ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu Erzurumspor maçını değerlendirdi
Kutlu Erzurumspor maçını değerlendirdi
Özbalta: Sonuç için üzgünüz
Özbalta: Sonuç için üzgünüz
Erzurumspor beraberlik kaosu yaşıyor: 1 - 1
Erzurumspor beraberlik kaosu yaşıyor: 1 - 1
Erzurum’da polisten tütün operasyonu
Erzurum’da polisten tütün operasyonu
Jandarma aranan 115 şahsı yakaladı
Jandarma aranan 115 şahsı yakaladı
HABERLER>GUNCEL
18 Ağustos 2005 Perşembe - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK Parti Milletvekili Gülyurt, Erzurum’un tanıtımı için girişim başlattı. İŞTE SAMİMİYET Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr.Muzaffer Gülyurt, 13 Ağustos Tarihli ERZURUM Gazetesi Manşet haberinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği “Anadolu Başkentleri” belgeselinde Erzurum’un yer almamasını dile getiren “Erzurum Niye Yok” haber içeriğini Kültür ve Turizm Bakanlığına aktardığını açıkladı

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK Parti Milletvekili Gülyurt, Erzurum’un tanıtımı için girişim başlattı. İŞTE SAMİMİYET Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr.Muzaffer Gülyurt, 13 Ağustos Tarihli ERZURUM Gazetesi Manşet haberinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği “Anadolu Başkentleri” belgeselinde Erzurum’un yer almamasını dile getiren “Erzurum Niye Yok” haber içeriğini Kültür ve Turizm Bakanlığına aktardığını açıkladı GÜLYURT:” ERZURUM ANADOLU COĞRAFYASININ SATIRBAŞIDIR” Prof. Dr. Gülyurt, Erzurum’un tarihi ve kültürel bakımdan Anadolu coğrafyasının en önemli merkezlerinden birisi olduğunu, Anadolu Başkentleri belgeselinde Erzurum’un yer alması gerektiğini ifade ederek: “Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa İsen’e durumu anlattık. Belgeselin bakanlık eseri olmadığı, sadece bakanlıkça desteklendiğini belirtti. Biz, özel de olsa, belgeselde Erzurum’un mutlaka yer alması gerektiğini kaydettik.”dedi. ERZURUM’UN TANITIMI İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI SARFEDERİZ Anadolu Başkentleri belgeseli senaryosunun Şair Yavuz Bülent Bakiler tarafından gerçekleştirildiğini, belgesel yapımcılarıyla iletişim kurularak Erzurum’un da yer almasının sağlanması için Müsteşar Prof. Dr. İsen’e durumun aktarıldığını bildiren Prof. Dr. Gülyurt:” Erzurum tanıtılmayı hak edecek tarihi, kültürel ve turistik değerleri barındırıyor. Erzurum Anadolu tarihinin mümtaz, nadide bir sayfası ve ifadesidir. Biz bu bakımdan tanıtımının her kulvarda yapılmasından yanayız” açıklamasını yaptı. Prof. Dr.Gülyurt Bakanlık Müsteşarı İsen’in de Erzurum’un tanıtımı konusunda ciddi bir duyarlılık gösterdiğini söyledi. GÜLYURT’UN GİRİŞİMİ, YÜKSEK BİR HASSASİYETİN İFADESİ Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Erzurum’la ilgili her mesele ve sorunun takipçisi olmayı sürdüreceklerini; Erzurum’un olması gereken sosyo ekonomik konuma taşınması için hizmet çabalarını her türlü zemin ve zamanda kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi. AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Gülyurt’un; Erzurum’un Anadolu Başkentleri Belgeselinde yer alması için sergilediği çaba vatandaşlar tarafından da anlamlı bir hizmet ve yüksek bir hassasiyet olarak değerlendirildi. ERZURUM GERÇEĞİNE, ERZURUM GAZETESİ KATKISI AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt’un Bakanlığa ilettiği haber, 13 Ağustos 2005 tarihli ERZURUM Gazetesinin manşetinde: “Kültür Ve Turizm Bakanlığı Anadolu Türk Başkentlerinin Belgesel Çekimini Yaptırıyor. Erzurum’un Türk Medeniyet Tarihinde Köklü Bir İmajı Var. Milli Mücadelede İse Erzurum Bir Marka İl. Ama Belgeselde: Nedense Erzurum Yok!” spotuyla duyurulmuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
DOSİAD’DAN KUTLAMA Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
TBMM BAŞKAN VEKİLİ PAKDİL “halk seçim değil, hizmet istiyor” TBMM ...
Selzedeler sahipsiz
Aşağı Yunus Emre, Mahallesi Yalçın Evler sokakta bulunan ve sel suları ...
 
Sel gitti, tıbbi atıklar kaldı
Aşağı Yunus Emre Mahallesi Yalçın Evler Sokak’ta bulunan özel bir hastanenin ...
Çiftçi’den akaryakıt zammı tepkisi
Akaryakıta yapılan yüzde 10’luk zam çiftçilerin tepkisine neden oldu. ...
YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI ATINÇ NET KONUŞTU:
Geleceğe yatırım yapıyoruz Erzurum'daki basın mensupları ile biraraya ...
 
MÜDÜR YARDIMCILIKLARINA 81 ATAMA
Erzurum İlköğretim Okulu ile Lise ve dengi Okullarında münhal bulunan ...
Kamuda Başarı Ön Plana Çıkacak
Kamu personel rejiminde önemli değişiklikler içeren taslakta izin süreleri ...
OLTU BELEDİYE BAŞKANI ZİYREK:
"HİZMET HEDEFLERİNİ AŞTIK" Oltu İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Huylunun Huysuzu
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva