Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi nikah şahidi oldu
Çiftçi nikah şahidi oldu
Çorum FK, Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı
Çorum FK, Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı
Taşdemir: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
Taşdemir: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 0 - Serikspor: 3
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 0 - Serikspor: 3
Trendyol 1. Lig: Sivasspor: 3 - Vanspor FK: 3
Trendyol 1. Lig: Sivasspor: 3 - Vanspor FK: 3
HABERLER>GUNCEL
28 Ağustos 2010 Cumartesi - 02:59

Korkut'tan hemzemin tepkisi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, hemzemin geçitle ilgili olarak ‘bizim değil onun, onun değil bizim’ söylemiyle gazetelere çıkma hevesine kapılan Gar Müdürünün siyaset mi, yoksa polemik hevesinde mi olduğunu anlamakta güçlük çektiğini söyledi.

Korkut tan hemzemin tepkisi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, hemzemin geçitle ilgili olarak ‘bizim değil onun, onun değil bizim’ söylemiyle gazetelere çıkma hevesine kapılan Gar Müdürünün siyaset mi, yoksa polemik hevesinde mi? olduğunu anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Korkut, gazete sütunlarını işgal eden Gar müdürünün ayrıca üslup açısından şık olmayan bir noktaya geldiğini belirtti.
//KAMUOYUNU MEŞGUL ETME MAHÇUPLUĞU
Ali Korkut, kamuoyunu boş bir konuyla meşgul etmekten üzüntü duyduğunun altını çizerek, “Yakutiye Belediyesi olarak söz konusu hemzemin geçit ile ilgili bir yükümlülük ve sorumluluğumuz olmamakla birlikte, personel fazlamız olduğu dönemde görevlendirme yaptık. Gelinen noktada halkın can güvenliği için hemzemin geçide giden yolu malzeme dökmek suretiyle kapattık. Geçmiş dönemde kapatılan bir belediye ile DDY arasında yapılan protokolün Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından kabul edilmediğini de bildirdik. Bu işin normal süreci. Asıl rahatsız edici nokta ise Gar müdürünün muhalefet meydanlarından yükselen çıkışlar benzeri polemik arıyor olmasıdır. Sanıyorum 180 binin üzerinde insanın yaşadığı ilçeye hizmet eden bir Belediye Başkanı olarak Gar Müdüründen sorumluluk öğrenme noktasında değilim” dedi.
//KORKUT’UN AÇIKLAMASI
Gazetelerde sık sık arzı endam eden Gar müdürünün üslup ve tarz açısından da hoş olmayan bir çizgiye geldiğinin altını çizen Korkut, “Maalesef Gar müdürü farklı bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Belediye Başkanı ile polemiğe girerek gazetelerde boy gösterme yarışına girme arzusu baş göstermiştir. Bu arada üslup açısından da hoş olmayan bir noktaya gelinmiştir. Muhalefet miting meydanlarından yansıyan polemik tarzıyla cevap yetiştirmeye çalışmaktadır. Yakutiye İlçe Belediyesini ilgilendirmeyen bir meseleyle, sorun oluşturulmaktadır. DDY’nin Erzurum il sınırları içerisinde kaç tane hemzemin geçidi bulunmakta ve bunların kaçında belediyeler görev almaktadır. Yine Türkiye genelinde kaç tane hemzemin geçitte bariyerli güvenlik önlemleri kaç belediye tarafından yapılmaktadır? Yok böyle bir şey” şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MMO'dan tarım politikalarına eleştiri
İthal et tartışmalarına, makina mühendisleri de katıldı. Makina Mühendisleri ...
Akdağ'dan Çat'a referandum çıkarması
Sağlık Bakanı Recep Akdağ referandum gezilerinin Çat ayağında ilginç bir ...
Önasya'ya ulaşımda Erzurum kilit kent
Yolculuk ve taşımacılık alanında tarih boyunca hareketli günler geçiren, ...
 
Ulaştırma yine müdürsüz kaldı
Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, yine müdürsüz kaldı. Geçtiğimiz Mart ...
Sokak hayvanlarına çağdaş yaklaşım
Büyükşehir Belediyesi’nce sokaklardan toplanarak Hayvan Toplama Merkezi'nde ...
Evsel atıklar ekonomiye kazandırılıyor
Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER)’in gönüllü ve ücretsiz ...
 
Kongre asfaltlanıyor
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını ...
Palandöken’de Ramazan coşkusu
Palandöken Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle 5 Ağustos'ta Ramazan-ı ...
Hazine, uzman yardımcısı alacak
Hazine Müsteşarlığı, 16 Ekim'de düzenleyeceği sınavla 40 uzman yardımcısı alacak.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunların Oyuncağı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva