ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı
İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı
Doğaseverlerin zirveye zorlu yürüyüşü
Doğaseverlerin zirveye zorlu yürüyüşü
Aşkale'de 100 dönüm alan kül oldu
Aşkale'de 100 dönüm alan kül oldu
Ağrı'dan Erzurum'a kültür yolculuğu
Ağrı'dan Erzurum'a kültür yolculuğu
Terzioğlu ve Yurtsal ailelerinin mutlu günü
Terzioğlu ve Yurtsal ailelerinin mutlu günü
HABERLER>GUNCEL
25 Nisan 2005 Pazartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

MEZUN OLABİLMEK İÇİN ARAÇ SAYDILAR Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okuyan 4 öğrenci, hazırlayacakları mezuniyet tezi için Erzurum'un en işlek caddesinde bir hafta boyunca günde 3 saat araç saydı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

MEZUN OLABİLMEK İÇİN ARAÇ SAYDILAR Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okuyan 4 öğrenci, hazırlayacakları mezuniyet tezi için Erzurum'un en işlek caddesinde bir hafta boyunca günde 3 saat araç saydı. SİNYALİZASYON ÜZERİNE TEZ YAPIYORLAR Cumhuriyet Caddesi'nde eski Hükümet Kavşağı'ndaki 4 ayrı noktada araçları sayan Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencileri Levent Kılıç, Murat Yağdıran, Türkay Kotan ve Dündar Ayyıldız, bir hafta içinde kavşaktan geçen 3 bini aşkın aracı sınıflarına göre ayırdı. Kavşaktaki bekleme süresini en aza indirmek için oluşturulacak sinyalizasyon sistemi ile ilgili tez çalışması yapan öğrenciler, vatandaşların da ilgisini çektiler. TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU KAVŞAKLAR SEÇİLDİ Bitirme tezi olarak 'trafik akışını en aza indirecek sinyalizasyon sisteminin kurumu' konusunu kendilerinin seçtiğini belirten ve Edirneli Levent Kılıç, ''Erzurum'da yaşadığımız süre içinde trafik yoğunluğunu gördük. Bu kavşakta meydana gelen yoğunluk ilgimizi çektiği için konu olarak burayı seçtik'' dedi. Bir hafta süre içinde sabah 7.30-8.30, öğle 11.45-12.45, akşam ise 16.45-17.45 saatleri arasında kavşaktan geçen araçların sınıflarına göre sayımlarını yaptıklarını ifade eden Kılıç, ''Günde ortalama 400-500 aracın sayımını yaptık. Kavşakta Pazartesi ve Cuma günleri yoğun bir trafiğin yaşandığını belirledik'' dedi. Kılıç, hazırlayacakları tez ile kavşaktaki trafik akışını minimize edecek sinyalizasyon sisteminin oluşturulmasını sağlayacaklarını savundu. Levent Kılıç, kullanmak istemeleri halinde tezi belediyeye verebileceklerini söyledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Aykut Tahran 27 Ağustos 2012 Pazartesi 10:40

Yazıdan dolayı size teşekkür ediyorum bir erzurumlu olarak. Haberimiz olmayan nice kötü durumlar varki Allahtan basın varda haber veriyor. Yoksa ne hale geliriz. Vali Bey bu işe bir el atsın baride çözülsün:)

Yorumu oyla      7      5  
Rafet Kaya 27 Ağustos 2012 Pazartesi 10:39

Bu cami dikkat edilirse biraz yukarılarda kalıyor. gözlerden uzak. Vakıflar şehir ortasında olan camilerle ilgileniyorda burayla niye ilgilenmiyor. Burasıda tarihi bir cami ve sizinde bilerttiğiniz gibi mezar kısmında çok önemli isimler yatıyor. Yazıklar olsun demekten başka elden birşey gelmiyor.

Yorumu oyla      7      5  
Nadir 27 Ağustos 2012 Pazartesi 10:38

Merak ediyorum ki, bu kadar açık bir vurdumduymazlık nasıl sonuçlanacak. Başta valilik olmak üzere bu durumdan sorumlu iken, aylarca kimsenin bakmamasına siyasiler neden ilgi göstermemişler. Göstermişlerse niye sonuç alamamışlar. Bu vekil madem aramışsa niye ortada sonuç yok. Onu kaale almayan belediye hanggisi vs. haberinizin devamını bekleyorum.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Sokak çocuklarını mutlu ettiler Atatürk Üniversitesi Kazım ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
GENEL MÜDÜR ÇALIYOR, GÜVENLİK GÖREVLİLERİ SÖYLÜYOR Erzurum Palandöken ...
YEĞNENAĞA’DA TARİH DÖKÜLÜYOR
Yeğenağa Erzurum’un sur dışında kurulmuş en eski yerleşim alanlarından ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Aşkaleli öğrencilerden kimsesiz çocuklara 23 Nisan yardımı Aşkale ...
Bayındırlık hız kesmiyor
Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü 2005 yılında 17 proje üzerinde çalışma ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
İLGİNÇ YARDIM Erzurum'da bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ...
 
Palyaço, çocukları eğlendirdi
23 Nisan etkinlikleri kapsamındaCumhuriyet Caddesindeki palyaçolar çocukların ...
2005-2006 öğretim yılında lisans tamamlama programına
Anadolu üniversitesi öğrenci alacak Anadolu Üniversitesi, açıköğretim, ...
Hayırsever vatandaştan kimsesiz çocuklara jest
Hayırsever bir vatandaş olan Leman Balaydın, 23 Nisan’da kimsesiz çocukları yalnız bırakmadı.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva