ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göktaş: 'Ulaşım Desteği devam edecek'
Göktaş: 'Ulaşım Desteği devam edecek'
Tekin öğretmenlere seslendi
Tekin öğretmenlere seslendi
Tekin'den yeni eğitim öğretim yılına ilişkin paylaşım
Tekin'den yeni eğitim öğretim yılına ilişkin paylaşım
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 26 - Sat Gölleri
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 26 - Sat Gölleri
'Gazze’deki vahşeti durduramamanın izahı yok'
'Gazze’deki vahşeti durduramamanın izahı yok'
HABERLER>GUNCEL
2 Mayıs 2007 Çarşamba - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KIRPINAR’DAN AĞAR’A İSTİFA ÇAĞRISI Doğru Yol Partisinde yıllardır siyaset yapan İşadamı Melih Kırkpınar Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde merkez sağa uygun hareket etmediğini Cumhuriyet Halk Partisiyle birlikte hareket etmesiyle partiye zarar verdiğini açıkladı. Kırpınar; “Sayın Ağar derhal istifa etmelidir.” dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KIRPINAR’DAN AĞAR’A İSTİFA ÇAĞRISI Doğru Yol Partisinde yıllardır siyaset yapan İşadamı Melih Kırkpınar Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde merkez sağa uygun hareket etmediğini Cumhuriyet Halk Partisiyle birlikte hareket etmesiyle partiye zarar verdiğini açıkladı. Kırpınar; “Sayın Ağar derhal istifa etmelidir.” dedi. Doğru Yol Partisinde siyaset yapan Mandıracılar Odası Başkanı Melih Kırkpınar Genel Başkan Mehmet Ağar’ı istifaya çağırdı. Kırkpınar, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mehmet Ağar’ın tutumunun son derece yanlış olduğunu belirterek “Genel Başkan Sayın Mehmet Ağar 367’nin dayatma olduğunu savunuyor ancak savunmasıyla uygulaması birbirine zıt düşüyor. Ağar bu tutumuyla Doğru Yol Partisine zarar vermektedir. Kendisini istifaya çağırıyorum.” dedi. DYP’YE DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN İSTİFA ETMELİDİR Kırkpınar, daha önce de genel Başkan Mehmet Ağar’ın PKK’ya yönelik açıklamasında dağdan insinler beraber siyaset yapalım açıklamasıyla büyük bir hata yaptığını ve ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde de DYP’ye yakışır siyasette bulunmadığını belirterek, “Sayın Ağar bundan önce “Dağdan insinler beraber siyaset yapalım” açıklamasıyla büyük bir hata yapmıştı. Aslında bu açıklamasının ardından hemen istifa etmeliydi ama etmedi. Şimdi ise Çankaya Kaosuyla karşı karşıya kalmıştır. CHP’nin oyununa katılarak merkez sağda büyük üzüntü yaşatmıştır. Ayrıca bu tutumuyla Ak Parti’ye oy kazandırmıştır. Daha fazla DYP’ye zarar vermeden istifa etmelidir.”şeklinde açıklamalarda bulundu CUMHURİYETİN SAHİBİ SADECE MİTİNG DÜZENLEYENLER DEĞİL Ankara ve İstanbul’da yapılan mitinglere saygı duyduğunu ancak Cumhuriyetin tek sahibi olarak onların gösterilmesinin yanlış olduğunu da belirten Kırkpınar, “Cumhuriyetin savunucusu sadece mitinge katılanlar değildir. Maalesef yapılan mitinglerde böyle bir görüntü vardı. Unutmayalım ki Türkiye sadece Ankara ve İstanbul’da miting düzenleyenlerden ibaret değildir.” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANAVATAN ŞEKERLİ BELDE TEŞKİLATI'NDAN TOPLU İSTİFA
Narman ilçesi Şekerli beldesinde, Anavatan Partisi Belde Teşkilatı'nın ...
AYŞE TEYZEDEN ERZURUMLU KADINLARA JEST
Geçtiğimiz günlerde Erzurum Girişimci Kadınlar Derneğinin misafiri olarak ...
SAĞLIKLI BİR NÜFUS TESPİTİ İÇİN VALİ GÜVENÇ HALKI UYARDI:
“ASKIDAKİ LİSTELERİ İYİ İNCELEYİN” Adrese Dayalı Nüfus Kayıt ...
 
TÜRKİYE'DE EN AZ BULUNAN KAN 'AB RH NEGATİF'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'de gönüllü kan bağışçısı oranının gelişmiş ...
OLGİAD: BAŞKANI ERDEM GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ:
“HERKES SAĞDUYULU DAVRANMALI” Oltu Genç İşadamları Derneği ...
PALANDÖKEN KONUTLARI İHALEYE ÇIKIYOR
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Palandöken ...
 
Sergilere yoğun ilgi
Resim Heykel ve galerisi Müdür Şahin Özbey, sergilere yoğun ilgi olduğunu ...
Kale içi kazılarına yeniden başlanacak
Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, kale içi kazıların en kısa zamanda ...
YAKUTİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ
Yakutiye Belediyesi'nce bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte mevcut ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Fırtınanın Bardaklısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva