ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Tefecilik operasyonunda 4 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 4 tutuklama
Bingöl yolunda yine kaza: 2 yaralı
Bingöl yolunda yine kaza: 2 yaralı
Türk Dünyasının Arkeolojik Mirası
Türk Dünyasının Arkeolojik Mirası
Türk Dünyası Öğrenci Tiyatroları Festivali tamamlandı
Türk Dünyası Öğrenci Tiyatroları Festivali tamamlandı
Samsunspor ile Trabzonspor 57. randevuda
Samsunspor ile Trabzonspor 57. randevuda
HABERLER>SİYASET
3 Eylül 2004 Cuma - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

“Alo, belediyemiz ne yapıyor” Erzurum Büyükşehir Belediyesi, belediye çalışmalarının halka duyurulması amacıyla Turkcell'le sözleşme imzaladı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

“Alo, belediyemiz ne yapıyor” Erzurum Büyükşehir Belediyesi, belediye çalışmalarının halka duyurulması amacıyla Turkcell'le sözleşme imzaladı. Doğu Anadolu’da bir ilki başlatacaklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, belediyenin çalışmalarını vatandaşlara duyurmak amacıyla Turkcell'le sözleşme imzaladıklarını ve "Belediyemiz neler yapıyor?" adı altında uygulayacakları programın bu ay içinde hizmete gireceğini açıkladı. Turkcell abonesi olan vatandaşların, bu hizmetten yararlanabileceğini ifade eden Başkan Küçükler, vatandaşların duyuruları alabilmeleri için cep telefonlarının hücre mesaj bilgi ayarını 888'e kodlamaları gerektiğini söyledi. HALKA ANINDA BİLGİ AKTARILACAK Bu tür hizmetlerin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Samsun gibi büyükşehirlerde uygulandığını hatırlatan Başkan Küçükler, "Belediye cep"in saat 08.00-22.00 arasında hizmet vereceğini belirtti. Sistemin Erzurum açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Küçükler, yeni uygulama sayesinde halkın asayişten etkinliklere, sağlıktan hava raporuna kadar birçok konuda bilgi edineceğini ifade etti. ALO BELEDİYE HATTI ÜCRETSİZ Başkan Küçükler, "Baz istasyonlar aracılığıyla cep telefonlarına aktarılacak bilgilerle vatandaşlar belediye hizmetlerini ve duyuruları ücretsiz olarak öğrenebilecek. Yapılan hizmetlerin cep telefonu aracılığıyla öğrenilmesi Erzurum için sevindirici bir gelişmedir. Halkımız deprem, yangın ve doğalgazla ilgili konuları da cepten öğrenebilecek" dedi. Sistem sayesinde vatandaşlar, belediye sınırları içerisindeki yol ya da benzeri çalışmalar, halk sağlığını ilgilendiren konular, hava durumu, açılışlar, halk günleri, Ramazan yemekleri, emlak vergileri, kamuya yönelik hizmetler, her türlü etkinlik, kazalar ve doğal afetler, kültürel ve sosyal etkinliklerle ilgili konularda bilgi sahibi olabilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulacak mesajlar, siyasi ve reklam içerikli olmayacak. Mesajların Turkcell abonelerine ulaşması için cep telefonunun hücre bilgisinden 888 kanalını aktif hale getirmesi yeterli olacak.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAKAN AKDAĞ'IN HEKİM İSYANI Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
GENEL SEKRETER YARDIMCISI İBA GİTTİ, HINISLIOĞLU GELDİ BÜYÜKŞEHİR’DE ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
TARIM BAKANI GÜÇLÜ ÇİFTÇİLERLE DERTLEŞTİ DADAŞKÖY'DE ÇAYIR ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
MHP'DEN, BAŞKANLARA PROJE ELEŞTİRİSİ MHP Erzurum il Teşkilatınca ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESENGÜN: 2005’TE ERKEN SEÇİME ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESENGÜN: İŞSİZLİK VAHİM BOYUTA ULAŞTI Saadet ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
ATINÇ İMAR ISLAHI KONUSUNDA KARARLI Yakutiye gecekondulardan ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Yenişehir Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal: YATIRIM ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
DADAŞKENT BELEDİYE BAŞKANI VAHDETTİN YAYLALI, SOSYAL PATLAMANIN ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunlu Ayaklar
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva