ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Büyükşehirden toplu ulaşımda düzenleme
Büyükşehirden toplu ulaşımda düzenleme
Sivas'ta 106. Yıldönümü coşkusu
Sivas'ta 106. Yıldönümü coşkusu
Konyaspor kamp için Erzurum'u seçti
Konyaspor kamp için Erzurum'u seçti
 Meteorolojiden yüksek sıcaklık uyarısı
 Meteorolojiden yüksek sıcaklık uyarısı
Uzunyayla’da kavga: 1 yaralı
Uzunyayla’da kavga: 1 yaralı
HABERLER>SİYASET
10 Mayıs 2011 Salı - 04:58

MHP adayları ilçe turunda

MHP Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerinin dışında ilçelerde de seçmenleriyle bir araya gelen MHP’li adaylar, 12 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapıp, destek talebinde bulunuyorlar.

MHP adayları ilçe turunda

SAMET ÖZÜNAL(GHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerinin dışında ilçelerde de seçmenleriyle bir araya gelen MHP’li adaylar, 12 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapıp, destek talebinde bulunuyorlar.
KARAÇOBAN ZİYARETİ
MHP’nin Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Jale Alcan ve Muhsin Yılmaz, seçim çalışmalarını Karaçoban ilçesinde sürdürdü. İlçe merkezindeki kahvehane ve işyerlerini ziyaret eden adaylar, MHP’nin hizmet projeleri hakkında Karaçobanlılara bilgiler aktardılar. Karaçoban’daki kahvehane ve işyeri ziyaretlerinde konuşan MHP Milletvekili adayı Oktay Öztürk, Erzurum’un güney ilçelerinin hayvancılık ağırlıklı olmak üzere tarımsal üretime dayalı olduğunu belirterek, MHP iktidarının, her iki sektöre de öncelik tanıyacağını söyledi. Tarım ve hayvancılığa ucuz elektrik temini, temizlenen mayınlı arazilerin yoksul çiftçilere dağıtılması, tarımsal ihracatın bir program dahilinde artırılarak desteklenmesi gibi atılımların, 12 Haziran’dan sonra işbaşına gelecek olan MHP’nin öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu vurgulayan Öztürk, Et ve Balık Kurumu’nun ise, et piyasasında etkin olacak şekilde yeniden yapılandırılacağını ifade etti.
Erzurum Milletvekili adayı Kamil Aydın da, et ve süt üreticiliğinin Erzurum için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, üretilen et ve sütün garanti fiyat uygulamasına tabi tutularak, üreticilerin rahatlatılacağını söyledi. Özellikle hayvancılıkta verimlilik ve kalite artışının sağlanacağını, et ürünlerinin istikrarlı bir şekilde artırılması amacıyla besi hayvancılığının destekleneceğini kaydeden Kamil Aydın, “Hayvancılığı geliştirmek amacıyla bütçeden yapılan destek ödemeleri yüzde 50 arttırılacak. Hazine arazilerinde tarımsal üretim yapanlara da destek verilecek. Hazine arazileri, kullanıcılarına tarımsal üretim için uzun vadeli olarak kiralanacak. şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
seyfettin 11 Mayıs 2011 Çarşamba 12:15

kasetler kafamızı karıştırdı....

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak’tan Hınıs buluşması
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Erzurum’un Hınıs ilçesinde seçim ...
BBP’den KAP yaklaşımı
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Kalkınan Anadolu Projesi" adı altında ...
MHP adayları’ndan MMO ziyareti
MHP’li adaylar Oktay Öztürk ve Kamil Aydın, seçim çalışmaları kapsamında ...
 
Akdağ’dan bebek istismarı suçlaması
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Millet, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel ...
'Tövbe et, özür dile'
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, Başbakan Erdoğan'ı ima ederek 'Statükocunun ...
‘Akdağ Erzurum’un yüzünü ağarttı’
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli, “Türkiye’de sağlık hizmetlerinin ...
 
Çığlık’tan Oltu çıkarması
- Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Oltu İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Erzurum Anadolu demektir’
HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, Ankara’daki Erzurum Palandöken Eğitim ...
‘En büyük gücümüz milletimizin duası’
Bakan Akdağ, hükümet olarak vatandaşa hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva