AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı, Haziran ayı divan toplantısını 2 bin 400 rakıma sahip Allahüekber Dağları’nın eteklerinde gerçekleştirdi.
HEM ZİYARET HEM SİYASET
Haziran ayı divan toplantısını yapmak için Allahuekber Dağı’na sefer yapan AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı, hem piknik yaptı, hem de gündem maddelerini değerlendirdi. Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in de iştirak ettiği divan toplantısı, İlçe Başkanı Fuat Demir başkanlığında toplandı. Allahuekber Dağı’nın eteklerinde gerçekleştirilen toplantıyla hem tabiatın tadını çıkarmak, hem de şehir stresinden uzak bir gün geçirmek istediklerini belirten Demir, “İnsanlar, ara sıra yorucu ve sıkıcı şehir ortamından uzaklaşıp, doğa ile iç içe olmak istiyor. İstedik ki, çam ağacı kokusunun yayıldığı berrak ve temiz bir havada, buz gibi suların yanı başında farklı bir divan toplantısı yapalım. Yaz mevsiminin en güzel zamanının yaşandığı bugünlerde, bu ortamı arkadaşlarımızla huzur içerisinde paylaşıyoruz.” diyerek, bulundukları ortamın tadını çıkardıklarını ifade etti.
İLÇE DİVANI TOPLANTI YAPTI
Divan toplantısında önceden belirlenen gündem maddelerini görüşen AK Partililer, daha sonra İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan 2 takım halinde voleybol ve futbol maçı yaptılar. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda Belediye Meclis üyeleri, maçın hakemi Başkan Demir faktörüne rağmen İlçe Yönetimi’ni 3-2 yenmeyi başardı. Maç sonunda bile tartışmaların sürdüğü voleybol müsabakasının ardından yapılan futbol maçında ise, Belediye Meclis üyelerinden oluşan takım oldu.
SİYASETÇİLER STRES ATTI
Yapılan maçları büyük bir keyif içerisinde izleyen Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise, piknik ortamında bile çalıştıklarını belirterek, divan toplantısını böyle bir ortamda yaparak bir nebze olsun atmosferin tadını çıkarmaya çalıştıklarını dile getirdi. Piknikle karışık divan toplantısına, AK Parti İlçe yönetimi ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra, il genel meclisi üyeleri de katıldı.