ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İspir'de yürekleri ağza getiren kaza!
İspir'de yürekleri ağza getiren kaza!
Oltu Taşı ocaklarında yeni dönem
Oltu Taşı ocaklarında yeni dönem
Kaymakam Kalkan’a Afrika’dan anlamlı ziyaret
Kaymakam Kalkan’a Afrika’dan anlamlı ziyaret
Arıcıların ayı nöbeti
Arıcıların ayı nöbeti
GSB Yurtları 18 bin 12 öğrenci ağırlayacak
GSB Yurtları 18 bin 12 öğrenci ağırlayacak
HABERLER>GUNCEL
8 Mayıs 2008 Perşembe - 00:00

HALK EĞİTİM MERKEZİ, KPSS KURSU AÇACAK

Erzurum Halk Eğitim Merkezi, Eylül ayında yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde kurs açmaya hazırlanıyor.

HALK EĞİTİM MERKEZİ, KPSS KURSU AÇACAK

HALK EĞİTİM MERKEZİ, KPSS KURSU AÇACAK Erzurum Halk Eğitim Merkezi, Eylül ayında yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde kurs açmaya hazırlanıyor. Kurs için kayıtların başladığı öğrenilirken, kontenjan ve sınıf sayısının, talebe göre belirleneceği bildirildi. MEMUR ADALARINA DESTEK Erzurum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Öztürk, KPSS sınavlarına Erzurum’dan giren memur adaylarının, daha yüksek dereceler elde etmesi ve istihdam şanslarının artırılması için harekete geçtiklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde açılacak olan KPSS kursarına kayıtların başladığını açıklayan Öztürk, ilk etapta 100 kursiyerin ders almaya başlayacağını belirterek, “Kontenjan kousunda henüz bir netlike yok. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kursiyer ve sınıf sayımızı artırma yoluna gideceğiz” dedi. KURS ÜCRETSİZ KPSS’ye girmeyi düşünen memur adaylarının, ücretsiz bu kurslara mutlaka katılmaları çağrısında bulunan HEM Müdürü Hüseyin Öztürk, “Erzurum’daki işsizlik oranının azaltılması ve nitelikli elemanlar yetiştirilmesi yönünde halen çok sayıda kursu bulunan kurumumuz, Eylül ayında yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda Erzurum’un derece elde edebilmesi için şimdiden kolları sıvamıştır. Açacağımız KPSS kurslarında, sınava girecek olan memur adaylarının yüksek dereceler elde etmeleri ve işe yerleştirilme şanslarının artırılması amaçlanmaktadır. Uzman eğitimcilerimiz tarafından verilecek olan dersler, memur adaylarımızın bilgilerini tazelemelerine olanak sağlayacaktır” diye konuştu. KURS SAYISI ARTIRILACAK Toplam 100 kişi olarak planladıkları KPSS kurslarının, vatandaşlardan gelecek olan talebe bağlı olarak genişletilebileceğini vurgulayan Hüseyin Öztürk, “Henüz bir kontenjan belirlemedik. Kurslara kaç kişinin devam edeceği ve kaç sınıfın oluşurulacağı yönündeki hususlar, başvuruların sona ermesinin ardından netlike kazanacak. Biz, KPSS’ye girmeyi düşünen herkesin bu kurslara katılmaları ve bilgilerini tazelemeleri çağrısında bulunuyoruz” dedi. Sınav öncesi eğitim almanın, sınavda elde edilecek dereceyi doğrudan etkileyeceğini kaydeden Hal Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Özdemir, “Bir adayın puanı ne kadar yüksek olursa, işe yerleştirilme şansı da o kadar fazla olacaktır. Bu yüzden kamu personeli adayı olan tüm vatandaşlarımız, bu kurslarımızdan istifade etsinler” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GHA’DAN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Belediyeler Yasası’nda yapılan düzenlemeyle, tüzel kişilikleri önümüzdeki ...
ULAŞTIRMA’DAN “Y BELGESİ” UYARISI
Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne vekâleten atanan Halil Ercan ...
HABER-İŞ SENDİKASI’NDAN “TELEKOM HİSSESİ” ÇAĞRISI
Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir, “Telekom’un ...
 
VALİ GÜVENÇ:
ERZURUM’UN YÜREĞİMDEKİ YERİ ÖZELDİR Geçtiğimiz hafta imzalanan ...
ÖĞRENCİLER İL GENEL MECLİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu öğrencileri İl Genel Meclis üyelerine ziyarette bulundular.
OLTULULARDAN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Oltu ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gani Korkmaz, Kazım ...
 
BAŞKAN BİRDAL, 4. YILINI DEĞERLENDİRDİ
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, görev sürelerini ...
ÜLKENİN BATISINDAKİ GENÇLERE ERZURUM'U TANITACAKLAR
ERZURUM İÇİN TANITIM ATAĞI Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ...
YAPI KREDİ, DOĞUDAKİ GİRİŞİMCİLERE HİBE FONLARINI TANITTI
Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Tayfun Bayazıt, 2007 yılının ikinci yarısından ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva