ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu Bölgesinde bir ilk
Doğu Anadolu Bölgesinde bir ilk
2026 Dünya Kupası: Avustralya: 1 - Mısır: 1
2026 Dünya Kupası: Avustralya: 1 - Mısır: 1
'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, özgün bir model'
'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, özgün bir model'
Çiftçi: Görevimiz huzurun yüzyılını inşa etmek
Çiftçi: Görevimiz huzurun yüzyılını inşa etmek
KPSS-2026/1 tercih tarihleri açıklandı
KPSS-2026/1 tercih tarihleri açıklandı
HABERLER>EĞİTİM
7 Mayıs 2016 Cumartesi - 03:23

Küçük öğrencilerden büyük yardım

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okul’u öğrencileri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı’na giyim ve eşya yardımında bulundu.

Küçük öğrencilerden büyük yardım

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okul’u öğrencileri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı’na giyim ve eşya yardımında bulundu.

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okullarında düzenlenen törene Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcısı Sait Keleş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okul’u öğretmenleri, öğrencileri ve veliler “Küçük Yardımlarla Büyük Mutluluklar Yaşatalım” sloganı ile yola çıkarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısına ihtiyaç sahipleri aileler için giyim ve eşya yardımında bulundular.

Çocukların paylaşma konusunda daha başarılı olduklarını vurgulayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, “En güzel hizmet başkası tarafından iyi sonuçlanacak hizmettir. Yani siz kendinize yaptığınız bir şeyden zevk almazsınız ama o hizmeti başkasına yaptığınız zaman zevk alırsınız. Eğer hizmet yapmış olduğunuz kişiler ihtiyaç sahibi kişilerse. Bu noktadan bakarsak çocuklarımız paylaşmak yönünde daha başarılıdır. Sevgili öğrencilerimizin böyle güzel bir kampanyada yer almaları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Ümit ediyorum ki onların bu çabaları başkalarına da örnek olacak. Böylelikle bu hizmetler ihtiyacı olan herkese gidecektir” dedi.

Komşuluk ilişkilerinin ve yardımlaşmanın önemli olduğunu belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Kıymetli öğrencilerimiz hayır kampanyasına gösterdikleri ilgi ve alaka beni memnun etmiştir. Günümüzde ki en büyük hastalık geçmişte yaptıklarımızın kaybolmasıdır. Komşuluk ilişkileri, yardımlaşmalar bunlar bizim için çok kıymetli değerlerdir. İşte bu değerleri yaşatmak adına öğrencilerimiz de üzerine düşeni fazlası ile yapmaktadırlar. Biz ‘Hayır Çarşı’’sı olarak bir yer kurduk. Burada elimizde fazla olan ne varsa ihtiyaç sahiplerini dağıtıyoruz. Görüyoruz ki Atatürk Üniversitesi Vakıf okulları da çarşımıza yardımlarda bulunuyor. Ben de emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisini gezdiler.

 
Yakutiye’de SODES Projesi
 
Mültecilere ensar yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye’de SODES Projesi
Yakutiye Kaymakamlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan 6 okula ...
‘Huzuru Buldum’a birincilik ödülü
Oltu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesinin hazırlamış olduğu Değerler Eğitimi ...
Güneş Vakfı Azerbaycanlı öğrencileri ağırladı
Güneş Vakfı her hafta bir Türk Devletini vakıfta ağırlama programlarının ...
 
Fatih Projesi’nin örneği yok
M.COŞKUN-İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Karasu, okul müdürlerine Fatih ...
2. Türk-Arap Yüksek Öğretim Kongresi tamamlandı
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle onurlandırdığı ...
“Oku-Yorum”’da ‘Erdem’ konuşuldu
Oku-Yorum Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın ...
 
Erzurum’da başladı, Muğla’da tamamlandı
Uluslar arası Öğrenci Birliği Dernekleri tarafından bu yıl dokuzuncusu ...
Koçak, Tunus-Türkiye ÜİF’e katıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “II. Tunus-Türkiye Üniversiteleri ...
Minik öğrencilerden coşkulu şenlik
Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan Bahar Şenliği ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yapılanmanın Yenisi
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaşlık yalnızca bir folklor unsuru değildir
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Elekten geçirmek!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kadir İnanır'ın ardından
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sağlıkta yeni yönetmelik
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Buhara’dan Hive’ye, Hokand’dan Bugüne: Kaybettiğimiz Sadece Toprak Değildi
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva