ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi, Kavaflar çarşısı esnafıyla buluştu
Çiftçi, Kavaflar çarşısı esnafıyla buluştu
MHP heyeti heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
MHP heyeti heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Palandöken Kayak Merkezi'nde yangın
Palandöken Kayak Merkezi'nde yangın
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Sarıyer: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Sarıyer: 1
TOBB Temmuz ayı Erzurum verilerini açıkladı
TOBB Temmuz ayı Erzurum verilerini açıkladı
HABERLER>BÖLGEDEN
21 Nisan 2010 Çarşamba - 03:06

Gazeteciden ilginç yol protestosu

IŞIK ÇAPANOĞLU(İHA) - Kars'ta, köstebek yuvası haline dönen karayolu üzerindeki çukurları protesto eden Karslı gazeteci Gümüşpala Kortağ, üzerine milletvekillerinin isminin yazıldığı mezar taşlarını dikerek kendisine destek veren sürücülerle birlikte Fatiha okudu.

Gazeteciden ilginç yol protestosu

Kars'ta, köstebek yuvası haline dönen karayolu üzerindeki çukurları protesto eden Karslı gazeteci Gümüşpala Kortağ, üzerine milletvekillerinin isminin yazıldığı mezar taşlarını dikerek kendisine destek veren sürücülerle birlikte Fatiha okudu.
Yoldan geçen araç sürücülerinden de destek alan gazeteci Gümüşpala Kortağ, ilin 3 vekilinin mezar taşını karayolunun 15. kilometresindeki çukurlara dikerek Fatiha okudu. Kars'ın 3 milletvekilinin de kent için hiçbir şey yapmadığını ileri süren Kortağ, "Hava biraz soğuk, cemaate zahmet çektirmek istemedim. Mezarlıkta yeni mezar kazmasınlar. Kars'taki bu karayollarında mezar büyüklüğünde çukurlar var. Burayı eştik ve milletvekillerimizi işte buraya gömdük, Allah rahmet eylesin" dedi.
//"BAŞBAKAN'DAN DESTEK BEKLİYORUZ"
Erzurum il merkezinin bile Karayolları tarafından asfaltlandığını söyleyen Gümüşpala Kortağ, "Erzurum'um içini bile Karayolları asfaltlıyor. Ama Kars'ı, Iğdır'ı, Ağrı'yı ve Ardahan'ı görmüyorlar. Karakurt'tan itibaren bayağı güzel yollar yapılmış. Burada Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü kurulur ise inanıyorum ki Ağrı, Artvin, Iğdır ve Ardahan'a da yararı olacaktır. Ben milletvekillerimizi tekrar duyarlı olmaya çağırıyorum. Bu onlara bir uyarı eylemi, yaşadıklarını ispat etsinler. Sayın Başbakan bu konularda duyarlıdır. Milletvekilleri Kars'ın bu sorunlarını, özellikle Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü konusunu Sayın Başbakan'a götürmemişlerdir. Götürmüş olsalardı, gerçekten kurulurdu ve faaliyete geçerdi. Ben milletvekillerinden değil, bu anlamda Sayın Başbakan'dan sonuç alacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.
Mezar taşlarının karşısına geçerek Fatiha okuyan 30 yıllık sürücü Nurettin Demir, "Haftada en az iki defa bu yolu kullanıyorum. Eğer milletvekillerimiz konunun önemini anlayabilir, idrak edebilirler ise bu eylem onlar için çok büyük konudur. TBMM'de Iğdır, Ardahan ve Kars milletvekilleri birleşsinler, kendi illerine bir şeyler yapmaya çalışsınlar" ifadelerini kaydetti.Kars-Iğdır karayolunu kullanan minibüs sürücüsü Abdülmecit Çalışçı ise vekillerin ruhuna Fatiha okumayacağını belirterek ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıyı anlattı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzon-Erzurum yolu ağaçlandırılıyor
Bayburt Belediyesi ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında ...
Gönüller Kuran'la arındı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ...
Doğu’ya rahmet yağdı
İHA/Doğu Anadolu Bölgesinde Kuran Yılı ve Kutlu Doğum Haftası çeşitli ...
 
Bu coşku hiç bitmesin
Doğu Anadolu Bölgesinde Kutlu Doğum haftası etkinlikleri coşku içinde sürdürülüyor.
Doğu “Gül” kokuyor
İHA/Doğu Anadolu Bölgesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri geniş katılımlı ...
Yedisu’nun ulaşım sorunu çözülüyor
Metin Dere(İHA) - Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri Yedisu-Bingöl ...
 
Ağrı’da Milli Coşku
Ahmet Genç (İHA) - Ağrı'nın düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü ...
Doğu’da Kutlu Doğum coşkusu dorukta
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle ...
Doğu’da milli coşku
İHA/Ağrı'nın Diyadin, Patnos ve Hamur ilçelerinin düşman işgalinden kurtarılışının ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Fırtınanın Bardaklısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva