huzuru artıyor. "Terörsüz Türkiye" dediğimiz şey, sadece sınırlarımızı korumak değil; çocuklarımızın korkmadan büyüdüğü, gençlerimizin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye’dir. Bu, bizim devlet felsefemizdir: Devlet güçlü olacak, ama vatandaşı huzurlu olacak. Bazıları bu mücadeleyi değersizleştirmeye çalışıyor. "Barış" diyerek, "açılım" diyerek, hainleri aklamaya kalkanlar var. Ama millet artık uyanık. Halk görüyor kim vatanın yanında, kim terörün gölgesinde duruyor. Gerçek vatansever lafla değil, duruşla belli olur. Biz diyoruz ki: Terör bitince, ekonomi nefes alır, üretim artar, millet huzur bulur. Silah sesi susarsa, tezgâh sesi yükselir! Huzur ortamı bereketin ta kendisidir. Gazze’de, Suriye’de, Irak’ta yaşananları da biz sadece izlemiyoruz. Çünkü orada akan kan, bizim sınırımızı tehdit ediyor. Bir nehrin suyu kaynağında kirlenirse, aşağısı da bulanır. O yüzden MHP diyor ki: "Komşularımızda huzur, bizim evimizde güvenliktir." Kıbrıs’tan Akdeniz’e kadar, Mavi Vatan’dan Doğu sınırımıza kadar her karış toprak, her damla deniz bizim için vatan emanetidir. Biz bu emanete sahip çıkacağız. Bugün Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu millet diz çökmüyor, geri adım atmıyor. Kendi kararını kendi veren, sözü dinlenen bir ülke haline geliyor. Ve bu büyük hedefin temeli Terörsüz Türkiye’dir. Artık korkular değil, umutlar konuşacak. Bizim hedefimiz budur! Güçlü devlet, huzurlu millet, birlik içinde bir Türkiye."

 
Kars’ta gizemli tepe
 
KUDAKA’dan kadınlara girişimcilik eğitimi desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kars’ta gizemli tepe
Kars’a yaklaşık 26 kilometre uzaklıkta bulunan köydeki sırlarla dolu yapı ...
Oltulu seracılara örtü desteği
Oltu ilçesinde 18 çiftçinin seralarının örtüleri, İlçe Tarım ve Orman ...
Muşlu annelerin evlat nöbeti sürüyor
Muş'ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, 221. haftada ...
 
Doğu Türkistan'ın sesi oldular
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, gökyüzüne mavi beyaz ...
Erzurum'a ekolojik köprü
Uraloğlu, 'Karayolu ekolojik köprüleri kapsamında Karadeniz Sahil Yolu ...
Türkiye'de bir ilk
Mobil Çığ Gözlem Projesi'nin ilk fazı tamamlandı
 
Peynir Müzesi yoğun ilgi görüyor
Türkiye’nin ilk tematik Peynir Müzesi yerli ve yabancı turistlerden yoğun ...
Oltu'da 3 bin fidan toprakla buluştu
Oltu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" ...
Palandöken Belediyesi meslek edindiriyor
Palandöken Belediyesi’nin vatandaşlara hem meslek kazandıran hem de hobi ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Dönemin Yenisi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva