ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken Barajı Ana isale hattında arıza
Palandöken Barajı Ana isale hattında arıza
 ETSO ile İŞKUR’dan kadın istihdamı protokolü
 ETSO ile İŞKUR’dan kadın istihdamı protokolü
FB'liler Derneği törenle açıldı
FB'liler Derneği törenle açıldı
4 kişinin yaşamını yitirdiği dava ertelendi
4 kişinin yaşamını yitirdiği dava ertelendi
TEKNOFEST 2025’te ETÜ başarısı
TEKNOFEST 2025’te ETÜ başarısı
HABERLER>GUNCEL
18 Nisan 2005 Pazartesi - 00:00

MHP İl Başkanı Çimen:

2. Üniversite kurulmalı MHP İl Başkanı Ertürk Çimen, ikinci üniversitenin kurulmasının şart olduğunu, kurulması halinde Erzurum’un Doğu anadolu’nun eğitim merkezi konumuna gelebileceğini söyledi.

MHP İl Başkanı Çimen:

MHP İl Başkanı Çimen: 2. Üniversite kurulmalı MHP İl Başkanı Ertürk Çimen, ikinci üniversitenin kurulmasının şart olduğunu, kurulması halinde Erzurum’un Doğu anadolu’nun eğitim merkezi konumuna gelebileceğini söyledi. MHP İl Başkanı Ertürk Çimen, Erzurum’un sorunları ve çözüm önerileriyle ilintili olarak partisinin görüşlerini aktardı. Erzurum’un önemli ekonomik problemlerinin çözüm beklediğini ifade eden Başkan Çimen, Erzurum için hizmet üreten herkesin yanında olacakların ve yıkıcı muhalefetten yana olmadıkların belirtti. İKİNCİ ÜNİVERSİTE ŞART Erzurum’da ikinci üniversitenin kurulmasının büyük bir gereklilik arz ettiğini belirten Çimen, “ MHP olarak 2.nci üniversitenin kurulmasının önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyoruz. Üniversitenin kurulması hem ekonomiye katkı sağlayacak, hem de şehrin bilimsel ve kültürel açıdan kalkınmasına neden olacaktır” şeklinde konuştu. ONKOLOJİ HASTANESİ BİR AN ÖNCE KURULMALI Erzurum’a sözü verilen Onkoloji ve Çat Devlet Hastanesi’nin bir an önce kurulmasını isteyen Çimen, “ Erzurum bu dönemde ciddi hizmet eksikliklerine maruz kalmıştır. Duble yol dediler, yolları genişlettiler. Akaryakıta 4 defa zam yapıldı. Erzurum’da Milletvekili sayısının 6’ya düşmesi de Erzurum’a bu dönem verilen hizmetin göstergesidir.” iddiasında bulundu.. KAÇAK HAYVAN GİRİŞİ ÖNLENMELİDİR Hayvancılık sektöründe küpeleme çalışmalarına da değinen Çimen, “ Resmi küpeleme sistemi dediğimiz uygulama ile kaçak hayvan girişleri resmi hale gelmiştir. Kaçak et girişleri haksız rekabeti artırmakta ve sektöre büyük bir darbe vurmaktadır” şeklinde konuştu. DEĞERLER ÜZERİNE SİYASET YAPILMAMALI Bayrağa saygısızlık yapanları ağır bir dille eleştiren Çimen, “ Bağımsızlığımız sembolü olan namusumuz olan bayrağımıza sahip çıkarak ülke sathında gerekli cevap verilmiştir. Fakat ülkede yaşayan gayri Müslim ve Lozan’da azınlık kabul edilen azınlıklar dışında tüm ülkede yaşayan fertler bu milletin asli unsurlarıdır. Örf, kültür gibi kuvvetli bağlarımız mevcuttur. Bu ülkenin üzerinden siyaset yapanlara buradan sesleniyorum, bu değerlerle siyaset yapmayın bunun altında boğulursunuz. Türkiye büyük devlettir; tüm vatandaşları sağ duyuya davet ediyoruz. İslam dini gibi hoşgörü ve sevgiye dayalı bir dinin mensupları olarak; tarihte çağ açıp, kapatan bir milletin torunları olarak, Yüce Türk milletinin evlatları olarak; birlik ve beraberliğimiz bozmak isteyenlere en güzel dersi sağduyu göstererek, birlik ve bütünlüğümüzü ifade ederek verebiliriz” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Narman Tutkusu” yayında
Erzurum’un Narman ilçesinde aylık olarak yayınlanacak “Narman ...
KANDİLLİ SALLANDI
Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Kandilli Beldesinde Cumartesi günü ...
Hedef’ten seminer
Hedef Dershaneleri tarafından organize edilen “Çocuk ve Ailenin ...
 
Eğitimci Aykaç’tan yerinde tespit:
Oyunlara gelmeyelim Eğitimci Harun Aykaç, ülkede tansiyonu yükseltmek ...
Devlet Üniversiteleri’nin Kan Kaybı
Maddi yetersizlik öğretim kadrolarını özel üniversitelere yöneltiyor.
BEMBİRSEN görev dağılımı yaptı
BEMBİRSEN 2. olağan Genel Kurul toplantısının ardından Genel Merkez Eğitim ...
 
Son yangın olaylarında eleştirilere maruz kalan itfaiye teşkilatına
Memur-Sen’den tatlı destek Geçtiğimiz hafta Erzurum’da ...
Köy içme suyu, yol ve iskan çalışmalarında
2005 hizmet dönemi başlıyor İl Özel İdare’si tarafından yönetilecek ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
"İNSAN HAKLARI VE TERÖRİZM" PANELİNDE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ: SUÇ ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Huylunun Huysuzu
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva