ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Dursun: İki şehre de hayırlı olsun
Dursun: İki şehre de hayırlı olsun
Erzurum OBM'den Millet Ormanı yatırımı
Erzurum OBM'den Millet Ormanı yatırımı
Erzurum'dan Van'a bağlama köprüsü
Erzurum'dan Van'a bağlama köprüsü
Aziziye'de Jeotermal enerji gündemi
Aziziye'de Jeotermal enerji gündemi
Oltu modern spor salonuna kavuşuyor
Oltu modern spor salonuna kavuşuyor
HABERLER>SİYASET
14 Eylül 2010 Salı - 06:35

Hınıslıoğlu: “Halk iradesi galip geldi”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Referandumda gösterdiği olumlu duruştan dolayı Başkan Hınıslıoğlu’nu tebrik etti.

Hınıslıoğlu: “Halk iradesi galip geldi”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Referandumda gösterdiği olumlu duruştan dolayı Başkan Hınıslıoğlu’nu tebrik etti.
Beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Koçan, A.Caner Güven, Yürütme Kurulu Başkan Yardımcıları Ayhan Özsağlıcak, Dursun Yıldız ile beraber Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet etti.
//HINISLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum halkının Referandum’u parti meselesi olarak görmediğini, Erzurum kendi adına yakışır önemli bir duruş sergilemiştir. ETB’nin de Referandum sürecinde kendilerine desteklerini esirgemediğini ve gelinen noktada önemli bir duruş sergilediğini bundan dolayı da ETB Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu’na teşekkürlerini iletti.
//HINISLIOĞLU’NUN DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti İl Başkanı Kılıç, Erzurum halkının, bundan sonra da demokrasimizin daha ileri seviyelere gelmesi için desteklerini esirgemeyeceğine inancının sonsuz olduğunu söyledi.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise, referandum süresinde aklıselim her insanın ülkenin gelişmesi noktasında desteklerinin olması gerektiğini belirterek, “ Bizler Büyük Türkiye’nin arkasında bir duruş sergiledik. Bizler siyasetten çok Ekonominin gelişmesi için çaba gösteriyoruz. Yani bizler demokrasinin yerleşmesini, Türkiye’nin ekonomi de Dünyada ilk 10, Avrupa’da ise ilk 4, arasına girmesini ve ülkenin gelişmişlik çıtasının yükselmesi için çaba gösteriyoruz.”dedi.
ETB Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, referandum’da halkın özgür iradesinin galip geldiği belirterek “Bakın Erzurum Cumhuriyetin kurulduğu şehir. Burada çok ince bir nokta var. Atatürk Erzurum’a asker olarak geldi. Erzurum Paşayı bağrına bastı. Ama onu Sivas’a sivil olarak yolladı. buradaki ince çizgi bu. Yani halk siyasetin üzerinde vesayet istemiyor. Asker canımız ciğerimiz, siyasete karışmasını darbe yapmasını istemeyiz.” şeklinde konuştu.  (GHA)
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıç’tan STK’lara övgü
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yönetim Kurulu üyesi Dursun Yıldız ve ...
İğdeliler’den demokrasi dersi
12 Eylül darbe anayasasına topluca 'hayır' diyen Erzurum'un Horasan ilçesine ...
Akdağ’dan referandum başarısı
Bakanların referandum karnesi belli oldu. Seçim bölgesinde en çok evet ...
 
Çığlık: "Hukukun üstünlüğü kazandı"
Referandum sonuçlarını değerlendiren AK Parti Milletvekili Çığlık Erzurum’daki ...
Küçükler: “Sağduyu galip geldi”
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, 12 Eylül tarihinde yapılan referandumun ...
Engellinin oy çilesi
Türkiye Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Sirkecioğlu, oy kullanmak ...
 
Doğu’da oy kullanma bir saat erken başladı
Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde oy verme işlemi ...
'Su yoksa, oy da yok'
Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Susuz Köyü'nde yaşayanlar, hizmet görmedikleri ...
Seçmen 'evet' dedi..
2 bin 47 sandıkta oy kullanan Erzurum halkı anayasa değişikliği paketine ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunlu Ayaklar
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva