ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ'deki bilimsel buluşa TÜRKPATENT desteği
ETÜ'deki bilimsel buluşa TÜRKPATENT desteği
Emniyetten Fahri Trafik Müfettişlerine eğitim
Emniyetten Fahri Trafik Müfettişlerine eğitim
Gençlik Merkezleri yeni yol haritasını belirledi
Gençlik Merkezleri yeni yol haritasını belirledi
KUDAKA'dan Proje Yönetim Döngüsü eğitimi
KUDAKA'dan Proje Yönetim Döngüsü eğitimi
Kan bağışında yarıştılar
Kan bağışında yarıştılar
HABERLER>SPOR
8 Aralık 2011 Perşembe - 00:42

Gör, Palandöken’in gururu oldu

-4 Aralık tarihlerinde Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Büyükler Serbest ve Grekoromen stil güreş müsabakaların da serbest 96 kiloda Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Güreş takımı sporcusu Milli Güreşçi Kenan Gör, Türkiye 3. oldu.

Gör, Palandöken’in gururu oldu

ERZURUM (İHA) - 1-4 Aralık tarihlerinde Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Büyükler Serbest ve Grekoromen stil güreş müsabakaların da serbest 96 kiloda Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Güreş takımı sporcusu Milli Güreşçi Kenan Gör, Türkiye 3. oldu.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, makamında ziyaret eden Milli Güreşçi Kenan Gör, başarısında Belediye Başkanı Orhan Bulutların büyük emeği olduğunu söyledi. Milli Güreşçi Gör, ”Sayın başkanımız her zaman maddi ve manevi anlam da yanımızda oldu. Bizler den desteğini eksik etmedi. Bizler de çok çalışarak verilen desteği boşa çıkarmadık. Şükürler olsun bugün Türkiye 3. Olarak Erzurum’a döndük. Bu başarımızın en üst seviyeye çıkarmak için daha çok çalışacağımızı buradan başkanımıza söz veriyoruz. İnşallah bir daha ki turnuvada 1. olarak şehrimize döneceğiz” dedi.
SPORA DAHA ÇOK YATIRIM
Sportif faaliyetlerine ve spora daha çok yatırım yapacaklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Belediyemiz bünyesin de bulunan spor kulübü her gecen gün biraz daha başarı grafiğini yükselterek birçok başarıya imza atmasına şahit oluyoruz. Bu başarılı sonuçları gördükçe bizlerinde spora ve sporcuya daha çok yatırım yapma hevesi içerisine giriyoruz. Bunun için kulübümüzün bünyesinde bulunan branşların yelpazesini genişleterek yolumuza devam edeceğiz. Bu milli güreşçi kardeşimiz Kenan Gör, Ankara da yapılan turnuvada göğsümüzü kabartacak bir başarıya imza atmıştır. Erzurum’u ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiş ve kendi kilosunda Türkiye 3. Olmuştur. Kendisini ve hocası İlhami Topaloğlu’nu kutluyorum” diye konuştu.
Öte yandan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 96 kiloda Türkiye 3. Olan Milli güreşçi Kenan Gör’e altın hediye ederek ödüllendirdi.

 
KCK operasyonunda 16 tutuklama
 
Anı Harebeleri Dünya Kültür Mirası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da okçuluğa ilgi artıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı ...
Akdağık, B.Belediyespor maçını değerlendirdi
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu'nun ...
Topaloğlu bir ilke imza attı
Erzurum ve Türk kayağı için Avustarya’da önemli bir gün yaşandı.
 
Buz Hokeyi maçları tamamlandı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Hentbolde yüzümüz gülmedi
Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasmanında Erzurum’u temsil eden Atatürk Üniversitesi ...
Kavgalı maç disiplin kurulunda
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da Cumartesi ...
 
Narmanspor çeyrek finalde
Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, Narmanspor bayan curling takımının ...
Büyükşehir buzda mağlup
Buz Hokeyi Süper Ligi (B) Grubu'nda, 2011-2012 sezonunun ilk hafta müsabakasında ...
Milli takım için yarışıyorlar
Erzurum'da geçen yıl kurulan kızak takımındaki sporcular, kızakların altına ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva