Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'ATA-AÖF’e Bahar Geldi'
'ATA-AÖF’e Bahar Geldi'
Uçar, TÜGVA iftarında gençlerle buluştu
Uçar, TÜGVA iftarında gençlerle buluştu
Jandarmadan düzensiz göçmen operasyonu
Jandarmadan düzensiz göçmen operasyonu
Öğrencilerden 'Zimem Defteri' geleneği
Öğrencilerden "Zimem Defteri" geleneği
Buzlanma ve dona dikkat
Buzlanma ve dona dikkat
HABERLER>GUNCEL
9 Nisan 2008 Çarşamba - 00:00

Erzurum, Kablointernetle Tanişiyor…

Türksat A.Ş., ülke genelindeki Kabloİnternet ağını genişletiyor. 10 Nisan 2008 tarihinden itibaren, Erzurum, Kablolu İnternete kavuşuyor.

Erzurum, Kablointernetle Tanişiyor…

Erzurum, Kablointernetle Tanişiyor… Türksat A.Ş., ülke genelindeki Kabloİnternet ağını genişletiyor. 10 Nisan 2008 tarihinden itibaren, Erzurum, Kablolu İnternete kavuşuyor.Altı yeni şehir ile birlikte, Türksat Kabloİnternet hizmeti verilen il sayısı 20’ye çıkıyor. Kabloİnternet hizmeti verilmeye başlanacak illerde 256 Kbps’den 6 Mbps’e kadar hız seçenekleri sunulacak. Kabloİnternet aboneleri, ayda yalnızca 10 YTL’ye gerçek genişbant internet erişiminden faydalanacak, kullandıkları kadar ödeme yapacaklar. Yakında, Zonguldak ve Mersin de Kabloİnternet imkânına sahip olacak. Türksat Kabloİnternet aboneleri, internet hızlarını online.turksat.com.tr adresinden kontrol edecekleri gibi, hangi kotaya göre ne kadar ücret ödeyeceklerini www.kablotv.com.tr adresinden öğrenebilecekler. Ayrıca tüm aboneler Türkiye’nin her yerinden 444 0 126 numaralı Çağrı Merkezimize ulaşabilecekler.Türksat A.Ş. yetkilileri, kablointernet sisteminin, kablolu tv şebekesi üzerinden bilgisayara sunulan bir hizmet olduğunu belirterek, “KabloTV şebekesi üzerinden bilgisayarlara bağlanacak bir modem yoluyla herhangi bir internet servis sağlayıcısına ve telefon hattına ihtiyaç duymaksızın internete bağlanmak mümkün olacak. KabloTV şebekeleri, bant genişliği ve iki yönlü iletişimde, teknik üstünlüğü ile internet, veri ve interaktif hizmetlerde de rakipsiz altyapıya sahiptir. KabloTV aboneleri, 128 Kbps, 256 Kbps, 512 Kbps, 1024 Kbps, 2048 Kbps hız seçeneklerinden birini seçerek 7 gün 24 saat ister sınırlı, ister kotalı internet hizmetinden faydalanabilirler.” diye konuştular. Perşembe gününden itibaren Erzurum’daki tüm kablo tv abonelerinin bu hizmetten istifade edebileceklerini dile getiren konu ile ilgililer, bunun için sadece talep formu doldurulması ve şebekeye uygun bir modem temin edilmesi gerektiğini kaydettiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmetçiğe Hayran Kaldılar
Belediye başkanları Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 21- 29 Şubat tarihlerinde ...
14 Yıldır Gözleri Açık Uyuyor.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 yaşındayken tandıra düştüğü için vücudunda ...
Çomaklı'dan, Erzurumlu Kadınlara Katılım Çağrısı
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, Ankara’da ...
 
Çevik Kuvvet Polisleri Sevgi Dağıttı
Toplumsal olaylarda genelde jop ve kalkanlarıyla ön plana çıkan Çevik ...
Anadolujet Erzurum’dan 29 YTL ile uçuracak
THY'nin alt markası Anadolujet, 23 Nisan'dan itibaren, Ankara merkezli ...
Ab Projeleri Tanıtım Toplantıları Başladı
Erzurum Valiliği Avrupa Birliği Projeler Koordinasyon Birimi'nce, 18 ilçede ...
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor.
“Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası “07 – 13 Nisan 2008 ...
Terör Propagandasında Tutuklama
Erzurum'da terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 5 kişi tutuklandı.
Kaya Altında Kaldı, Yaralandılar
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde üzerlerine kaya parçası düşen iki kardeş, ağır yaralandı.
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva