ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor gol oldu, yağdı: 8 - 1
Erzurumspor gol oldu, yağdı: 8 - 1
ETSO'dan 8 Mart'a özel söyleşi programı
ETSO'dan 8 Mart'a özel söyleşi programı
Suyun gücü yatırıma dönüştü
Suyun gücü yatırıma dönüştü
Hacımüftüoğlu, Huzur Dersleri’nde
Hacımüftüoğlu, Huzur Dersleri’nde
Demirdöğen veda etti
Demirdöğen veda etti
HABERLER>GUNCEL
10 Haziran 2006 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Kredi borcundan kurtulmak için böbreğini satıyor Erzurum'da kredi kartı borcunu ödeyemeyen bir memur, çareyi böbreğini satmakta buldu. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan evli ve iki çocuk babası İsmail Elkaz (37), kredi kartı batağından kurtulmak için ilginç yola başvurdu. Kredi kartı borçlarını ödeyememenin çaresizliğini yaşayan baba, 20 bin YTL'ye böbreğini satılığa çıkardı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Kredi borcundan kurtulmak için böbreğini satıyor Erzurum'da kredi kartı borcunu ödeyemeyen bir memur, çareyi böbreğini satmakta buldu. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan evli ve iki çocuk babası İsmail Elkaz (37), kredi kartı batağından kurtulmak için ilginç yola başvurdu. Kredi kartı borçlarını ödeyememenin çaresizliğini yaşayan baba, 20 bin YTL'ye böbreğini satılığa çıkardı. Erzurum'a 15 kilometre mesafedeki Ilıca İlçesi'nde oturan İsmail Elkaz, geçtiğimiz yıl ilçede meydana gelen sel felaketinde evinde büyük hasar meydana geldiğini, devletten aldığı yardım yeterli olmayınca kredi kartına başvurarak hem evinin onarımını hem de geçimini sürdürebilmek için kredi kartından para çektiğini belirtti. Kredi kartından 2 bin YTL çeken İsmail Elkez, borcunu ödeyemeyince 2 bin YTL faiziyle birlikte 10 bin YTL'yi buldu. Kredi kartı borcu nedeniyle aldığı memur maaşına el konulan İsmail Elkaz, hem geçimini sürdürebilmek hem de kredi kartı borcunu ödeyebilmek için böbreğini satışa çıkardı. Borçlarını ödeyecek parayı bir türlü temin edemeyen iki çocuk babası İsmail Elkaz, yapıştırdığı "Çok acele memurdan satılık böbrek. 20 bin YTL" yazısı ile Erzurum sokaklarında dolaşarak böbreğine talipli olacak ihtiyaç sahibini aramaya başladı. Elkaz, "Maaşıma el konuldu. Evime ekmek götüremez duruma geldim. Elden aldığım borçlarımı da ödeyemediğim için ölüm tehditleri almaya başladım. Yetkililerden sürekli yardım istedim ama kimse bana yardım eli uzatmadı. Ben de böbreğimi satmaya karar verdim. Böbreğime 20 bin YTL istiyorum. Eğer böbreğimi satabilirsem, paranın 5 bin YTL'sini yurtta kalan kimsesiz çocuklara bağışlayacağım, kalanı ile de borçlarımı ödeyeceğim" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DATÜB FABRİKA KURACAK
Doğu Anadolu Tarımsal Üreticiler Birliği tarafından hazırlanan AB destekli ...
Kent dışındaki Erzurumlulara turizme destek çağrısı
Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, Erzurum’daki turizm potansiyelinin ...
TEŞVİKLER, YATIRIMLARI ARTIRACAK
Erzurum Defterdarı Osman Şimşek, kent ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde ...
 
Şellale’deki çöpler toplandı
Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Erzurum'da Katı Atık Belediyeler ...
KORSAN SATICILAR, KAYITLI ESNAFI MAĞDUR EDİYOR
Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, seyyar satıcıların korsan ...
KORSAN SATICILAR, KAYITLI ESNAFI MAĞDUR EDİYOR
Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, seyyar satıcıların korsan ...
 
Kamusen’den tarihi doku tepkisi
Kamu Sen İl Temsilcisi Celal Karapınar, Büyükşehir Belediyesinin çifte ...
DYP İl Başkanı Sırmacı:
Erzurum ekonomisi tükeniyor DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı, gündeme ilişkin ...
BEYLİKDÜZÜ FESTİVALİNE DADAŞ DAMGASI
Beylikdüzü Belediyesi Uluslararası 2. Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali, ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva