ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Malatya ve Van’ı geçti!...
Erzurum Malatya ve Van’ı geçti!...
Erzurum bölgesel ortalamaları geride bıraktı!
Erzurum bölgesel ortalamaları geride bıraktı!
Erzurum’da Baba Ocağında ikamet tarih oldu!
Erzurum’da Baba Ocağında ikamet tarih oldu!
Erzurum’da her iki haneden birinde çocuk yok !
Erzurum’da her iki haneden birinde çocuk yok !
Erzurum’da her dört evden birinde yaşlı var
Erzurum’da her dört evden birinde yaşlı var
HABERLER>ASAYİŞ
12 Nisan 2010 Pazartesi - 04:00

Esnaftan Emniyet'e teşekkür

Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve 1 Nisan tarihi itibariyle kapatılan Tebrizkapı Polis Merkezi Amirliği, Yabancılar Şube Müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı.

Esnaftan Emniyet e teşekkür

 Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve 1 Nisan tarihi itibariyle kapatılan Tebrizkapı Polis Merkezi Amirliği, Yabancılar Şube Müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı. Valilik kararıyla kapatılan Tebrizkapı Karakolu’nun yerinde, bundan böyle Erzurum’daki yabancılarla ilgili olarak gereken işlemler yürütülecek. Erzurum Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre, sorumluluk alanı Gölbaşı ve Gürcükapı Polis Merkezi amirliklerine devredilen Tebrizkapı Polis Merkezi, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü, Misafirhanesi ve Geri Gönderme Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.
//YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEBRİZKAPI’DA
Şube Müdürlüğü’nün görevleri ve sorumluluklarına ilişkin olarak bilgiler veren yetkililer, Yabancılar Şube Müdürlüğü’nün, yasal olarak Erzurum’da bulunan yabancıların kalış amaçlarına göre ikamet izinlerine ilişkin işlevleri düzenlemek, umuma açık otel, motel, pansiyon ve yurt gibi yerlerde kalan yabancıların ikamet, pasaport ve vizelerini kontrol ederek yasal olmayanları ülke dışına çıkışlarını sağlamakla mükellef olduğunu kaydederek, “Üçüncü bir ülkeye gitmek üzere geçici sığınma talebinde bulunan yabancıların müracaatlarını alarak bunların durum ve temaslarını kontrol etmenin yanında, Yabancılar Şube Müdürlüğü’nün, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı, izinsiz olarak çalışan ve benzeri suçlara karışan yabancılar hakkında adli işlem yapma ve vize ihlalinde bulunan yabancıları ülke dışına çıkarmak şeklinde görevleri de bulunuyor.” diye konuştular.
//TEBRİZKAPI ESNAFI, ÇOK MEMNUN
Öte yandan Tebrizkapı esnafı ise, Erzurum Emniyeti’nin bölgede Şube Müdürlüğü düzeyinde temsil ediliyor olmasının mutluluğunu yaşıyor. Yıllardır Tebrizkapı’da faaliyet gösteren Polis Merkezi Amirliği’nin, semtin mevcut hareketliliğine ayrı bir renk kattığını kaydeden Nakip Aydemir isimli esnaf, “Emniyet Teşkilatımızın şube müdürlüğü düzeyinde Tebrizkapı’da temsil ediliyor olması, bizi gerçekten çok sevindirdi. Tebrizkapı esnafı olarak, biz bu bölgenin geleceğinin çok parlak olduğuna inanıyoruz. Bu bakımdan alınan kararı son derece doğru bulduğumuzu belirtmek istiyoruz. Çünkü Yabancılar Şube Müdürlüğü’nün bu bölgede konuşlandırılmış olması, burada yapılacak olan iş ve işlemler bakımından hareketliliğe de neden olacak.” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarma’dan sürücülere trafik eğitimi
MURAT ÇANKAYA (İHA) - Erzurum Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ...
Polis, Halk El Ele
MURAT ÇANKAYA (İHA) - Erzurum’un Pasinler ilçesinde Türk Polis Teşkilatının ...
Yine intihara kalkıştı
ERZURUM gazetesi - Erzurum'da bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde ...
 
Erzurum’a gelirken yaşamını yitirdi
Ardahan'da meydana gelen trafik kazasında bir 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
165’inci gurur yılı kutlu olsun
AHMET AKBUĞA/Erzurum'da Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü ...
Emniyette 165’inci yıl gururu
PEHLÜL DÜZENLİ(İHA) - Narman ilçesinde polis teşkilatının 165. kuruluş ...
 
Şehirlerarası taşımacık denetim altında
GHA/Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, yetki belgesi olmadan taşımacılık ...
Trafikte Polis Günü düzenlemesi
Erzurum'da 10 Nisan Cumartesi günü (bugün) Polis Haftası kutlamaları ...
Aşkale’de kaçakçılık operasyonu
Erzurum'un Aşkale ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva