ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten 3 aylık asayiş değerlendirmesi
Emniyetten 3 aylık asayiş değerlendirmesi
Erzurumspor – Iğdır maçını Demirbaş yönetecek
Erzurumspor – Iğdır maçını Demirbaş yönetecek
Aşkale'nin gururu oldular
Aşkale'nin gururu oldular
Çakmak’tan TUSAŞ’a ziyaret
Çakmak’tan TUSAŞ’a ziyaret
Çakmur: Bizim için yarış yeni başlıyor
Çakmur: Bizim için yarış yeni başlıyor
HABERLER>GUNCEL
30 Temmuz 2007 Pazartesi - 00:00

İnşaat sektörü destek bekliyor

Erzurum Yapı Kooperatifleri Birliği Başkanı Adnan Bozan önemli bir sektör olan inşaat sektörünün önemli sorunları olduğunu belirterek, yeni hükümetten sektöre destek beklediklerini ifade etti.

İnşaat sektörü destek bekliyor

İnşaat sektörü destek bekliyor Erzurum Yapı Kooperatifleri Birliği Başkanı Adnan Bozan önemli bir sektör olan inşaat sektörünün önemli sorunları olduğunu belirterek, yeni hükümetten sektöre destek beklediklerini ifade etti. Erzurum Yapı Kooperatifleri Birliği Başkanı Adnan Bozan, önemli bir sektör olan inşaat sektörünün önemli sorunları olduğunu belirterek,TOKİ konutlarının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirterek, sektörün özellikle istihdam açısından önemli bir yeri olduğunu kaydetti. İNŞAAT SEKTÖRÜ EKONOMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP İnşaat sektörünün ekonomi açısından önemli bir yer edindiğini belirten Bozan, “Yeni hükümet inşaat sektörünün sorunlarına çözüm üretebilmelidir. Sorunların çözümü noktasında TOKi konutlarının kent ekonomisine önemli darbeler vurdu. Bu noktada yeni hükümetten de destek bekliyoruz. Sektör ekonomi açısından önemli bir yer ediniyor. TOKİ konutlarının yapımı yerli müteahhide verilmesi bu noktada önemli bir yer sahip bunun yanında konut yapımı için verilen kredi imkânlarda artırılmalıdır, yapımı devam eden konutların bitirilmesi için hükümetten destek bekliyoruz.” dedi. İŞSİZLİĞİ AZALTMANIN YOLU SEKTÖRÜ DESTEKLENMEKTEN GEÇER İşsizliği azaltmanın yolunun sektörü desteklenmekten geçtiğini belirten Bozan, “İşsizliği azaltmanın yolu inşaat söktürün desteklemekten geçer. Yaz sezonunda işlerimiz kısmide olsa artıyor. herkes bu noktada üzerine düşeni en iyi şekilde yapabilmelidir. Sektörün açmazları konusunda herkese önemli görevler düşüyor” dedi. ÇARPIK YAPILAŞMA SORUNU EKONOMİK BOYUTLU Çarpık yapılaşma sorunu ekonomik boyutlu olduğunu belirten Bozan, “Çarpık yapılaşma sorunun temelinde ekonomik nedenler yer alıyor. Sosyo ekonomik olumsuzluklar çarpık yapılaşma sorunlarının artmasına neden oluyor. Çarpık yapılaşma konusunda da belediyeler duyarlı olabilmelidir. Konutlar yapılırken mevzuata uygun olabilmelidir” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CEYLAN COŞTURDU
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce İstasyon meydanında organize edilen ...
BAKÜ-TİFLİS-KARS DEMİRYOLU İHALESİ YAPILDI
ERZURUM MARMARARAY’A BAĞLANACAK Bakan Yılmaz: “BTK, Türkiye'nin ...
ERZURUM-TRABZON DEMİRYOLU ULAŞIM GÜNDEMİNDE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ulaştırma ve Lojistik Sektör ...
 
ASKERLİK KANUNU'NA TABİ YÜKÜMLÜLERE İNDİRİM
Askerlik Kanunu'na tabi yükümlülere, son yoklama ve askere sevkleri sırasında, ...
ERZURUM’DA ARAÇ ESTETİĞİNDE YENİ BİR KONSEPT
Erzurum'da açılan araç estetik merkezinde otolar için her türlü konfor ...
ÖSS TERCİH İŞLEMLERİ 3 AĞUSTOS'TA SONA ERECEK
Üniversite adaylarının tercih işlemleri 3 Ağustosta sona erecek. Adaylar ...
 
Yurt, Burs, Kredi Başvuruları sürüyor
Üniversite ara sınıf öğrencilerinin, yurt, burs ve kredi için başvuru ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ORTALAMAYI TUTTURAMADIK Erzurum Trafiği mevcut araç sayısını ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
EMNİYETDE RÜTBE TAKMA TÖRENİ YAPILDI Erzurum Emniyet Müdürlüğü ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kuyunun Taşlısı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva