ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vali Baruş'a 112 Brifingi
Vali Baruş'a 112 Brifingi
İş dünyası ASKON iftarında bir araya geldi
İş dünyası ASKON iftarında bir araya geldi
Büyükşehir'den Çat'ta Ramazan Neşesi etkinliği
Büyükşehir'den Çat'ta Ramazan Neşesi etkinliği
Vali Baruş öğrencilerle iftar etti
Vali Baruş öğrencilerle iftar etti
Uzundere'de 'yolda iftar' geleneği
Uzundere'de 'yolda iftar' geleneği
HABERLER>ASAYİŞ
30 Ekim 2004 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KÜPESİZ HAYVANLAR KAÇAK MUAMELESİ GÖRECEK Erzurum Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin, kaçak hayvancılığın önüne geçilmesi için hayvanların küpeleneceğini kaydetti. Şahin, "küpelendirilmeyen hayvanlar, kaçak muamelesi görecek" dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KÜPESİZ HAYVANLAR KAÇAK MUAMELESİ GÖRECEK Erzurum Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin, kaçak hayvancılığın önüne geçilmesi için hayvanların küpeleneceğini kaydetti. Şahin, "küpelendirilmeyen hayvanlar, kaçak muamelesi görecek" dedi. Hayvan giriş ve çıkışları ve hayvan hastalıklarının etkin olarak kontrolünün sağlanması ile her türlü sağlık, ıslah, istatistik, sigorta ve destekleme ödemeleri kayıtlarının etkin bir şekilde tutulması, hayvanların ve hayvancılık işletmelerinin tanımlanması ve kayıt altına alınmasının hayvanlara küpe takma işiyle mümkün olabileceğinin açıklayan Erzurum Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin bu uygulamalara Eylül 2001 itibari ile başlandığını, uygulamanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğünü bildirdi. 2004 YILINDA SİSTEM KAPANACAK Ülke hayvancılığında önemli bir potansiyele sahip Erzurum'da da bu çalışmalara öncelik ve önem verildiğini açıklayan Tarım İl Müdürü Şahin, "2004 yılı sonu itibariyle bütün hayvanların küpelenerek kayıt altına alınması ve her hayvana küpe takılarak pasaport verilmesi yönetmelik gereğidir. 2004 yılından sonra sistem kapanacağından hayvan kaydı yapılmayacaktır. Ancak yeni doğan buzağılar yılı içerisinde küpelenerek kayıt altına alınacaktır" şeklinde konuştu. KÜPESİZ HAYVANLAR KAÇAK MUAMELESİ GÖRECEK Erzurum Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin, 2004 yılı sonuna kadar hayvanlarına küpe taktırmayarak kayıt altına aldırmayan işletmelerin sorumlu olacağını ve küpesiz hayvanlara kaçak hayvan muamelesi yapılacağını belirtti. Şahin, "Erzurum'daki küpesiz hayvanların, kalan 2 aylık sürede tamamen küpelenmesi için,1 Kasım 2004 tarihinde Erzurum genelinde küpeleme kampanyası başlatılacak. Yetiştiricilerimizin daha sonra mağdur duruma düşmemeleri için çalışmalarımıza duyarlı davranmalarını bekliyoruz" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
YASADIŞI ÖRGÜTÜN ADINI DUVARA YAZAN ÖĞRENCİ TUTUKLANDIErzurum'da, Kredi ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Polise saldıran kişi gözaltına alındıErzurum'da polise saldıran kişinin ...
Emniyetten genel trafik kontrolü
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde yapılan ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kazada ambulans rezaleti Erzurum'da, soğan yüklü kamyonun takla ...
Ruhsatsız silah ve otomobil ele geçirildi
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde 1 adet ruhsatsız silah ve otomobil ele geçirildi.
Erzurum Gazetesi Arşiv
 
İşyerinden gıda maddesi çaldılar
Erzurum'da bir işyerinden çok miktarda gıda ve temizlik maddesi çalan ...
Öğretmen lojmanından hırsızlık
Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne bağlı Değirmendere Köyü İlköğretim Okulu ...
Cadde cinayeti güvenlik kamerasına da yakalandı
Erzurum'da cadde ortasında 1 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Savaşın Tamtamları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva