ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şenkaya'da deprem
Şenkaya'da deprem
Yaylalı dualarla uğurlandı
Yaylalı dualarla uğurlandı
ETÜ’de Yaylalı için tören düzenlendi
ETÜ’de Yaylalı için tören düzenlendi
Yıldırım Bölgeyi temsil edecek
Yıldırım Bölgeyi temsil edecek
Çiftçi Kavaklıoğlu'nu ağırladı
Çiftçi Kavaklıoğlu'nu ağırladı
HABERLER>GUNCEL
28 Ekim 2005 Cuma - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

YUVA ÇOCUKLARINA İFTAR YEMEĞİ Malatya'daki Çocuk Yuvası'nda yaşanan işkence görüntülerinin ardından Erzurum'da Vali Celalettin Güvenç, yuvalarda kalan çocuklara dün bir iftar yemeği verdi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

YUVA ÇOCUKLARINA İFTAR YEMEĞİ Malatya'daki Çocuk Yuvası'nda yaşanan işkence görüntülerinin ardından Erzurum'da Vali Celalettin Güvenç, yuvalarda kalan çocuklara dün bir iftar yemeği verdi. Öğretmenevi'nde organize edilen iftar yemeğine, Erzurum Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Merkez, Zübeyde Hanım Yuvaları ile Atatürk ve Nene Hatun Yetiştirme Yurdu'nda barınan 300 çocuk katıldı. GÜVENÇ ÇOCUKLARA NASİHAT ETTİ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ile yuvadaki bakıcı kadınların da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Vali Güvenç, çocuklara derslerinde başarılı olmaları için öğütlerde bulundu. Çocukların yaşadığı sorunlarını kendilerine iletmelerini isteyen Vali Güvenç, "Geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak bu tür organizasyonları yuvalarda ayrı ayrı yapıyorduk. Ancak bu yıl ilk defa bütün yuvadaki çocuklarımızla büyük bir aile olduğumuzu görmek adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Çok mutlu oldum" dedi. MALATYA’DA YAŞANANLAR MÜNFERİTTİR Vali Celalettin Güvenç, basın mensuplarının Malatya'da yaşanan olayı hatırlatarak iftar yemeğinin bu olaydan sonra yapılmasıyla ilgili sorularına ise, "Bu tamamen bir tesadüf. Malatya'da yaşanan olay münferit bir olaydır. Kesinlikle sistemli hiçbir yöneticinin bu olayın içerisinde olması mümkün değildir. Toplumu yaralayıcı bir olay. Gerekli soruşturmalar başlatılmış, suçlular cezalandırılacaklardır" diye cevap verdi. Vali Güvenç, daha sonra yemeğe katılan yuva çocuklarından derslerinde başarılı olmaları için söz istedi. Yuvadaki çocuklar hep bir ağızdan "söz" diyerek, Vali Güvenç'e karşılık verdi. MİNİKLERDEN VALİ GÜVENÇ’E TEŞEKKÜR Merkez çocuk yuvasında barınan 11 yaşındaki Arzu Ateş isimli kız ise, Malatya'da yaşanan olayı televizyonlardan izlediklerini, kendilerinin de bu durumdan üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Biz Erzurum'da yuva çocuklarının devletin çatısı altında çok iyi bir eğitim alıyoruz. Bu yemeği organize eden sayın Vali'mize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
ÇOCUK YUVASINDAKİ OLAYI DEĞERLENDİREN SAĞLIK BAKANI AKDAĞ: VİCDANIMIZ ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Takdirlik yardım Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ramazan içinde ...
Palandöken kampanya başlattı
Palandöken Belediyesi Pakistanlı depremzeler için yardım kampanyası düzenledi. ...
 
Memur_Sen’den Birdal’a plaket
Memur_Sen Yönetim Kurulu üyeleri ve şube başkanları, Erzurum Büyükşehir ...
Erzurum seferber oldu
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) önderliğinde düzenlenen Pakistan'a ...
Bayıltan koşu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzurum'da düzenlenen ...
 
Türk Eğitimsen’den eğitimdeki özelleştirmeye tepki
“Eğitim’de özelleştirme olmaz” Türk Eğitim Sen Bir Nolu Şube Başkanı ...
TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNE DESTEK
Erzurum’da çok canlı olan Tavukçuluk sektörünün, Kuş gribiyle uğradığı ...
ABDURRAHMANGAZİ’DE YOKSULLARIN YAKACAK SEVİNCİ
SSYDV tarafından gerçekleştirilen yardım organizasyonuyla kömürlerini ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva