ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum esnafı 11.8 milyarlık çek ödedi
Erzurum esnafı 11.8 milyarlık çek ödedi
Erzurum ödenen çek sayısında 29’uncu sırada
Erzurum ödenen çek sayısında 29’uncu sırada
Erzurum’un 4 aylık karşılıksız çek verileri açıklandı
Erzurum’un 4 aylık karşılıksız çek verileri açıklandı
Erzurumspor liderliğini sürdürdü
Erzurumspor liderliğini sürdürdü
TCMB enflasyon tahminini değiştirmedi
TCMB enflasyon tahminini değiştirmedi
HABERLER>GUNCEL
12 Mayıs 2005 Perşembe - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

PALEN A.Ş hedef büyütüyor Palen Doğalgaz Dağıtım şirketi çalışmalarını değerlendirdi. Yazılı bir açıklama yapan şirket açıklamasında şu ifadelere yer verdi;Şehrimizde doğalgaz alt yapı çalışmaları 9 Haziran 2004 tarihinde başlamıştır.

Erzurum Gazetesi Arşiv

PALEN A.Ş hedef büyütüyor Palen Doğalgaz Dağıtım şirketi çalışmalarını değerlendirdi. Yazılı bir açıklama yapan şirket açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; Şehrimizde doğalgaz alt yapı çalışmaları 9 Haziran 2004 tarihinde başlamıştır. 2004 yılı sonbahar aylarında abonelere doğalgazın arzının sağlanmasından sonra 2004 yılı yatırım programına son verilmiştir.2005 yılı yatırım programı çerçevesinde çalışmalar başlatılmış bulunmaktadır. Takribi 35 km PE dağıtım ve servis hattı çekilerek 2000 servis kutusunun yerleştirilmesi planlanmıştır.Böylece Erzurum merkezinde yer alan potansiyel 30.000 konut abonesine servis hattı bağlantısı yapılacaktır.Talebe göre daha fazla sayıda servis kutusu konulabilecektir.Yıl sonu itibari ile 25 bin konut abonesi ile 50' nin üzerinde kamu kuruluşu ve ticari abonenin gaz kullanması hedeflenmektedir.Dağıtım Bölgemizde toplam gaz tüketiminin 2005 yılı sonunda yıllık 50 milyon m3 mertebesine ulaşması beklenmektedir.Bütçe değerlendirmelerine göre 2005 yılında Erzurum' da yapılacak sabit yatırım tutarı -müşteri sayaç bedelleri hariç 3milyon ABD doları düzeyinde olacaktır. Palen bu yatırımları kendi öz kaynakları ile yapmakta gelirleri ise müşteri bağlantı bedelleri ile gaz dağıtımı yaparken aldığı " birim hizmet amortisman bedeli (dağıtım bedeli) " olmaktadır. 2005 yılı sonu itibari ile , Palen'in Erzurum'daki yatırımları toplamı 10 milyon dolar mertebesine ulaşmış olacaktır”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Osman Şen 30 Kasım 2012 Cuma 17:09

Valla bu dediğiniz olayi yasayan hiziri gorenler oldugunu bende buyuklerimden cok duydum.

Yorumu oyla      8      5  
A.KURTULUŞ 30 Kasım 2012 Cuma 13:30

Yazınızda bahsettiğiniz konuyu ben çok yakınen tanıdığım şu an hakkın rahmetine kavuşmuş değerli büyüğümün başından geçen olayı sizler ve okurlarınızla paylaşmak istedim. Bahsettiğim Merhum'un analattıklarını aynen aktarmaya çalışacağım.'Hergün Ulu Cami'ye sabah namazına gidiyor oradanda iş yerime geliyordum,böyle camiye gidiş gelişlerim devam ediyordum birgünde iş yerime yaklaştığımda birisi bana 'seni her sabah böyle erken saatlerde görüyorum hayırdır'diye sordu? merhum da'iş yerime yakın olduğu için burada sabah namazımı kılıyor huzur buluyorum devamında da burada kırk sabah namazı kılana hızır görünüyormuş diye ifade eder bu konuşma sırasında o şahıs merhuma Hızırı görsen tanırmısın? diye sorar merhumda:iş yerini açama telaşı içerisinde iken aklına takılır hızırı görsen tanırmısın,demekle ne anlatmak istedi?bunu öğrenmek için dönüp cevabını almak için soracacağım anda soruyu soranın ortadan kaybolduğunu gördüm tahminim bu HIZIR ALEYHİSSELAM idi.

Yorumu oyla      7      5  
gani 30 Kasım 2012 Cuma 10:15

Valla bunu yazdığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. ulu caminin eskiden sadece mihrabının kalması çok ilginç ama dediğiniz gibi adı bile kalsa yeter.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN, MİLLETVEKİLLERİNE 'TEŞVİK' SİTEMİ...
YATIRIMA ÖZENDİRİN Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin ...
Erzurum Kalkınma Vakfı EKİP’e AB desteği veriyor
ERVAK’TAN ÖNEMLİ GİRİŞİM Erzurum’daki Sivil Toplum kuruluşlarını ...
Dadaşköy Belediyesi’nden turizm atağı
Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, beldesinde “yayla turizm ...
 
‘Fazla personel’ sıkıntısı
Yakutiye Belde Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, belediyelerindeki personel ...
AK kadınlar Ankara’daki Erzurumlularla bir araya geldi
AK Parti Kadın Kolları 1. Olağan Kurultayı için Ankara’ya, giden ...
BU BİR REKOR
'CEBERRUT KAYNANA' 9 GÜNDE 27 KEZ SAHNELENDİ Erzurum Şehir Tiyatrosu ...
 
DADAŞKENT BELEDİYE BAŞKANI VAHDETTİN YAYLALI “SAKATLAR HAFTASI” MESAJI:
Her sağlıklıklı, bir engelli adayıdır Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin ...
SANATÇI ÇAÇAN'IN ACI GÜNÜ
Erzurum'da ablasının cenaze törenine katılan ünlü sanatçı Burhan Çaçan, ...
İZCİLERDEN BAKIMEVİ'NE ZİYARET
İzciler, Belediye Bakımevi'ndeki yaşlı bayanları ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladılar.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Klavye çetelerinin imparatorluğu: Erzurum’da “dijital karanlık” operasyonu
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva