Hedefte Bolu var
Erzurumspor’da Boluspor maçı hazırlıkları sürüyor. Hafta sonunda deplasmanda kırmızı beyazlı takıma konuk olacak olan Erzurumspor, Bolu Termal Otelde kamp yapıyor. İyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Hayrettin Demirbaş, Bolu deplasmanından en iyi sonucu alarak Erzurum’a dönmeyi hedeflediklerini açıkladı.
MAVİBEYAZLI OYUNCULARIN MORALLERİ YÜKSEK
Hafta içi Zonguldak deplasmanından üç puan alan ve üç günlük iznin ardından pazar günü Ankara’da toplanan Erzurumspor dün karayolu ile Bolu’ya geçti. Bolu Termal Otel’de kampa giren mavi beyazlılar Boluspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüyor. Son transferler Serdar ile Başer’inde katıldığı kamp’da moraller üst düzeyde.
HER MAÇ FİNAL
Teknik Direktör Hayrettin Demirbaş, gerek Giresunspor gerekse Zonguldakspor maçlarında aldıkları başarılı sonuçları sürdürmek için Boluspor maçındanda üç puan almak için mücadele edeceklerini belirtti. Takımda havanın çok iyi olduğunu sözlerine ekleyen, genç teknik adam, ligde surpriz sonuçların alındığını ve hangi maçın ne olacağının belli olmadığını vurguladı. Erzurumspor’un amacının üst sıralar olduğunu kaydeden Hayrettin Demirbaş, “taraftarlarımızı sevindirmek için her maça final havasında çıkıyoruz. Kadromuz iyi, Boluspor maçında tek sıkıntımız kart cezalıları Levent ve Emre’nin olmamaları. Ancak yinede diğer oyuncularda en az Levent ve Emre kadar başarılı olacaklardır.”dedi.