ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KUDAKA’da Yerel Kalkınma Hamlesi gündemi
KUDAKA’da Yerel Kalkınma Hamlesi gündemi
Üniversiteler Arası Rafting Türkiye Şampiyonası' başladı
Üniversiteler Arası Rafting Türkiye Şampiyonası' başladı
MHP Kars İl Teşkilatı feshedildi
MHP Kars İl Teşkilatı feshedildi
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,3 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,3 arttı
Mart ayı Motorlu taşıt verileri açıklandı
Mart ayı Motorlu taşıt verileri açıklandı
HABERLER>SPOR
25 Haziran 2010 Cuma - 08:30

Erzurum’da tenise ilgi artıyor

RECEP DAĞ/ERZURUM gazetesi - Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tenis Teşvik Müsabakaları düzenlendi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü olan Yıldırım Gündoğdu, İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu ile birlikte tenisi Erzurum’da en başarılı spor dallarından biri yapmak için kolları sıvarken, tenisi alt yapıya yaşacaklarını ve alt yapıdan geleceğin şampiyonlarını çıkartacaklarını söyledi.

Erzurum’da tenise ilgi artıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın desteklerinin kendilerine pozitif bir güç kattığını ve yeni yıldızlar yetiştirmek için daha da çok mesai harcamaları gerektiğini savunan Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, hedeflerinin çok büyük olduğunun da altını çizdi.
//110 SPORCU YARIŞTI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tenis Teşvik Turnuvası büyük bir ilgi çekti. Bir birinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada 110 sporcu sıcak havalara rağmen büyük bir performans gösterdiler. Hazal Optik’in sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada sporcular dereceğe girmek için kıyasıya mücadele etti. Böylesi güzel bir turnuvaya sponsor olmaktan büyük bir keyif alan ve mutluluk duyan Hazal Optik Sahibi Yener Efe, diğer işyerlerinin ve işadamları ile esnaflarında gelecek nesillerin sağlıklı birer toplum olması için sponsor olmaktan kaçınmamaları gerektiğini söyledi. Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu’da kendilerine her zaman destek veren genç işadamı Yener Efe’yi kutlayarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.
//TENİSE İLGİ
Tenis Teşvik Turnuvasında 110 sporcu kıyasıya mücadele ederken, müsabakalarda dereceye giren sporcularda belli oldu. Hafta sonları gerçekleştirilen ve zevkli geçen müsabakaların ardından minik bayanlarda: Selen Yerli birinci olurken, Emirhan Tozoğlu ikinci, Doğukan Tozoğlu üçüncü oldu. 12 Yaş Grubu erkeklerde: Görkem Günal birinciliği kazanırken, Osman Nodiç ikinciliği elde etti. Ali Türker ise üçüncü sırada yer aldı. 12 Yaş Bayanlarda: Zeynep Demirci birince olurken, Fulden Şaşmaz ikinci, Büşra Yılmaz üçüncü oldu.
16 Yaş Erkeklerde: Mustafa Yerli birinciliği kimseye kaptırmadı. 16 Yaş Bayanlarda ise Aslı Türker birinci olurken, Yeliz Demirbağ ikinci oldu.
Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu, Erzurum tenisini layık olduğu noktaya taşımak olduğunu belirterek, bunun içinde emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
U-13 Türkiye Şampiyonası kura çekimi yapıldı
ABDULKERİM KANTARCIOĞLUBingöl'de 25-27 Haziran 2010 tarihleri arasında ...
6 İl Futbol Şenliği’nde yarıştı
AYHAN TÜRKEZ/İHA/ (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sosyal Hizmetler ...
Doğu’nun yıldızları atletizmde yarıştı
RECEP DAĞ/ERZURUM gazetesi - Türkiye Atletizm Federasyonu 2010 yılı faaliyet ...
 
Erzurum’dan 6 madalya ile döndüler
IŞIK ÇAPANOĞLU (İHA) - Atatürk Üniversitesi ile Türkiye Özel Sporcular ...
Atletizm Erzurum’da yükselen değer
RECEP DAĞ/ERZURUM gazetesi Atletizm Federasyonu yetkileri Erzurum Gençlik ...
Erzurum ilkleri temsil edecek
ERZURUM (İHA) - Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin dört bir ...
 
Erzurum’da tur sevincini yaşadılar
AHMET AKBUĞA (İHA) - Erzurum'da bulunan Güney Koreli iki bayan öğrenci, ...
Pasinlioğlu’ndan Oyunlar Köyü Müjdesi
2011 Erzurum Universiade Oyunlar Köyü Sorumlusu Pasinlioğlu, sporcuların ...
Curlingde Nenehatun damgası
RECEP DAĞ/ERZURUM gazetesi - Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva