ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Terzioğlu dualarla uğurlandı
Terzioğlu dualarla uğurlandı
Erzurum Kadın Futbol takımı ligin başlamasını bekliyor
Erzurum Kadın Futbol takımı ligin başlamasını bekliyor
Hafızlık eğitimine Erzurum'dan örnek model
Hafızlık eğitimine Erzurum'dan örnek model
Din görevlileri Kur'anı güzel okumada yarıştı
Din görevlileri Kur'anı güzel okumada yarıştı
Başsavcı Aydemir genç hukukçulara seslendi
Başsavcı Aydemir genç hukukçulara seslendi
HABERLER>GUNCEL
28 Ocak 2006 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KUŞ GRİBİ KONUSUNDA DEĞERLENDİRME YAPAN SAĞLIK BAKANI AKDAĞ "TEDBİRLER DEVAM EDECEK" Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hükümetin kuş gribi konusunda yaptığı titiz, ciddi ve şeffaf çalışmalarının uluslararası anlamda büyük destek gördüğünü belirterek, kuş gribi konusunda acil durum yönetiminden risk yönetimine geçildiğini ve tedbirlerin devam edeceğini anlattı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KUŞ GRİBİ KONUSUNDA DEĞERLENDİRME YAPAN SAĞLIK BAKANI AKDAĞ "TEDBİRLER DEVAM EDECEK" Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hükümetin kuş gribi konusunda yaptığı titiz, ciddi ve şeffaf çalışmalarının uluslararası anlamda büyük destek gördüğünü belirterek, kuş gribi konusunda acil durum yönetiminden risk yönetimine geçildiğini ve tedbirlerin devam edeceğini anlattı. BAKAN'A MEHTERLİ KARŞILAMA Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere havayoluyla dün Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, havaalanında eksi 18 derecede soğuk ve hafif kar yağışı altında karşılandı. Bakan Akdağ'ı Vali Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, alt kademe belediye başkanları ve sağlık teşkilatlarının temsilcileri karşıladı. Havaalanında bir süre kar yağışı altında mehter ekibinin konserini izleyen Bakan Akdağ, buradan valiliğe geçti. KUŞ GİRİBİNDE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK Valilikte kuş gribi konusunda yapılan çalışmaları değerlendiren Bakan Akdağ, "Acil durum yönetimi tamamlandı. Şimdi risk yönetimine geçildi. Çalışmalar devam ediyor. Bununla ilgili çalışmalar bitmedi. Tedbirler devam edecek. Özellikle eğitim ve bilgilendirme konusuna önem veriyoruz. Erzurum'da 150 bin kanatlı hayvan itlaf edildi. Hükümetin süratli, etkin ve şeffaflık içerisinde çalışması uluslararası anlamda destek gördü. Avrupa Birliği ile 8.5 milyon euro, Dünya Bankası'yla da 30 milyon dolarlık bir proje çalışmaları var. Bu rakamlar önemli değil. Ülkemiz bunun çok fazlasını harcadı ve harcayacak. Ancak bu örgütlerden uzman anlamında destek aldık. Bu örgütlerin Türkiye'ye seyahatte sıkıntı olmadığına dair açıklamaları da en büyük desteğimiz olmuştur" dedi. KARÜSTÜ ARAÇLAR HASTA KURTARIYOR Bakan Akdağ, kış mevsiminde önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, "Erzurum'da bu sezonda 99 hasta kar üstü araçlarıyla kurtarılması yapıldı. Kışla ve karla mücadele çalışmaları büyük bir titizlikle ciddiyetle devam ediyor" diye konuştu. KANUN HAKİMİYETİNDEN TAVİZ YOK Erzurum'un emniyeti ve bu konudaki tedbirlere önem verdiklerini anlatan Bakan Akdağ, "Kanun hakimiyeti Erzurum'da en üst seviyede devam edecek. Hükümet olarak buna büyük önem veriyoruz. İnsanlar çoluk çocuğundan, esnaf malından emin olmalı. Devlet bu konuda güçlüdür. Kararlılığı devam ederek sürdürecek" şeklinde konuştu. ERZURUM'A SON ÜÇ YILDA CİDDİ YATIRIM YAPILDI Bakan Akdağ, Erzurum'da son 3 yılda ciddi yatırımlar yapıldığını da ifade ederek, "Erzurum'da havaalanıyla, köprüleriyle büyük bir şehre geldiğinizi hissedebiliyorsunuz. Bu dönemde Oltu ve Pasinler'e devlet hastanesi yapılacak" dedi. Bakan Akdağ'ın gezisine milletvekilleri Muzaffer Güllyurt, Mustafa Ilıcalı ve Mustafa Nuri Akbulut da katılıyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERVAK VE ETSO KOTAN İSMİNDE BİRLEŞTİErzurum Ticaret ve Sanayi Odası ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLİYOR Erzurum'da, başarılı ancak maddi durumu ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KRİZİ AŞTIK Kuş gribinin gündemden düşmesinin ardından yeniden ...
 
BAKAN AKDAĞ, ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, partisinin Çat, Aşkale ve Ilıca ilçe kongrelerine ...
Kar Kesiliyor, Soğuk Hava Sürecek
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Erzurum için hava durum ve tahmin ...
DOĞU ANADOLU'DA KIŞIN VAZGEÇİLMEZ ARACI SNOW TRACK
Çetin kış şartlarının etkisini sürdürdüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde ulaşımın ...
 
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER:
ÇALIŞMALARIMIZ, AYNI CİDDİYETLE SÜRECEK'' Tarım ve Köyişleri Bakanı ...
Kar deyip geçmeyin
Tüm yurdu etkisi altına alan ve bir yandan günlük yaşamı zorlaştırırken ...
HİZMET-İŞ, KAR TAZMİNATI İSTEDİ
Hizmet-İş Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, ağır kış koşullarının hüküm sürdüğü ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
1048 Pasinler Zaferi Komutanı İbrahim Yınal'ı nasihatleri ışığında rahmetle anıyoruz
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Unutulmaz öğütler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bozkurt Sembolünün inanılmaz gücü
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Soylu’nun Çıkışı Ne Anlatıyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sessizce azalıyoruz...
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva