ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da gençler kitapla buluştu
Erzurum’da gençler kitapla buluştu
Bedir: 'Erken teşhis hayat kurtarır'
Bedir: 'Erken teşhis hayat kurtarır'
Bölge birinciliği için yarışacaklar
Bölge birinciliği için yarışacaklar
16 FETÖ üyesi hakkında gözaltı kararı
16 FETÖ üyesi hakkında gözaltı kararı
DAİB'de seçim süreci hız kazandı
DAİB'de seçim süreci hız kazandı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
8 Mart 2010 Pazartesi - 03:22

Göğüs hastanesinde “Donanım Atılımı”

GHA/Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak Erzurum’da faaliyet gösteren Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi, sağlık hizmetlerine kalite kazandırmaya devam ediyor. Hastane, 450 bin TL tutarında bir harcama yapılarak, yoğun bakım ünitesine kavuşturuldu. Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayhan Yiğit, tam donanımlı yoğun bakım ünitesinin, bu ay sonunda hizmete açılacağını bildirdi.

Göğüs hastanesinde “Donanım Atılımı”

//HASTANE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE KAVUŞTU
Sadece Erzurum’a değil, bölgenin diğer illerinden gelen hastalara da sağlık hizmeti veren Erzurum Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi, 6 yataklı ve tam donanımlı yoğun bakım ünitesine kavuştu. Hastanenin üçüncü katında konuşlandırılan yoğun bakım ünitesi için 450 bin TL tutarında bir harcama gerçekleştirildiğini açıklayan Başhekim Ayhan Yiğit, bu ay sonuna doğru tüm çalışmaların tamamlanarak ünitenin hizmete sokulacağını bildirdi. Göğüs Hastanesi’nin en büyük ihtiyaçlarından olan yoğun bakım ünitesinin, teknolojinin en son imkanlarıyla tasarlanan tıbbi cihazlarla donatıldığını kaydeden Yiğit, birimin, solunum destek cihazlarından EKG’ye varıncaya kadar müdahale gerektiren her alanda ihtiyaçlara cevap verebileceğini kaydetti. 6 yataklı yoğun bakım ünitesinin, ameliyattan çıkan hastalar ve ayrıca yoğun bakım gerektiren diğer durumlarda hastaların hizmetine sunulacağını anlatan Başhekim Yiğit, “Hastanemizde, sağlık hizmetlerine kalite ve çeşitlilik kazandırma amacı doğrultusunda bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Daha önce de hastanemizde çeşitli birimleri hizmete sokmuş ve hastalarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmek için gerekli olan bütün birimleri aktif hale getirmiştik. Son olarak oluşturduğumuz yoğun bakım ünitesiyle de, hastanemizin önemli bir ihtiyacını ortadan kaldırmış olacağız.” diye konuştu.  
//HASTANENİN SAĞLIK VİZYONU
Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin, Erzurum’da vizyonunu giderek büyüttüğünü ve bir marka haline geldiğini vurgulayan Uzman Dr. Ayhan Yiğit, “Hastanemizde, Erzurum’la birlikte bölgenin diğer illerinden gelen hasta vatandaşlarımıza da hizmet veriliyor. Her türlü tedavi imkanının kullanıldığı hastanemizde, hastaların başka sağlık kuruluşlarına sevki gibi durumlar da, bu yüzden gerekli görülmüyor. Çünkü ardı ardına hizmete soktuğumuz sağlık birimlerimizle, artık tedavi sürecinde gerekli her türlü müdahaleyi kendimiz burada yapabiliyoruz. Yoğun bakım ünitemiz de, bu amaç doğrultusunda 24 saat boyunca hizmet verecek.” ifadelerini kullandı.
Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayhan Yiğit, hastanede hizmete sokulan yeni birimlerden dolayı önemli katkılarda bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a teşekkür ederek; “Sayın Bakanımızın yürütülen bu çalışmalarda çok önemli katkıları ve destekleri oldu. Kendisine şahsım ve kurumum adına da teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Milletimize iftira atanları kınıyoruz”
ERZURUM(CİHAN)- ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nin sözde ...
Engelli gerçeği, sanatla anlatılacak
GHA/Beyaz Baston Görmeyenler Derneği, Erzurum’da okullar arası resim, ...
Organ bağışında duyarlılık çağrısı
AYHAN TÜRKEZ/İHA/A.Ü.Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen Organ ...
 
Türk Sağlık -Sen'den milli tepki
Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ABD Temsilciler Meclisi ...
Diş Sağlığı Merkezinde mesai düzenlemesi
MURAT ÇANKAYA (İHA) - Erzurum’un Pasinler ilçesinde bulunan İbrahim Hakkı ...
İller Bankasından kan bağışı
GHA/Kızılay Bölge Kan Merkezi’ne bağlı bağış ekipleri, kamu kurum ve ...
 
Hastane randevu sistemi start aldı
AHMET AKBUĞA(İHA) - Hastaların, doktorunu rahatlıkla takip edip muayene ...
Beder Erzurum'a geliyor
8 Mart Kadınlar Günü’nde lezzet ustası Emine Beder, bir birinden özel ...
Kriz merkezi çığ uyarısı yaptı
Erzurum İl Kriz Merkezi'nce yapılan meteorolojik uyarıda vatandaşlar çığ ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kuyunun Taşlısı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva