ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Türkiye genelinde 118 bin 359 konut satıldı
Türkiye genelinde 118 bin 359 konut satıldı
TÜİK Motorlu Kara Taşıtları verilerini paylaştı
TÜİK Motorlu Kara Taşıtları verilerini paylaştı
Gazze'de can kaybı 53 bin 119'a yükseldi
Gazze'de can kaybı 53 bin 119'a yükseldi
Erdoğan: ‘Türkiye kritik önemdedir’
Erdoğan: ‘Türkiye kritik önemdedir’
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu açıklandı
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu açıklandı
HABERLER>SPOR
18 Eylül 2007 Salı - 00:00

Erzurumspor’da iki haftada alınan yenilgilere yönetim el koydu. Teknik Patron Çelik, teminat verdi:

Toparlanacağız Akçaabat Sebatspor ve Arsinspor mağlubiyetleriyle sarsılan Erzurumspor’da, yönetim kötü gidişata müdahale etti.

Erzurumspor’da iki haftada alınan yenilgilere yönetim el koydu. Teknik Patron Çelik, teminat verdi:

Erzurumspor’da iki haftada alınan yenilgilere yönetim el koydu. Teknik Patron Çelik, teminat verdi: Toparlanacağız Akçaabat Sebatspor ve Arsinspor mağlubiyetleriyle sarsılan Erzurumspor’da, yönetim kötü gidişata müdahale etti. Arsinspor maçında alınan mağlubiyetin ardından futbolculara Bin’er YTL para cezası verilirken, teknik direktör Hasan Çelik’ten de kötü gidişatla ilgili olarak rapor istendi. Başkan Bekir Ilıcalı da, dün hem teknik heyetle hem de futbolcularla toplantı yapıp, son mağlubiyetlerin değerlendirmesini yaptı. KÖTÜ GİDİŞE “DUR” DENİLECEK Kurduğu güçlü kadrosuyla taraflı tarafsız tüm futbol otoriteleri tarafından şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Erzurumspor’un, iyi başladığı ligde, üst üste iki maçından da puansız ayrılması camiada şok etkisi yaparken, kötü gidişatın önüne geçmek isteyen yönetim de, olaya anında müdahale etti. Pazar günü oynanan ve Arsinspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından, Bekir Ilıcalı başkanlığındaki yönetim kurulu, kulüp tesislerinde mini bir toplantı yaptı. Beklenmeyen iki mağlubiyetin ardından yapılan durum değerlendirmesinde, teknik direktör Hasan Çelik’ten de kötü gidişin nedenleri soruldu. Yaklaşık iki saat boyunca, Başkan Ilıcalı ve yönetim kurulu üyelerine, alınan mağlubiyetlerin nedenlerini açıklayan teknik direktör Hasan Çelik’in, “Geçtiğimiz yıl başarılar yakalayan, bir mucizeyi gerçekleştiren de bu takımdı, yenilgileri alan da aynı takım. Biz sorunlarımızı tespit ettik ve onları çözme noktasında ciddi anlamda adımlarımızı atacağız. En kısa sürede de toparlanacağız” dediği öğrenildi. ÇELİK’TEN RAPOR İSTENDİ Teknik direktör Hasan Çelik’ten mağlubiyetlerle ilgili olarak yazılı bir rapor isteyen Başkan Bekir Ilıcalı, dün de önce takım kaptanı Fazlı Ulusal ile bir görüşme yaptı. Kaptan Fazlı’dan, ‘toparlanacağız’ sözü alan Başkan Ilıcalı, öğleden sonra da tüm futbolcularla bir araya geldi. Kulüp tesislerinde yapılan toplantıda, futbolcuların oldukça üzgün oldukları gözlenirken, Mavi Beyazlı futbolcular, yarın deplasmanda oynanacak olan Yimpaş Yozgatspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini söylediler. YOZGAT MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLACAK Yapılan toplantıların ardından bir açıklama yapan Başkan Bekir Ilıcalı, iki hafta içerisinde hiç beklemedikleri iki mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Bu mağlubiyetleri ne biz ne de taraftarımız beklemiyordu. Ancak bu tip sonuçlar futbolun içerisinde var. Önemli olan, bu noktada, alınması gereken tedbirleri alıp, kötü gidişata en kısa zamanda son vermek. Hocamızla, kaptanımızla ve tüm futbolcularımızla görüşmeler yapıp, hastalığı tespit ettik. Önümüzde çok uzun bir zaman yok ama ben bu takımın Yozgatspor’u hem de deplasmanda devireceğine inanıyorum. İki mağlubiyetle, bizim onlara olan inancımız azalmaz. Bu çocuklar, ilk haftalardaki gibi, yine camiamızı mutlu edecek sonuçların altına imzalarını atacaklar. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
GÖZE Mİ GELDİK? Erzurumspor şampiyonluk parolasıyla başladığı ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUMSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇELİK, A. SEBAT MAÇIN;I DEĞERLENDİRDİ… ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
FIRSAT KAÇIRDIK Erzurumspor eline geçen liderlik fırsatını ...
 
TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇELİK:
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK Erzurumspor Teknik Direktörü Hasan Çelik, ''Hedefimize ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUMSPOR İÇİN MÜFETTİŞ GELDİ Erzurumspor'un 2003 yılından ...
ERZURUMSPOR LİDERLİĞİN EN GÜÇLÜ ADAYI
Erzurumspor, ligin ilk 3 haftasında oynadığı karşılaşmalarda aldığı neticelerle ...
 
ERZURUMSPOR İÇİN REKLAM KAMPANYASI BAŞLATILACAK
TFF 2. Lig 4.grup takımlarından Erzurumspor Kulübü Başkanı Bekir Ilıcalı, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Komşuya 2’li tarife Erzurumspor Cemal gürsel Stadyumu’nda ...
FUTBOL AŞKI, EĞİTİMİNİ ENGELLEDİ
Erzurumspor'un başarılı forvet oyuncusu Halim Karaköse, futbol hayatı ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva