ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kaymakam Kalkan göreve başladı
Kaymakam Kalkan göreve başladı
Erzurumspor lige Sivasspor maçıyla başlayacak
Erzurumspor lige Sivasspor maçıyla başlayacak
Etkinlikler iptal edildi
Etkinlikler iptal edildi
Tuana'nın fidan hayali gerçek oldu
Tuana'nın fidan hayali gerçek oldu
Arama kaydı bulunan 100 kişi yakalandı
Arama kaydı bulunan 100 kişi yakalandı
HABERLER>SİYASET
5 Mayıs 2011 Perşembe - 05:27

İl Başkanlarından tepki

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eskortluk yapan polis aracına Kastamonu’da düzenlen saldırıya tepki yağıyor.

İl Başkanlarından tepki

SAMET ÖZÜNAL(GHA) – AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eskortluk yapan polis aracına Kastamonu’da düzenlen saldırıya tepki yağıyor. 1 polis memurunun şehit olduğu saldırıyla ilgili olarak siyasi partilerin Erzurum temsilcilerinden de tepki geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Türkiye’nin seçime gittiği bir döneme denk getirilen bu saldırıyı şiddetli kınıyoruz.” derken, HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet ise, Türkiye’deki seçim sürecine gölge düşürülmek istendiğini söyledi.
MHP'DEN TEPKİ
Başbakan Erdoğan’ın konvoyundaki polis aracına yönelik olarak düzenlenen ve 1 polis memurunun şehit olduğu saldırıyla ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, özellikle seçim süreçlerinin, birlik ve beraberliğe kastedici bir takım girişimlere sahne edilmek istendiğini söyledi. İl Başkanı Kaya, gerekçesi ne olursa olsun, insan hayatına yönelik her türlü saldırının ancak ‘terörizm’ olarak tanımlanabileceğini vurgulayarak, bu ve benzeri girişimleri şiddet ve nefretle kınadıklarını ifade etti. İl Başkanı Kaya, “Saldırıda şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesi başta olmak üzere Emniyet Teşkilatımızın da başı sağ olsun. Partisi ya da ideolojik görüşü her ne olursa olsun, halkımızı birlik ve beraberlik içerisinde görmek ve sağduyulu davranmak en büyük arzumuzdur.” ifadelerini kullandı.
KÜMBET: BUNUN ADI DEMOKRASİ DÜŞMANLIĞIDIR
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet ise, Başbakan Erdoğan’ın konvoyuna yönelik olarak düzenlenen saldırının, şer odaklarının geçmişte de benzerini sergiledikleri menfur saldırılardan birisi olduğunu dile getirdi. Saldırıda 1 polis memurunun şehit düşmüş olmasından duydukları üzüntüyü dile getiren Teoman Kümbet, Kastamonu’da yaşanan olayı, demokrasi düşmanlığı ve Türkiye’nin huzurunu bozmaya yönelik girişimler olarak nitelendirdi. HAS Parti İl Başkanı Kümbet, “Sayın Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’un da ifade ettikleri gibi; toplumu gerecek, kutuplaştıracak, ayrıştıran söylem ve davranışlardan kaçınılması, istişare ve uzlaşmaya dayalı bir üslubun kullanılması bizlerin de, vatandaşların da en büyük arzusudur. Has Parti olarak, Türkiye'yi karanlığa sürüklemeye çalışan derin güçlerin kirli eylemlerinin karşısında durmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Kümbet, saldırıda şehit olan polis memurunun ailesine ise, sabır dileklerinde bulundu.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaş 5 Mayıs 2011 Perşembe 09:38

Şehit olan polise allah gani gani rahmet etsin. Başbakana büyük geçmiş olsun. Başka partilerin erzurum il başkanlarının bu olaya tepki göstermesi, erzurumlulara yakışan bir davranıştır.

Yorumu oyla      7      5  
Mehmet Öznili 5 Mayıs 2011 Perşembe 07:49

erzurum'ayakışan böyle ortak tepkiler geliştirmek, haksızlığın, terörün karşısında ortak duruş sergilemektir.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ, STK’ların nabzını tuttu
Erzurum’da bölgenin en büyük hastanesini kurduklarını, ambulans helikopterin ...
Aydemir kermes açılışına katıldı
Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nce dar gelirli ailelere ...
Meclis mayıs ayı oturumları başladı
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları başladı. İl Özel İdaresi İl Genel ...
 
Öztürk esnafı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Oktay Öztürk, işsizlikle ...
Tekin ETSO’yu ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, beraberindeki ...
‘Dadaşları temsil etmek şereftir’
23. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu ...
 
Akdağ’a partilerüstü destek
Son günlerde asılsız ithamlarla karşı karşıya kalan Sağlık Bakanı Recep ...
Aksak, AK Hizmet ufkunu anlattı
AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına ...
Aydemir’e yoğun ilgi
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ve seçim ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva