ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Ardahan'da Kuduz alarmı
Ardahan'da Kuduz alarmı
Erzurumspor GS karşısında bir ilk peşinde
Erzurumspor GS karşısında bir ilk peşinde
Olgunlaşma Enstitüsünden 'Hanımefendilerinin Zarafeti' sergisi
Olgunlaşma Enstitüsünden 'Hanımefendilerinin Zarafeti' sergisi
Taş Baba heykeli sergiye çıktı
Taş Baba heykeli sergiye çıktı
Oltu Belediyesinde geri dönüşüm gündemi
Oltu Belediyesinde geri dönüşüm gündemi
HABERLER>ASAYİŞ
23 Temmuz 2022 Cumartesi - 08:05

Gölveren’in en yakın iki arkadaşı tutuklandı

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri, İstatistik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Elif Gölveren'in ölümüyle ilgili iki yakın arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gölveren’in en yakın iki arkadaşı tutuklandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri, İstatistik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Elif Gölveren'in ölümüyle ilgili iki yakın arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan Mesliha Gezen Uçar ve Abdullah Uçar çiftinin ise nikahlı oldukları ve yakın zamanda evlenecekleri belirtildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Dadaşköy yol ayrımı havaalanı istikametindeki boş bir arazide meydana geldi. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Arş. Gör. Dr. Elif Gölveren (35) arkadaşları Mesliha Gezen Uçar ve Abdullah Uçar ile birlikte boş arazide tüfekle atış yapmaya başladı. İddiaya göre, Gölveren tüfekle atış yapmaya çalışırken kazara kendini vurdu. Arkadaşları durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu olay üzerine polis ekiplerince tamamlanan araştırmalar sonucu Uçar çifti adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığının tutuklama isteğiyle mahkemeye çıkarılan çift Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ‘taksirle ölüme neden olma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
“Düğünleri olacaktı tutuklanarak cezaevine gönderildiler”
Uçar çiftinin emniyette polis ekiplerine verdikleri ifadelerinde ise Elif Gölveren’in kendini vurduğunu iddia ettikleri öğrenildi. Oturdukları bir kafeden sonra anlaşarak ormanlık bir alana atış yapmaya gittiklerini belirten Uçar çiftinin anlattıklarına göre şişeleri dizerek atış yaptıklarını ve Elif'in havalı tüfeği kurarken kendisini göğsünden vurduğunu söyledikleri belirtildi. Öte yandan Elif Gölveren'in ölümüne neden olma suçuyla tutuklanan Mesliha Gezen Uçar ile Abdullah Uçar çiftinin resmi nikah kıydıkları ve önümüzdeki günlerde de düğün yapacakları öğrenildi.
Hayatını kaybeden araştırma görevlisi Elif Gölveren yarın Erzurum'un Aşkale ilçesinde öğle namazı sonrası toprağa verilecek.

 
Erzurum Gökyüzü gözlem etkinliği başladı
 
Oral'dan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti 1053’üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Hakkari'deki annelerin evlat nöbeti 31. haftada
Hakkari'de çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığını belirten ailelerin ...
İtfaiye bebeği kurtarmak için alarma geçti
Erzurum’da dışarı çıkan bir kadın anahtarı evde unutunca 1 yaşındaki bebeği ...
 
Tüfekle atış yaparken kendini vurdu
 Erzurum’da boş bir arazide, akademisyen olduğu belirtilen bir kadın, ...
1 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu
İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubunun daha ...
15 Kg metamfetamin ele geçirildi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesinin İran sınır hattında icra ...
 
Sarıköy şehitlerine vefa
Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi'nde terör örgütü PKK tarafından ...
 ‘Kimsenin kimsede ahı kalmaz’
Dağlıca'da teröristlere saldırı emrini veren teröristin MİT operasyonu ...
Eren Abluka-23 Narko Terör Operasyonu başladı
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 620 personelin katılımıyla “Eren Abluka-23 ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kararın Barışı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor ve Bilgilendirme Yaklaşımı!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Dede Korkut'u Anlamak, Ortak Geleceği İnşa Etmektir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva