ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi, Kavaflar çarşısı esnafıyla buluştu
Çiftçi, Kavaflar çarşısı esnafıyla buluştu
MHP heyeti heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
MHP heyeti heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Palandöken Kayak Merkezi'nde yangın
Palandöken Kayak Merkezi'nde yangın
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Sarıyer: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Sarıyer: 1
TOBB Temmuz ayı Erzurum verilerini açıkladı
TOBB Temmuz ayı Erzurum verilerini açıkladı
HABERLER>GUNCEL
4 Eylül 2004 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

NİL MEZUNLARINI UĞURLADI Nil Dershaneleri 2003_2004 Eğitim ve Öğretim yılı mezunlarını törenle uğurladı. Nil Dershaneleri geleneksel hale getirdiği ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 2003_2004 Eğitim ve Öğretim Yılını uğurlama töreni Dadaş Sinemasında gerçekleştirildi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

NİL MEZUNLARINI UĞURLADI Nil Dershaneleri 2003_2004 Eğitim ve Öğretim yılı mezunlarını törenle uğurladı. Nil Dershaneleri geleneksel hale getirdiği ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 2003_2004 Eğitim ve Öğretim Yılını uğurlama töreni Dadaş Sinemasında gerçekleştirildi. Törene Vali Mustafa Malay, AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Alt Kademe Belediye Başkanları, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Törende ÖSS'de başarı elde eden öğrencilere onur belgesi ve plaket verildi. Erzurum Valisi Mustafa Malay'a da eğitim ve öğretime verdiği katkılarından dolayı şükran plaketi sunuldu 452 ÖĞRENCİMİZE ÖSS'Yİ KAZANDIRDIK Nil Dershaneleri Genel Müdürü Abdullah Bilge, törene destek veren ve katılan herkese teşekkür etti. Bilge, "Artık toplumlar silahla değil, bilgiyle donanıyorlar.Bilgi çağında biz de bilgi toplumu olmak durumundayız. Nil Dershaneleri olarak Erzurum'da, 452 öğrencimize ÖSS'yi kazandırarak üniversiteye göndermenin sevincini yaşıyoruz.”dedi. ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ Ülke sorunlarını çözmenin birinci yolunun eğitim olduğunu vurgulayan Erzurum Valisi Mustafa Malay, "Eğitimi göz ardı ederek bir toplum huzura ve istikrara kavuşamaz. Ailede başlamak üzere toplumumuz, devletimiz eğitime katkıda hiç bir şekilde geri kalmamalıdır. Gelişmiş ülkelere eğitim sorununu çözmüş ülkelerdir. Geleceğimiz çocuklarımızın elindedir. Sokaktaki çocuktan evimizdeki çocuğumuza kadar, hepsine sahip çıkmalıyız. Durumu iyi olanların yapacakları en güzel, hayır fakir çocuklara burs vermek ve onları okutmaktır" dedi. EN İYİ YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR Eğitimin, insanoğlunun, var olduğu günden beri en önemli meselesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, "Ülkemizde bugün en önemli mesele eğitimdir. Hükümetimiz eğitime büyük önem vermektedir. Cumhuriyet tarihinde ilk defa Milli Eğitim Bakanlığının bütçesi en yüksek orana ulaşmıştır. Şuna inanıyoruz ki; en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır" şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UNİCEF TAKİPTE
"HAYDİ KIZLAR OKULA KAMPANYASI'' DEĞERLENDİRİLDİ Erzurum Valiliği Toplantı ...
Hemzemin geçitlere ‘kontrol’ geliyor
Erzurum’daki hemzemin geçitler de kontrol uygulaması projesi hayata ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ÇAT’TA TRAFİK KAZASI: 11 YARALI Çat İlçesi'nde meydana ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
VALİLER KARARNAMESİ ONAYLANDI Malay gitti, Güvenç geldi Valiler ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kantonlar meclisinin Erzurum çıkarması İsviçre Parlamentosu ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ER'DEN ÖĞRETMENLERE UYARI: TAYİN İÇİN ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
İSVİÇRE’YLE TESBİH KÜLTÜRÜMÜZ BENZEŞİYORMUŞ.. Schweizer, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
MİNİK YÜREKLERDEN, MİLLİ SEVİNÇ İFADELERİ ERZURUM Gazetesi, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUM BİR MUCİDİ AĞIRLAYACAK Furkan Hemeroid (Basur) çayının ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Fırtınanın Bardaklısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva