ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu Doğa Harikaları – 20 – Nemrut Kalderası
Doğu Anadolu Doğa Harikaları – 20 – Nemrut Kalderası
Erzurum’un 7 aylık trafik gerçeği
Erzurum’un 7 aylık trafik gerçeği
Erzurum esnafı 6 ayda 18.3 milyarlık çek ödedi
Erzurum esnafı 6 ayda 18.3 milyarlık çek ödedi
Erzurum karşılıksız çek verileri açıklandı
Erzurum karşılıksız çek verileri açıklandı
Erzurum protestolu senette ilk sırada
Erzurum protestolu senette ilk sırada
HABERLER>GUNCEL
12 Aralık 2007 Çarşamba - 00:00

İL SOSYAL HİZMETLER KURULU TOPLANDI

İl Sosyal Hizmetler Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Kasım Yekeler başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

İL SOSYAL HİZMETLER KURULU TOPLANDI

İL SOSYAL HİZMETLER KURULU TOPLANDI İl Sosyal Hizmetler Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Kasım Yekeler başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Sosyal hizmetler alanında kurumların kendi bünyelerinde yaptıkları ve yapacakları çalışmaların ele alındığı toplantının açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Kasım Yekeler yaptı. YEKELER: SOSYAL HİZMETLER ARACAK Vali Yardımcısı Yekeler;“Erzurum’da Valilik, Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı gibi kurumlarımızın sosyal hizmetler alanında çok güzel çalışmaları var. İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne düşen görev, bu kurumların yaptıkları çalışmaları koordine etmektir. İyi koordine edildiği taktirde ilimizde daha faydalı çalışmalar da yapılabilir. Bu güne kadar yapılan projelerde bir çok kişiye ulaşıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen “Türkiye’de Çocuk İşçiliğinin En Kötü Biçimlerinin Ortadan Kaldırılması Projesi” kapsamında 500’ün üzerinde çocuğumuza ve bu çocukların ailelerine ulaşıldı. Sosyal Riski Azaltma projesi kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi kuruldu ve bu burada da anlamlı çalışmalar yapılmaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1000 öğrencinin ücretsiz dershaneye gönderilmesi sağlanmış ve bu öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçları karşılanmıştır. Bu hizmetlerin daha iyi noktalara getirilebileceğine inanıyorum."dedi. DİLENCİ SORUNU Yekeler, şehirde diğer bir sorunun ise sokaklardaki dilenciler olduğunu belirterek şunları söyledi:"Bu konuda daha ciddi tedbirlerin alınması gerekiyor. Bu durum hem vatandaşlarımızı rahatsız etmekte, hem de ilimizin imajını bozmaktadır. Dilenenlerin bir kısmı gerçek ihtiyaçlı iken ki SYDV aracılığıyla tüm vatandaşlarımıza gerekli yardım yapılmaktadır, büyük bir kısmı da bu işi meslek haline getirmiştir. Bunun sonlandırılması için çalışmalar yapılması gerekmektedir." ÖZÜRLÜ ENVANTERİ Toplantıya katılan kurum ve kuruluş temsilcileri çalışmalarını ve görüşlerini aktardı. İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sultan Murat Aydın, kurumunun bağlı bulunduğu Devlet Bakanlığın talimatı ile Erzurum’da özürlülerin envanterinin çıkarılması için çalışmalara başlandığını ifade etti. Toplantıya Vali Yardımcısı Kasım Yekeler’in yanı sıra İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sultan Murat Aydın, Sosyal Hizmetler Uzmanları Nadir Demirağ, Nurcan Akyüz, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Hakan Metin, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Zafer Gün ve Zihinsel Engelliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Neriman Demir katıldılar.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KOOPERATİF YÖNETİMLERİNE TEMSİLCİ UYARISI YAPILDI
Erzurum Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından kooperatiflerin ve üst ...
KURBANLIKLARA PALANDÖKEN'DEN OT TAŞIYORLAR
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarları kurbanlıklarla dolmaya ...
PTT DEN ACELE KOLİ HİZMETİ
PTT Kapıdan Kapıya Teslim Servisi hizmetinin verildiği 26 ilde Acele Koli ...
 
Heyecan başladı
Kurban bayramına on günden az bir süre kala, Erzurum’da bayram neşe ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
İTO’DAN PALANDÖKEN’E TANITIM DESTEĞİ İstanbul Ticaret ...
EMNİYETTEN BAYRAM ÖNCESİ SAHTE PARA UYARISI
Kalpazanlara dikkat Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alışverişteki yoğunluğu ...
 
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KÜÇÜKLER HALK OTOBÜSÜ SAHİPLERİYLE BİR ARAYA GELDİ;
Herkes kazançlı çıkacak Halk Otobüsü sahipleriyle toplantı yapan Erzurum ...
KURBANLIKLAR ŞEHİR MERKEZİNE SOKULMAYACAK
Kurban Bayramı yaklaşırken, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için Yakutiye ...
Deniz vatandaşı uyardı
Yardım amaçlı alınan kömür satılamaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Şehâdetin coğrafyası yahut bir milletin unuttuğu hatıra
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İnsanlığın En Yüce Değeri
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Değerin Barışı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva