ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
6 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi
6 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi
Polis adaylarına yangın eğitimi verildi
Polis adaylarına yangın eğitimi verildi
Hayali gerçek oldu
Hayali gerçek oldu
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Giorbelidze 2027’ye kadar Erzurumspor’da
Giorbelidze 2027’ye kadar Erzurumspor’da
HABERLER>GUNCEL
30 Ağustos 2005 Salı - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

“Bizim farkımız budur” Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler İstasyon Kavşağı’nda, yapımı devam eden ve 15 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Köprülü kavşağın 1.9 trilyon liraya mal olduğunu, üç yıl önce yapılan Fil Geçti Köprüsü’nün 3 trilyon’a mal edilmesine ise bir anlam veremediğini vurgulayarak:” Biz hem hizmet hem de tasarruf yapıyoruz. Farkımız budur” dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

“Bizim farkımız budur” Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler İstasyon Kavşağı’nda, yapımı devam eden ve 15 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Köprülü kavşağın 1.9 trilyon liraya mal olduğunu, üç yıl önce yapılan Fil Geçti Köprüsü’nün 3 trilyon’a mal edilmesine ise bir anlam veremediğini vurgulayarak:” Biz hem hizmet hem de tasarruf yapıyoruz. Farkımız budur” dedi. ÜÇ YIL ÖNCESİNE GÖRE MALİYET ÜÇ KAT ARTTI, AMA.. Yapımları sürdürülen köprülü kavşaklarda yaptığı inceleme sırasında basın mensuplarına köprülerin maliyetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Küçükler, istasyon kavşağındaki köprülü alt geçidin 1 trilyon 993 milyar lira’ya mal olduğunu, üstelik bu rakamla Balıklı Köyü çevresi ve içinde de düzenlemeler yapıldığını, Büyükşehir Belediyesine ait hiç bir iş makinesinin de kullanılmadığını açıkladı.. “FİL GEÇTİ DE BELEDİYE ARAÇLARI DA ÇALIŞTI” Başkan Küçükler Fil Geçti Köprüsü’nü örnek vererek maliyetinin toplam 3 trilyon lira olduğunu, üstelik köprü yapım çalışmalarında belediye araç gereçlerinin de kullanıldığını belirterek Fil Geçti Köprüsü’nün İstasyon kavşağında yapımı devam eden köprüden de bir buçuk kat daha küçük olduğunu hatırlattı. Küçükler, maliyetin o dönemde neden 3 trilyon lira olduğuna ise bir anlam veremediğini sözlerine ekledi. GEÇMİŞ DÖNEMLERİ HEM HİZMETTE HEM DE TASARRUFTA GERİDE BIRAKTIK Yaptırılan köprülü kavşak ihata duvarlarının da özel bir şekilde kaplandığını, bununla hem kışa dayanıklı olması ve hem de estetik kazanmanın amaçlandığını aktaran Başkan Küçükler, üç yıl öncesine göre maliyetlerin artmasına rağmen Fil Geçti Köprüsüyle kıyaslanamayacak şekilde tasarruf edildiğini bildirdi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI
BİRDAL’DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ...
HAZIRLADIĞI PROJELERLE VATANDAŞI KATMA DEĞER ÜRETİR HALE GETİRİYOR.
DAR GELİRLİLER İNCE’YE DUACI Narman Kaymakamı Muhterem İnce'nin dar gelirli ...
ETSO:
KALKINMADA İŞBİRLİĞİ ŞART Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ...
 
HEM MESLEK ÖĞRENDİLER HEM İŞ SAHİBİ OLDULAR
Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası ...
AÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
ÖZEL YETENEK SINAVLARI BAŞLADI Atatürk Üniversitesi (AÜ), Güzel Sanatlar ...
Tarım sektörünün canlanması yolunda
Çiftçi eğitimine ağırlık veriliyor Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan, çiftçilerin ...
 
EDT’YE ERDEM ATANDI
Erzurum Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürlüğünde Ahmet Burak Bacınoğlu’ndan ...
Kamu Sen’den toplu görüşme tepkisi
Kamu sen İl Temsilcisi Celal Karapınar, memura birinci yarı yıl için yüzde ...
40 EVLER SAKİNLERİ, DERTLİ
Narman İlçesi 40 Evler Mahallesi sakinleri, adeta harabeye döndüğünü belirttikleri ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva