ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Türk Yıldızları 954’inci Gurur Yılı için semadaydı
Türk Yıldızları 954’inci Gurur Yılı için semadaydı
On binler Malazgirt Coşkusunu paylaştı
On binler Malazgirt Coşkusunu paylaştı
TCG Anadolu'yla Zafer Yolculuğu
TCG Anadolu'yla Zafer Yolculuğu
Malazgirt'te Çelik Kanatlar göz kamaştırdı
Malazgirt'te Çelik Kanatlar göz kamaştırdı
Malazgirt ve Çanakkale Ruhu buluştu
Malazgirt ve Çanakkale Ruhu buluştu
HABERLER>GUNCEL
10 Eylül 2004 Cuma - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

ÜLKÜ OCAKLARINDAN VERHEUGEN’E TEPKİ Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Zekai Kaya, Avrupa Birliği üyelik macerasında, Türkiye'nin milli kimliği üzerinde büyük tahribatlara yol açılacağını öne sürdü.

Erzurum Gazetesi Arşiv

ÜLKÜ OCAKLARINDAN VERHEUGEN’E TEPKİ Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Zekai Kaya, Avrupa Birliği üyelik macerasında, Türkiye'nin milli kimliği üzerinde büyük tahribatlara yol açılacağını öne sürdü. Avrupa Birliği üyelik macerasında, Türkiye'nin milli kimliği üzerinde büyük tahribatlara yol açılacağını öne süren Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Zekai Kaya, "AB üyeliği için verdiğimiz taviz, teslimiyet yaşamadığımız konu kalmamıştır. Türkiye'yi iktidar sahiplerinin tutumu yüzünden avuçlarının içine alan AB birliği üyesi ülkeler Türkiye'ye babalarının çiftliği gibi muamele yapmaktadırlar. AB'ye uyum adı altında Türkiye'nin milli ve dini kimliği tanınmaz hale getirilmiştir. AB üyesi ülkeler Türk milletin müslüman kimliğine sürekli suçlayıcı vurgular yaparak bir hristiyan topluluk olduklarını beyan etmekte ve bu konudaki taleplerini de Türkiye'deki tüm kiliseleri faaliyete geçirerek, Heybeli Ada Ruhban okulu'nu açtırarak gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar " dedi. AB’NİN ÇİRKİN YÜZÜ ORTAYA ÇIKMIŞTIR AB’nin bir taraftan Türk kimliğini de, Türkiyelilik gibi bir kavramla ortadan kaldırmak istediğini öne süren ülkü Ocakları Başkanı Kaya şunları söyledi:. “Bölücü örgütü mensuplarını şımartacak diplomatik destek vermektedirler Avrupa Komisyonunun genişlemeden sorumlu Yüksek Komiseri ve Verheugen'in ABD ve AB'nin büyük önem verdiği ve sembolleştirdiği Diyarbakır'a yapmış olduğu ziyarette görüştüğü kişiler buna en son örnektir. Verheugen'in Diyarkır ziyareti ve ortak basın açıklaması yaptığı Diyarbakır Belediye Başkanı ve Abdullah Öcalan'ın elçisi Leyla Zana ile yapmış olduğu görüşmeler AB'nin bildiğimiz çirkin yüzünü bir kez daha görmemize yardımcı olmuştur.” Verheugen'in Türkiye'ye müstemleke muamelesi yapmaya kalkıştığını, küstahlıklarının devam ettiğini savunan Kaya:.”Türkiye'nin bağımsızlığı ve onuru AB'nin baskı ve dayatmaları yüzünden tartışılır hale gelmiştir. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne savaş açmış kişilere, siyasi destek verilmemeli, AB'nin küstahlıklarına rahat bir ortam sağlanmamalıdır.” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZICI APK DAİRE BAŞKANI OLDU
Büyükşehir Belediyesi Araştırma Planlama Daire Başkanlığına Adnan Yazıcı atandı.
Geleneksel İspir panayırı başlıyor
İspir İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen panayırın hazırlıkları sürdürülüyor.
Erzurum Gazetesi Arşiv
Bölgeler arası kalkınmışlık farkının doruğa ulaştığı Doğu Anadolu ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
9. KOLORDU KOMUTANLIĞI'NDA, KOMUTA DEVİR-TESLİM TÖRENİ KORGENERAL ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Malay, doğa özlemini serasında gideriyor. VALİ KONAĞINDA SERACILIK ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ÖĞRENMENİN YAŞI OLMAZ ANNEANNE, KIZI VE TORUNUYLA OKUMA YAZMA ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
16 YAŞINDA TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI İlkokula 5 yaşında başlayan ...
EĞİTİME ORDU DESTEĞİ
Erzurum'da 2004-2005 eğitim yılında 355 asker öğretmen görev yapacak.
1 YILDA BİN 281 KİŞİ OKUR YAZAR OLDU
Erzurum Milli Eğitim Müdürü Ahmet Er, 2003-2004 öğretim yılında Erzurum ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Fırtınanın Bardaklısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva