Erzurumspor’un içinde bulunduğu kritik durumu değerlendiren Erzurumlu işadamlarından Güven Kurt, Erdal Özmen ve İbrahim Aksoy ciddi ve büyük bir girişim başlatıyorlar.
ERZURUMSPOR’A BAŞKENT DESTEĞİ
Organize Sanayi bölgesinde United Technologıes Mikrochip Fabrikası’nı kuracak olan işadamları Güven Kurt, Erdal Özmen ve İbrahim Aksoy’dan oluşan üçlü, Erzurumspor için fizibilite çalışması başlattılar. Üç ünlü işadamının 20 Nisan’da Erzurum’a gelerek, mavibeyazlı ekibi içinde bulunduğu maddi çıkmazdan kurtarmak için girişim başlatacakları öğrenildi.
ERZURUMSPOR’UN YERİ BİRİNCİ LİG
Erzurumspor’un il’in imajı ve tanıtımı konusundaki önemini bildiklerini ve Erzurumspor’u ciddi bir sportif kurum olarak gördüklerini belirten işadamları, uzmanlarla görüşerek, Erzurumspor’un borçlarına çözüm üretmeye çalışıyorlar.
ERZURUMSPOR’UN FİZİBİLİTESİNİ ÇIKARDILAR
Erzurumspor’u bir süreden beri izlediğini ve Erzurumspor’daki kötü gidişatın kendisini üzdüğünü anlatan ve Üç işadamı adına görüşlerini aktaran Erdal Özmen, Erzurumspor ile ilgili bir fizibilite çalışması yaptırdıklarını, kendilerinin de ayrıca çeşitli konularda bilgiler aldıklarını anlattı.
KALICI ÇÖZÜM İÇİN PROFESYONEL YÖNETİM ŞART
Erzurumspor’u profesyonelce yönetmek istediklerini ve kalıcı çözümlerle Erzurumspor’un bir daha sıkıntılı dönem yaşaması için çaba göstermeyi hedeflediklerini anlatan Özmen,
20 Nisan günü Erzurum’da Erzurumspor’la ilgili bir sunum yapacaklarını ve yapmak istedikleri her şeyi burada anlatacaklarını açıkladı.
Özmen, “ Erzurumspor’u bulunduğu durumdan çıkarmak isterken, Erzurumspor’a ne olacağı belli olmayan bir para akışı sağlamak yerine, Erzurumspor’un sıkıntılarını çözmek gerekir “ dedi.
ERZURUMSPOR MUHTAÇLIK KONUMUNDA OLMAMALI
Özmen, “ her türlü arayışın içindeyiz. Kulübün borçları fazla. Bu borçlardan kurtulmanın ve transfer yapıp takımı yoluna devam ettirmenin hesaplarını yapıyoruz. Sürekli para pompalamakla bu iş çözülmez. “ şeklinde konuştu.
20 NİSAN’DA ERZURUM’A GELECEKLER
Yurt dışında konunun uzmanlarına yaptırdıkları araştırmanın sonuçlarını 20 Nisan’da Erzurum’da yapılacak olan sunumda açıklayacaklarını açıklayan Özmen, “ bu takımın yeri birinci lig olmalıdır. “ diyerek 20 Nisan da Erzurum’da olacaklarını kaydetti.