ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Özbalta: 1 puanı kurtardık !
Özbalta: 1 puanı kurtardık !
Yılmaz: Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz
Yılmaz: Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz
Tokuş’a Mavikuş Edebiyat Ödülü
Tokuş’a Mavikuş Edebiyat Ödülü
Erzurum ZMO sandığa gitti
Erzurum ZMO sandığa gitti
Tekman Yalımca'da karla mücadele seferberliği
Tekman Yalımca'da karla mücadele seferberliği
HABERLER>GUNCEL
19 Nisan 2007 Perşembe - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

BU KAR, SAFİ ZARAR Kar mevsimi içinde yağdığında il turizm sektörüne büyük katkı sağlıyor. Mevsim normalleri dışındaki kar yağışları ise Büyükşehir başka olmak üzere tüm belediyeler için ek masraflara ve külfete yol açıyor. Diğer illerde Belediyeler bahar sezonu çalışma dönemine girerken, Erzurum Büyükşehir 200 bin metreküp karı şehir dışına çıkarmak için kaynaklarını seferber ediyor.

Erzurum Gazetesi Arşiv

BU KAR, SAFİ ZARAR Kar mevsimi içinde yağdığında il turizm sektörüne büyük katkı sağlıyor. Mevsim normalleri dışındaki kar yağışları ise Büyükşehir başka olmak üzere tüm belediyeler için ek masraflara ve külfete yol açıyor. Diğer illerde Belediyeler bahar sezonu çalışma dönemine girerken, Erzurum Büyükşehir 200 bin metreküp karı şehir dışına çıkarmak için kaynaklarını seferber ediyor. KAR TAZMİNATI GÜNDEMDE Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesindeki belediyelerin karla etkin mücadele yapmak zorunda kaldıklarını, bunun bu illerde sosyal yaşamın normal akışı için gerekli olduğunu kaydederek, “Doğu Belediyeleri kar tazminatına muhtaç” değerlendirmesini yaptı. BÜYÜKŞEHİR SEFERBER OLDU Erzurum’u önceki gün akşam başlayan kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye başladı. Başkan Küçükler, kent merkezinde 15 santimetreyi bulan karın kent dışına çıkarılması için Fen işleri personelinin seferber edildiğini söyledi. Başkan, kent dışına taşınacak kar miktarının yaklaşık 200 bin metre küp olduğunu açıkladı. 150 PERSONEL İŞBAŞINDA Dün sabaha kadar süren karla mücadele çalışmaları ana arterlerden başlatıldı. Önce kaldırım temizliği yapan ekipler, daha sonra ana caddelere yöneldi. Yaklaşık 20 saattir süren çalışmalara 30 iş makinesi ile toplam 150 personel katıldı. SIKINTI ARAÇ PARKI Yapılan çalışmalarla Büyükşehir’in karla mücadelesindeki tecrübesini bir kez daha ortaya koyduklarını vurgulayan Başkan Küçükler, “Karla mücadelede ki en büyük sıkıntımız ana arterlerdeki araç parkı sorunu” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
TOKATIN BEDELİ AĞIR OLDU Erzurum'da, kalorifercilik yapan T.Y., ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KAR’A DOYDUK Erzurum’da kar yağışıyla birlikte hava ...
GENÇLİK BAYRAĞINI 13 MAYIS'TA MİSAFİR EDECEĞİZ
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhurbaşkanı'na sunulmak ...
 
AB ŞİRKETLERİNİN GÖZÜ ERZURUM’DA
Avrupa Birliği'nin (AB) ticari gayrimenkul alanında en büyük şirketlerinden ...
KENT GÜVENLİK DANIŞMA KURULU TOPLANDI
Erzurum Vali Yardımcısı Hanlar İden, ''Toplum Destekli Polis (TDP) uygulaması, ...
KAVŞAKLAR, TRAFİĞİ RAHATLATTI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin trafiği rahatlatma uğruna yaptığı ...
 
DOĞU İLLERİNDE ÖZEL İDARE VE BELEDİYELER KAR TASARRUFU YAPARKEN
ERZURUM BELEDİYELERİ GELİRLERİNİ KARA YATIRIYOR Doğuanadolu bölgesinde ...
USTALAR ÇIRAK BULMAKTA ZORLANIYOR
Erzurum Oto Tamirci ve İmalatçılar Odası Başkanı Fatih Çiftçi, son yıllarda ...
KARNAVAS BEZİ EV TEKSTİLİNDE MARKA OLMA YOLUNDA
Olur ilçesine bağlı Ormanağzı(Karnavas)köyünde kaymakamlık tarafından ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Dönemin Yenisi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva