KENTTE KAR TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum'da, kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Geçen hafta yağan kar yağışı sonrasında kentte kapanan köy yollarının tamamı ulaşıma açılırken, bazı kuruluşlar da kendi kampüslerindeki kar temizleme çalışmalarını devam ettiriyor.
ÇATI ALTINDAN YÜRÜMEYİN UYARISI
Öte yandan kentte gündüz havaların biraz ısınmasıyla çatılardan lapa lapa düşen kar birikintileri de vatandaşlar için tehlike oluşturmaya başladı. Yetkililer bu günlerde çatı altlarında yürünmemesi konusunda vatandaşları uyardı.
KAMPÜS KARDAN TEMİZLENDİ
Dün Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde de işçilerin iş makinaları ve küreklerle hummalı kar temizleme çalışması kameralara yansıdı. Atatürk Üniversitesi içerisinde yapımı tamamlanan Yabancı Diller Yüksekokulu ile Merkezi Dershaneler binalarının açılış töreni öncesinde işçiler kar temizleme çalışmalarına koyuldu. Yaklaşık yarım saat içerisinde davetlilerin töreni takip edecekleri alan kardan temizlendi. Alandan temizlenerek bir yere toplanan kar birikintileri küçük tepecikleri andırdı.