ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 proje KUDAKA'dan destek almaya hak kazandı
2 proje KUDAKA'dan destek almaya hak kazandı
DAP BKİ'den Erken Uyarı Sistemi
DAP BKİ'den Erken Uyarı Sistemi
DAP BKİ’den tarih turizmine destek
DAP BKİ’den tarih turizmine destek
Bitkisel ürün kayıp ve hasarlarıyla mücadale
Bitkisel ürün kayıp ve hasarlarıyla mücadale
Nüfus müdürlüklerinde YKS mesaisi
Nüfus müdürlüklerinde YKS mesaisi
HABERLER>GUNCEL
22 Şubat 2005 Salı - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

PAMUK KINANDI Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri, yazar Orhan Pamuk'a, "Türkiye'de 30 bin Kürt öldürüldü, 1 milyon da Ermeni" sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

PAMUK KINANDI Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri, yazar Orhan Pamuk'a, "Türkiye'de 30 bin Kürt öldürüldü, 1 milyon da Ermeni" sözlerinden dolayı tepki gösterdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 4 alt kademe belediyesi, 1 ilçe ve 2 belde belediye başkanı ile 25 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. PAMUK LOBİLERE ALET OLUYOR Toplantıda,Orhan Pamuk'un açıklamalarının yörede Ermeniler tarafından katledilen binlerce şehidin kemiklerini sızlattığını ifade eden Başkan Ahmet Küçükler, "Maalesef Pamuk, bazı lobilerin yıllardan beri güttüğü emellere alet olmuştur" dedi. Açıklamalarından dolayı Pamuk'u kınadıklarını belirten Başkan Küçükler, "Orhan Pamuk, dünya kamuoyu önünde yalan söylemektedir. Pamuk, hiçbir belge ve bilgiye dayanmayan, tarihi gerçekleri saptırarak yaptığı açıklamayla, Avrupa'daki Türk düşmanlarının istek ve arzularını yerine getirmeye çalışmaktadır. Romancı, bu hizmetinin karşılığında okunmayan kitaplarını Avrupa'da en çok satan kitaplar arasına sokmayı hedeflemektedir. Bu söylemlere biz Türk milleti olarak daha önce Ermenistan Devlet Başkanı Robert Koçeryan, Dışişleri Bakanı Vartan Oskanyan'ın değişik tarihlerde yaptıkları açıklamalarında ve başta Fransa olmak üzere Avrupa'nın bazı ülke parlamentolarının kabul ettikleri kanun tasarılarında maalesef tanık olmuştuk. Pamuk, Koçeryan ve Oskanyan'ı örnek alarak kin ve nefrete dayalı açıklamasında 1 milyon Ermeninin Türkler tarafından katledilmesi yalanına, 30 bin Kürtün de katledildiğini ekleyerek, Kürtleri de kendi siyasi emelleri doğrultusunda kullanmaya çalışmaktadır. Aslında Pamuk, bu açıklamasıyla Türkleri, Ermenileri ve Kürtleri birbirine düşürerek, siyonist bir mantıkla hareket etmeye çalışmaktadır. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak, hiçbir bilgi ve belgeye dayanmadan açıklama yapan Orhan Pamuk'u Türk milleti önünde kınıyoruz" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BUDAK GÖREVDE
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Fevzi Budak atandı.
Erzurum Gazetesi Arşiv
Hava kirliliğinde 2.likten düşemedik 2004 yılı Aralık ayında ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KAR SEFERBERLİĞİErzurum'da yoğun kar yağışının ardından belediye ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
DAMAT TIRAŞINI GELİN YAPIYOR Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
İnşaat sektörü destek bekliyor İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ...
KADINLARIN VAZGEÇİLMEZLERİNİ ERKEKLER İCAT ETTİ
Kadınların günlük yaşamda kullandıkları birçok aletin buluşu erkeklere ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
ÖRNEK MAHALLE Erzurum'da bir kahvehanede, hayatını kaybeden ...
İlköğretimde Kayıtlar Haziran'da
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilköğretim okullarında kayıtların, ...
EĞİTİM BİR-SEN:
MEMURLAR AÇLIK SINIRINDAN KURTARILMALI Eğitim Bir Sen Erzurum 1 No’lu ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yirmi Yolun Hikâyesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Adalet Meydanından Ekran Çağına
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yolun açık olsun ASELSAN
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva