ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaylaözü'nde 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı
Yaylaözü'nde 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı
İspir'de temmuz ayında kar sürprizi
İspir'de temmuz ayında kar sürprizi
Demirci gözyaşlarıyla uğurlandı
Demirci gözyaşlarıyla uğurlandı
Aydın'dan AGİT sunumu
Aydın'dan AGİT sunumu
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
HABERLER>SİYASET
29 Kasım 2004 Pazartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

"ABD, IRAK'TA SOYKIRIM YAPIYOR" DİYEN BBP LİDERİ YAZICIOĞLU "TARİH SEYİRCİ KALANLARI AFFETMEZ" BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Erzurum Alperen Ocakları tarafından düzenlenen 'Birlik Gecesi'ne katılmak üzere Erzurum'a dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

"ABD, IRAK'TA SOYKIRIM YAPIYOR" DİYEN BBP LİDERİ YAZICIOĞLU "TARİH SEYİRCİ KALANLARI AFFETMEZ" BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Erzurum Alperen Ocakları tarafından düzenlenen 'Birlik Gecesi'ne katılmak üzere Erzurum'a dedi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Irak'ta işlenen insanlık suçuna karşı duyarsız kalan AK Parti iktidarına yüklendi. VAHŞETE SESSİZ KALINAMAZ ABD'nin Irak'ta camilere, türbelere girerek katliamlar gerçekleştirdiğini ve soykırım yaptığını ifade eden BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, "Nerede dünya? Nerede insanlık? Nerede Türkiye? ABD'nin Irak'ta yaptığı terördür. Savaş ahlakına aykırıdır. Irak'ta yaşanan olaylar isyan duygularımızı kabartmıştır. Bu vahşete seyirci kalan AK Parti iktidarını tepkili olmaya çağırıyorum. Tarih bu olayları ve bu olaylara seyirci kalanları affetmez" dedi. “TARIM KESİMİ SAHİPSİZ” BBP olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da doğru olan şeyin yanında, yanlışın karşısında olacaklarını anlatan BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, "Biz hiçbir zaman vurgunun, talanın, zalimin yanında olmadık. BBP bugüne dek hep milli değerlerin kalkanı olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün de iktidar bir avuç sermayenin isteği doğrultusunda hareket etmektedir. Türkiye'de iktidarlarla birlikte çeteler de değişmektedir. Her iktidarın kucağında beslediği farklı çeteler oluşmuştur. Bugün yeni doğmuş bir çocuğun 3 bin 800 dolar borçlu olduğu ifade edilmektedir. Bunda geçmişten bugüne bütün siyasilerin vebali vardır. Dün olduğu gibi çiftçi yine perişan, köylü yine sahipsiz, hayvancılık perişan durumdadır. Eğitim, sağlık problemleri devam etmekte, yoksulluk ve işsizlik derin boyutlara ulaşmıştır. Enflasyon düşüyor, kur dengeleniyor. Sözde Türkiye büyüyor, ama bu Anadolu insanının sofrasına, hayatına yansımıyor. Her şey daha iyi olması gerekirken olmuyor" diye konuştu. “HÜKÜMET GERÇEKÇİ YATIRIM YAPMALI” Erzurum'da, yüzde 30'u tamamlanmış afet konutlarıyla yalnızca Orman Müdürlüğü'nün kullandığı doğalgaz projelerinin açılışının yapılarak göz boyandığını ifade eden Yazıcıoğlu, hükümeti bölgeye daha gerçekçi ve ciddi yatırımlar yapmaya çağırdı. Tarihin hiçbir döneminde dış politikanın bu kadar iç politikayı etkileyecek duruma gelmediğini anlatan BBP lideri Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: "AB iç hukukumuzu, eğitimimizi, herşeyimizi doğrudan ilgilendiren duruma gelmiştir. AB süreciyle birlikte bütün milli refleksleri köreltilen bir toplum meydana getirilmiştir. Türk halkının adeta AB'ye kurbanlık koyun gibi yönlendirilmesini doğru bulmuyoruz. Kürdü Türkmen'den ayıran, Alevi'yi Sünni'den ayıran bir AB'yi reddediyoruz. Türkiye birdir, kıblemiz, bayrağımız, vatanımız, kitabımız, Allah'ımız birdir. Bunları ayıracak bir AB'nin karşısındayız."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat ertaş 12 Ağustos 2009 Çarşamba 23:21

Acımasız yorumlardan anladım ki, yazım nedeniyle şube müdürümüz hakkında galiba hasetlik kapısını açtım ve belki şube müdürümüz üzüldü, zarar gördü. İşte bu nedenle o yazıyı, ricam üzerine editörümüz yayından kaldırdı.Olayı fark edemeyen ve meraklanan okurlarım için söyleyeyim. O yazıma gelen yorumlar kısaca “başarıyı yanlış kişiye mal ediyorsunuz!” türündendi, komikti. Bu mana bile yorumlarda oldukça medeni verilebilirdi, bir yanlış ifade varsa saygı çerçevesinde belirtilebilirdi. Ancak ben yorumların çoğunda bir öfke, tahammülsüzlük ve yıkıcılık hissettim. Kaldı ki, il milli eğitimimizde eğitim-öğretimden kimin sorumlu olduğu bellidir.Valilik, il milli eğitim müdürlüğü ve mesai arkadaşları sanırım kendi müdürlerinin başarısından bahsedildiği ve projelerinin takdir edildiği yazıdan memnun olmuşlardır. Her toplantıda EBAP'ı anlatan ve geçen yıl ERVAK'ın toplantısında salonda valiliğe yapılan eleştirilere cevap verme cesaretini gösteren müdüre karşı bu tepki, pek de iyi niyetli değil!!

Yorumu oyla      7      5  
Hakan 12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:12

Fikret bey, bu yazınız gerçekten güzeld ibret verici v eders verici bir tarz. Önceki yazılarınızla irtibaten öğütlemeniz güzel olmaş, hangi konuyu yazarzanız yazın doğru bildiğiniz yazmak her zaman takdire şayandır. Ne demişler BİN BİLSEN DAHİ BİR BİLENE DANIŞ. Teşekkürler.

Yorumu oyla      7      5  
Süleyman 12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:05

Fikret Bey ; yazdığınız bazı yazılardan sonra bu öğütü kaleme almanız sevindirici, bendende size bir öğüt , izninizle tabi ki ne yaparsanız yapın, kesinlikel vakıf olmadığınız konu ile ilgili bir yazı yazmayın ve anlatmayın at binenin kılıç kuşananıdır. Ebapla ilgili yazınızı kaldırmanız sevindirici, birde sizden ricamız bu yazıdan ötürü Erzurum Valiliğine, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve dahası bu şehre bir özür borcunuz var... istek, ikaz ve istirham bizden, takdir ve erdemlilik sizden. selam ile...

Yorumu oyla      7      5  
çoşkun kıl 11 Ağustos 2009 Salı 04:15

bu yazınız güzel teşşekkür..4.öğüt,haddini bilip herşeye karışmamaktır... iyi bildiğiniz konuda yazmanızdır...

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAŞBAKAN ERDOĞAN;
“NE DEDİYSEK YAPTIK” Erzurum'da açılıştan açılışa koşan ...
BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN GEZİSİNDEN İLGİNÇ NOTLAR:
BİR KİŞİ BAYILDI Deprem konutları anahtar teslim töreninde, havanın soğuk ...
ŞAHİN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kazımkarabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, belde sınırları içerisindeki ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
DUMLU TOPLU KONUT’A KAVUŞACAK Dumlu Belediye Başkanı ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Atınç Beldesini gecekondulardan kurtarmada kararlı Yakutiye ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞKAN KÜÇÜKLER, İLKOKUL HEYECANINI YENİDEN YAŞADIErzurum Büyükşehir ...
 
YOKSULLARA YAPILAN YARDIMLAR
GÖSTERİYE DÖNÜŞTÜRÜLMEYECEK İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 'Sosyal ...
PASİNLER BELEDİYE BAŞKANI TEYMUR:
"DEVLET TURİZME DESTEK OLMALI" Erzurum'un Pasinler İlçesi Belediye Başkanı ...
DADADAŞKENT SOSYAL HİZMET ATAĞINDA
Öğretmenler gününde ev hanımları ve gençler için düzenlenen iki kurs faaliyete geçirildi.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva