VALİ GÜVENÇ:
“DADAŞLARLA BAYRAM YAPMAKTAN BAHTİYARIM”
Erzurum Valisi Celalettin Güvenç; sevinç ve en güzel duyguların tüm yurt sathında hissedildiği, beraberlik ruhunun yüceldiği bu bayramı Dadaşlar diyarında ilk defa yaşamanın heyecanı ve bahtiyarlığı içinde olduğunu açıkladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayılyan Erzurum Valisi Celalettin Gücvenç, "Her milletin coşku ile karşılayıp, neşe ve sevinç içinde yaşadıkları önemli günleri ve bayramları vardır. Toplumların hayatında büyük yeri olan, bu önemli gün ve bayramlar, ya onların mensup oldukları dinleri ve inanışları ya da unutulmaz zaferlerle dolu tarihleriyle ilgilidir. İdrak etmekte olduğumuz bayram ise malumları olduğu üzere yüce dinimizin köklü bir geleneğidir Bu mutena ve müstesna günleri, verdiği mesaja uygun bir tarzda yaşamak hepimizin ortak temennisidir. Sevinç ve en güzel duyguların tüm yurt sathında hissedildiği beraberlik ruhunun yüceldiği bu bayaramı Dadaşlar diyarında sizlerle ilk defa yaşamanın heyecanı ve bahtiyarlığı içindeyim" dedi.
YARDIMLAR DEVAM ETMELİ
Toplum fertlerini birbirine yakınlaştıran, sosyal hayatın en güzel örneklerinin sergilendiği bayramların, en önemli mesajlarından birinin de milletçe kaynaşma, dayanışma ve bütünleşmenin yanı sıra muhtaç, öksüz ve dar gelirli ailelerin daha çok hatırlanması, ihtiyaç duydukları ayni ve nakdi yardımların yapılması olduğunu belirten Vali Güvenç, "Bu konuda, başta SYDV Müdürlüğümüz olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına ait vakıflar, sivil toplum örgütleri, konuya duyarlı kadirşinas ve yardımsever vatandaşlarımızın çok değerli yardımlarından ötürü, şahsım ve Erzurum halkı adına teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu tür yardımların şimdiye dek olduğu gibi bundan böyle de devamını umuyorum" şeklinde konuştu.