ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
HABERLER>GUNCEL
7 Ocak 2005 Cuma - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

İŞSİZDİ, TRİLYONER OLDU Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde, 5 trilyon 125 milyarlık (5 milyon 125 bin YTL) büyük ikramiyeyi kazanan Erzurum'lu 9 çocuk babası, işsiz Ahmet Bayram'ın evinde dün büyük sevinç yaşandı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

İŞSİZDİ, TRİLYONER OLDU Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde, 5 trilyon 125 milyarlık (5 milyon 125 bin YTL) büyük ikramiyeyi kazanan Erzurum'lu 9 çocuk babası, işsiz Ahmet Bayram'ın evinde dün büyük sevinç yaşandı. GECEKONDUDAN KURTULACAKLAR İşsiz talihli Ahmet Bayram'ın 1 milyon 250 bin YTL'lik çekini dün Ankara'da almasının ardından Erzurum'daki ailesi yolunu sabırsızlıkla bekliyor. Erzurum'un Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki gece kondu evinde yaşamlarını ayaklarındaki yırtık çoraplarla sürdüren 9 çocuk, büyük ikramiyenin coşkusunu yaşıyorlar. Maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen çocuklar, " Artık paramız var. Biz de okula gideceğiz." diyorlar. YOKSUL EVİNDE BAYRAM SEVİNCİ Talihli Ahmet Bayram'ın kayınbiraderi Ahmet Arslan ise, " Ahmet işsizdi, çok sıkıntı çekiyordu. Allah'ın hikmeti, ikramiyenin çıkmasıyla hayatı kurtuldu. Parasızlıktan çocuklarını okula gönderemiyordu. Çok sevindik." dedi. İkramiyenin çıkmasının ardından telefonlarının susmadığını ifade eden Kayınbirader Arslan, "İkramiye çıktı, bilmediğimiz akrabalar bir anda çoğaldı. Telefonla arıyorlar, yok 'ben Ahmet'in süt annesiyim', yok 'kankardeşiyim' gibi tanımadığımız herkes arıyor. Paranın haberi çabuk duyuldu."diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yahya han 17 Mart 2010 Çarşamba 19:24

Hocam sağolun varolun. Şimdi zamanım az ama bundan sonra sıkı takipçilerinizden biriyim. Öğrendim çok sevindim. Sizin gibi değerleri bulanlara da çok teşekkürler. Saygılarımla

Yorumu oyla      8      6  
Gürhan Özorhan 10 Mart 2010 Çarşamba 10:39

Sayın Türk,İkibin yılında yolum oradan geçerken ugradığım ve ziyaretini yaptığım yer kümbet köyü.Sakinleri ile yaptığım kısa görüşmede sizin anlattıklarınızla birebir örtüşüyor.Kaybolmaya yüz tutmuş bu değerleri zahmetli bir çalışmayla gün yüzüne çıkarmanız takdir edilecek bir çalışmanın ürünüdür.Emeğinizin karşılığını mutlaka alacağınızdan hiç şüphem yoktur.Kalbi duygularınızı bildiğimden Allah razı olsun.Bu araştırmalarınızı kitaplaştırırsanız görevinizi tamamlamış olmanın mutluluğunu şimdiden gözlerinizdeki gülümsemeyi görür gibiyim.Gönülleri silkeleyip bütün eyvahları çöpe atalım.At terli,kamçı kırık,yük değirmentaşı kadar ağır olsada.Güneş ısıtmazsa,toprak ısıtırya.İnançlı gönüllere kamp kuran bu bu değerleri yad etmek,duygulu gönüllerde fırtınalar estirmiyormu.Ülkü dolu yüreğinizden esen manevi nefesinizin kokuları sevenlerinizin umut kapılarında açan nadide çiçeklerdir.Kül rüzgara,ayrılık gurbete teslim edilirmi hiç.Dumanla siğara gibi,biri yanıyor öteki tütüyor.Ülkü İle Kalın.

Yorumu oyla      8      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
SSK'NIN DEVRİNE TÜRK İŞ’TEN TEPKİ Erzurum'da Emek Platformu ...
KATKI PAYI TARTIŞMASI SÜRÜYOR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken İçme Suyu ...
Yoksulluğun gözü kör olsun!
Olur İlçesi'ne bağlı Taşlıköy Köyü'nde 12 kişinin kaldığı evde oturan ...
 
YİBO ÖĞRENCİLERİNİN ASTRONOMİ İLGİSİ...
Erzurum'un, Karayazı İlçesi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO), öğrencileri ...
E-80 KARAYOLU'NDA KAZA SAYISI ARTTI
Uluslararası E-80 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazası sayısında, ...
PASİNLER YOLUNDA
ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI:9 YARALI Erzurum - Pasinler Karayolunda meydana ...
 
DT, ‘Memurin Faslı’ ve ‘Pırtlatan Bal’ı sahneliyor
Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT) ''Memurin Faslı'' ve ''Pırtlatan Bal'' ...
DOĞU'DA 2 BİN 624 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle 2 bin 624 köy ...
ÇOCUKLARINI OKULA GÖNDERMEYEN
Altı veli uyarıldı Erzurum'da, çocuklarını okula göndermedikleri belirlenen 6 veli uyarıldı.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gücün Direnişi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva