ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaşlı adam evinde ölü bulundu
Yaşlı adam evinde ölü bulundu
 Erzurumspor rekorlarla şampiyon oldu
 Erzurumspor rekorlarla şampiyon oldu
Eren Tozlu, kariyer sezonunu yaşadı
Eren Tozlu, kariyer sezonunu yaşadı
Erzurumspor’da 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Erzurumspor’da 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
İl Tarım'dan su odaklı eğitim etkinliği
İl Tarım'dan su odaklı eğitim etkinliği
HABERLER>GUNCEL
27 Şubat 2006 Pazartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Palandöken Refüjleri ışıklandırılıyor Refüj ışıklandırmasında kayakçı, kartanesi ve kardelen çiçeği figürleri kullanan belediye, bu süslemelerini Palandöken Dağı’na kadar yapacak. Başkan Birdal: “Bu ışıklandırma Yenişehir ile Palandöken’i birbirine bağlayan bir güzergah meydana getirecek” dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Palandöken Refüjleri ışıklandırılıyor Refüj ışıklandırmasında kayakçı, kartanesi ve kardelen çiçeği figürleri kullanan belediye, bu süslemelerini Palandöken Dağı’na kadar yapacak. Başkan Birdal: “Bu ışıklandırma Yenişehir ile Palandöken’i birbirine bağlayan bir güzergah meydana getirecek” dedi. VATANDAŞLAR GÖRÜNTÜDEN MEMNUN Palandöken Belediyesi çevre düzenlemesi ve refüjlerde ışıklandırma çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir girişinde bulunan Günsazak Havuzu’ndan Palandöken Dağı’na kadar refüj ışıklandırması yapan Palandöken Belediyesi figür olarak kayakçı, kartanesi ve kardelen çiçeğini kullanıyor. Özellikle geceleyin güzel görüntülere neden olan bu refüj çalışması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor. Refüj ışıklandırmasının bölgeye iyi bir hava verdiğini ifade eden vatandaşlar, geceleyin görüntünün hoşa gittiğini söylediler. PALANDÖKEN’LE YENİŞEHİR BİRBİRİNE BAĞLANACAK Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, amaçlarının Kış Sporları Merkezi Palandöken ile Yenişehir’i birbirine bağlamak olduğunu belirtti. “Bu ışıklandırma Yenişehir ile Palandöken’i birbirine bağlayan bir güzergah meydana getirecek” diyen Birdal, şunları söyledi: “Palandöken, Kış olimpiyatlarına aday bir mekan. Palandöken bu olimpiyatları çoktan hak etmiş bulunuyor. Amacımız yapacağımız çalışmalarla bu olimpiyatlara ciddi yaklaşmaktır. Erzurum’a gelen turistin ilgisini çekebilecek, dikkatini verebilecek çalışmalar yapmak zorundayız. Palandöken için refüj çalışmalarından tutunuz kar kızakları ve buz paten kurslarına kadar bir dizi çalışma içerisindeyiz. Erzurum’un faydasına, gelişmesine kadar olacak bütün çalışmaların altına hem elimizi sokarız, hem de gücümüz yettiğince bu çalışmaları kendimiz yaparız”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ŞEHİRDE GÜNEŞ, PALANDÖKEN'DE FIRTINA VARDI
Palandöken Kayak Tesisleri'nde aniden çıkan kar fırtınası nefes kesen ...
HOCALI KATLİAMI ŞEHİTLERİ ANISINA PANEL DÜZENLENDİ
Hocalı katliamının 14. yıldönümü sebebiyle düzenlenen panele katılan Atatürk ...
İSPİR'DE KURTULUŞ COŞKUSU
Erzurum'un İspir İlçesi'nin düşman işgalinden kurtarılışının 88. yıldönümü ...
 
BELEDİYEDEN İLGİNÇ UYARI
Erzurum'da kabristan yapımında kullanılan briketlerin fazla alınmaması ...
OLTU’DA ŞAP HASTALIĞI SEBEBİYLE KAPATILAN
HAYVAN PAZARI TEKRAR AÇILDI Oltu İlçesi'nde bir ay önce görülen şap ...
ŞENKAYALILAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
Erzurum Şenkayalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olağan genel ...
 
İKİNCİ CEMRE SUYA DÜŞTÜ
Havaya düşen birinci Cemreden sonra bugün de 2. cemre suya düşüyor. Halk ...
TİYATRO’DA YOLCU VAR
Edinilen bilgiye göre, İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları 2-4 Mart tarihleri ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
MALİYE BAKANI UNAKITAN ERZURUM’U UMUTLANDIRDI: Palandöken geliştirilecek Maliye ...
 
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Unutulmaz öğütler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bozkurt Sembolünün inanılmaz gücü
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Soylu’nun Çıkışı Ne Anlatıyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sessizce azalıyoruz...
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Şehir ve İnsan Arasında Kalan Sessizlik
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva