Korsan satışları önlemek için denetimlerini artıran Yakutiye Belediyesi zabıta ekiplerine, bir seyyar satıcı bıçakla saldırmak istedi. Saldırgan vatandaşların araya girmesiyle etkisiz hale getirildi.
Zabıtaya bıçaklı saldırı
Erzurum Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde bir seyyar satıcının bıçaklı saldırısına uğradı.
Rutin denetimlerini sürdüren Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün öğle saatlerinde Gürcükapı semtindeki denetimleri sırasında bir seyyar satıcının bıçaklı saldırısına uğradı. Denetimler sırasında seyyar satıcılarla zaman zaman tartışan zabıta ekipleri, kendilerine saldıran seyyar satıcının elindeki döner bıçağını almakta güçlük çektiler.
5 TEZGAHA EL KONULDU
Zabıta ekipleri, 5 seyyar satıcının tezgahına el koydu. Yakutiye Belediyesi'nde yapılan açıklamada, izinsiz ve gösterilen yerler dışında satış yapan 5 seyyar satıcının tezgahı ile sattıkları ürünlere el konulduğu belirtildi.
Zabıta denetimlerinin artırılmasından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Yakutiye Parkı, Yukarı Mumcu ve Çaykara Caddesi üzerindeki korsan seyyarların da denetlenmesini istediklerini bildirdiler