RABİA HATUN VE HASAN_I BASRİ MAHALLELERİ GÜZELLEŞİYOR.MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKANA MÜTEŞEKKİR
Başkan Atınç’a övgü
Rabia Hatun Mahalle Muhtarı Celal Göksayan, mahallelerinde bulunan gece kondu evlerin yıkılıp yerine lüks dairelerin yapılmasının mahalle sakinleri tarafından memnuniyet ve sevinçle karşılandığını söyledi.
Mahallerinde bulunan diğer gece kondu evlerinin de yıkılarak toplu konut uygulamasının gerçekleştirilmesini isteyen Muhtar Göksayan şunları söyledi: "TOKİ'nin yaptırmış olduğu bu konutlar hem şehrimizi, hem de mahallemizi güzel bir görüntüye kavuşturuyor. Bu güne kadar şehir dışında yapılan çalışmalar, şehir içinde yapılsaydı, şehrimiz çağdaş mimarisi olan bir görünüme kavuşmuş olurdu. Biz mahalleli olarak belediyeden; mahallemizde bulunan diğer gece kondu evlerinin de yıkılarak, toplu konutların yapılmasını istiyoruz."
YILDIZ; "KONUTLAR MAHALLEMİZİ GÜZELLEŞTİRİYOR"
Şehrin en güzel yerlerinin gecekondularla dolu olduğunu, bunun da Erzurum’u kötü bir görüntüye soktuğunu belirten Rabia Hatun Mahallesi sakini Kenan Yıldız da "Şehir içinin gecekondularla dolu olması şehrimizi kötü gösteriyor. Bundan dolayı Şehrin en güzel yerinde bulunan Rabia Hatun Mahallesi’nin gecekondulardan kurtulup yerine TOKİ'nin yaptırmış olduğu konutların gelmesi çok güzel bir çalışma. Bu mahallede bir çok gece kondu ev vardı. Bunların yerine konutların yapılması mahalleli olarak bizleri son derece sevindirmiştir." diye konuştu.
ASAN; "MAHALLEMİZ GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR"
Rabia Hatun Mahallesinde yapılan Toplu Konutların şehre güzel bir görüntü vereceğini söyleyen mahalle sakinlerinden Halis Asan şunları kaydetti:"Gecekonduların yıkılarak yerine modern imkanlarla dizayn edilmiş dairelerin yapılması çok güzel. Özellikle şehir içinde yapılan bu çalışmalar takdire şayandır. Ayrıca gördüğüm kadarıyla yapılan konutlar gayet kaliteli. Biz mahalle sakinleri olarak bu tip çalışmaların her zaman destekçisiyiz. Şehrin göbeğinde bulunan mahallemize yapılan bu çalışma, ilimize de çok güzel bir görüntü sağlayacaktır."