ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaylaözü'nde 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı
Yaylaözü'nde 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı
İspir'de temmuz ayında kar sürprizi
İspir'de temmuz ayında kar sürprizi
Demirci gözyaşlarıyla uğurlandı
Demirci gözyaşlarıyla uğurlandı
Aydın'dan AGİT sunumu
Aydın'dan AGİT sunumu
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
HABERLER>SİYASET
24 Kasım 2004 Çarşamba - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

BAŞBAKAN ERDOĞAN 5 BAKANLA BİRLİKTE 28 KASIM PAZAR GÜNÜ ERZURUM'A GELİYOR. BAŞBAKAN ÇIKARMA YAPACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da yapımı tamamlanan afet konutlarını hak sahiplerine dağıtmak üzere 28 Kasım 2004 tarihinde Erzurum'a geleceği öğrenildi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

BAŞBAKAN ERDOĞAN 5 BAKANLA BİRLİKTE 28 KASIM PAZAR GÜNÜ ERZURUM'A GELİYOR. BAŞBAKAN ÇIKARMA YAPACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da yapımı tamamlanan afet konutlarını hak sahiplerine dağıtmak üzere 28 Kasım 2004 tarihinde Erzurum'a geleceği öğrenildi. Yaz döneminde temeli atılan Pasinler-Horasan Karayolu'nu da hizmete açacak olan Başbakan Erdoğan'ın, 28 Kasım tarihinde özel uçakla geleceği Erzurum'dan aynı gün ayrılacağı bildirildi. 16 KASIM GEZİSİ KONUTLARIN TAMAMLANMAMASI YÜZÜNDEN ERTELENMİŞTİ Daha önce 16 Kasım’da afet evlerini dağıtmak üzere Erzurum’a gelmesi beklenen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, afet konutlarının tamamlanmaması sebebiyle gezisini iptal etmiş, konutların yapım durumu ve duble yoldaki son çalışmaları değerlendirmek üzere, Bayındırlık ve iskan Bakanı Zeki Ergezen Erzurum’a gelerek çalışmaların hızlandırılmasını sağlamıştı. ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın Erzurum gezisi öncesinde yapımına devam edilen afet konutlarındaki çalışmalar hızlandırıldı. Vali Celalettin Güvenç'in talimatıyla kamuya ait araçlar çalışmalarını deprem bölgesinde yoğunlaştırılırken, kar yağışı ve tipinin afet konutlarındaki çalışmaları olumsuz etkilediği belirtildi. BAŞBAKAN AÇILIŞLARA KATILACAK Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce yapılan açıklamaya göre, beraberinde Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile birlikte özel uçakla Erzurum'a gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da afet konutlarını teslim edecek, Erzurum-Horasan bölünmüş karayolunu hizmete açacak, bu arada halka hitap edecek. TEBRİZCİK AFET KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE VERİLECEK Tebrizcik Köyü'nde yapımı tamamlanan deprem konutlarının anahtarlarını hak sahiplerine verecek olan Başbakan Erdoğan, daha sonra Pasinler-Horasan bölünmüş karayolunu hizmete açacak. Başbakan Erdoğan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci yurdu, Erzurum Doğalgaz Dağıtım sisteminin açılışını yapacak, Havuzbaşı'nda halka hitap edecek, Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memurları Eğitim Merkezi'nin açılışını yapacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar aynı gün akşam Ankara'ya dönecek.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mesut Kadanalı 14 Temmuz 2009 Salı 13:25

Sayın Gezmiş, iyiki yazılara başladınız. kimse birşey yazmıyor. hep suna tirit türü şeyler. şöyle sarsıcı yazılarla devam edin. biliyoruz ki, iftira, yalan ve karalama yapmazsınız. ama doğruları yazarakta milleti aydınlatmak yazarlarımızın görevi olmalıdır. hep valiye hükümete yağ yağ yağ. onun için tekrar hoşgeldiniz.

Yorumu oyla      7      5  
ulku akıncı 14 Temmuz 2009 Salı 13:03

Baki eby hoş geldiniz tekrar aramıza. Teşhislerinize katlıyorum. yazlara yapılan yorulara bile baktığınızda adam bir konuda bir fikir-yorum yazmış kızıyormu, katılıyormu anlayamıyorsunuz, ne deme istiyor, fikri ne onuda anlamıyorsunuz. 45000 kişi bir senede erzurumu terk etmiş. boşuna değil, havası soğuk onun için değil. kafalardeğişmedikten sonra -ki mümkün dğil gibi- hiçbirşey düzelmez, erzurumlu önce kendisiyle barışık olacak, saygı ve nezaketli olacak, kendi işiyle uğraşacak başkalarını yorumlamayı bırakacak. saygılar

Yorumu oyla      7      5  
mökkemdadaş 14 Temmuz 2009 Salı 09:04

BAKİ bey hoş geldin çoktandır yoktun yine güzel konulara temas etmişsin kutlarım her şeyi yazmışsın iki kelimede ben yazacagım milli duyguları körermiş bi erzurum balık baştan kokar baş yöneten seçilenler faktörü çok inşalla düzelir temennimiz

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Milletvekili Akbulut: "Öğretmenlere borcumuzu ödeyemeyiz" AK ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞKAN KÜÇÜKLER'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI “ÖĞRETMENLER ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞKAN BİRDAL'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI “ÖĞRETMENLİK ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
AK BELEDİYELER BİRARADAYDI AK Parti'nin 2 yıllık icraatlarını ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Felluce’de insanlık suçu işleniyor Saadet Partisi Erzurum ...
MHP İl Başkanı Çimen Felluce katliamına sert çıktı:
Durdurun bu vahşeti! MHP İl Başkanlığı ABD’nin Felluce’de ...
 
Atınç, “Devrisabık peşinde değiliz”
Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, “Yakutiye dedektifliğe ...
DSP ERZURUM İL BAŞKANI ADNAN DEMİR:
Kurtuluş tarım ve hayvancılıkta Demokratik Sol Parti (DSP) Erzurum İl ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
PALANDÖKEN BELEDİYESİ BAŞKANI BİRDAL: Hedefimiz Erzurum’u ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva