ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 4 bin 170 araç devredildi
Erzurum’da 4 bin 170 araç devredildi
Erzurum için düşündürücü veri!
Erzurum için düşündürücü veri!
Abdurrahmangazi’de yüzlerce ev dönüşüm bekliyor
Abdurrahmangazi’de yüzlerce ev dönüşüm bekliyor
ATAUNİV’den kamu hizmeti
ATAUNİV’den kamu hizmeti
Kurulan şirket sayısı yüzde 2,6 azaldı
Kurulan şirket sayısı yüzde 2,6 azaldı
HABERLER>SİYASET
7 Haziran 2011 Salı - 08:19

“Erdoğan, Türkiye’nin en büyük şansıdır”

Seçimlere sayılı günler kala heyecan doruk noktaya ulaşırken, adayların çalışmaları da hız kazandı. Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ilçe gezilerinin ardından şehir merkezinde bazı kamu kuruluşları ile esnafı ziyaret etti. DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğündeki personeli ziyaret eden Aydemir, daha sonra Hasırhan Garajındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Orman-İş ve Hizmet-İş sendikalarını ziyaret eden Aydemir akşam saatlerinde de merkeze bağlı 7 köyde seçim çalışmalarına devam etti.

“Erdoğan, Türkiye’nin en büyük şansıdır”

ERZURUM (İHA) - Seçimlere sayılı günler kala heyecan doruk noktaya ulaşırken, adayların çalışmaları da hız kazandı. Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ilçe gezilerinin ardından şehir merkezinde bazı kamu kuruluşları ile esnafı ziyaret etti. DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğündeki personeli ziyaret eden Aydemir, daha sonra Hasırhan Garajındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Orman-İş ve Hizmet-İş sendikalarını ziyaret eden Aydemir akşam saatlerinde de merkeze bağlı 7 köyde seçim çalışmalarına devam etti.
ERDOĞAN ADI AYDINLIK GELECEĞİN EN GÜÇÜ REFERANSIDIR
Ziyaretlerinde Ak Partinin hizmetlerini anlatan Milletvekili adayı Aydemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan isminin aydınlık geleceğin en güçlü referansı olduğunu belirterek, “Sayın Erdoğan, milletimizin sadece bugünkü refahını için değil, geleceğin refahını inşa eden güçlü bir şahsiyettir. Onun adı her türlü referansın üstündedir. Çünkü onun adı, çalışmak demektir, hizmet demektir, üretmek demek, milletin derdiyle dertlenmek demektir” şeklinde konuştu.
HEMŞEHRİLERİMİN VİCDANINA SESLENİYORUM
Seçimlere kısa bir zaman kaldığını ve herkesin bellek yenilemesi yaşaması gerektiğini de dile getiren AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, 2002 ve öncesi ile sonrasının muhasebe edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Hemşehrilerimin vicdanına sesleniyorum. 2002 yılı ve öncesindeki Türkiye fotoğrafı ile şimdiki Türkiye fotoğrafını karşılaştırın. Bu fotoğraflara önyargısız olarak bakın. Vicdanınızla bakın. Arada çağ atlayan bir Türkiye göreceksiniz. Ak Parti iktidarı hizmet ataklarıyla Türkiye’ye çağ atlatmış, hem milletin sosyo-ekonomik durumu iyileştirilmiş, hem muazzam projelerle ülkemizin alt yapı ve makyajı yenilenmiş, hem de dünya üzerinde itibarlı bir ülke ve itibarı yüksek bir millet kimliği yeniden kazanılmış bulunmaktadır. Gerçek işte budur. Bunu sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti gerçekleştirmiştir” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çığlık seçim sürecini değerlendirdi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Ak Parti için her ...
Sandık görevlileri eğitimden geçti
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde ...
Modern hayvan pazarı için büyük adım…
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz’ın Erzurum Ticaret Borsası ...
 
‘Sözümüzü tutacağız’
Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Ahmet Palandöken Erzurumluya söz verdi.
‘AK Parti milletin gücüdür’
Akdağ, Köprüköy ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Konuşmasında ...
‘Karar milletindir’
"Allah'a hamd ediyoruz sizlerin de arkamızda durmanızla 8, 5 senedir güzel ...
 
‘Dadaş ferasetine güveniyoruz’
AK Parti Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, “Türkiye’yi 2002’deki karanlık ...
‘Erzurum İpekyolu Vizyonuyla buluşuyor’
Ticaret sektörünün, AK Parti iktidarıyla birlikte bir ufuk açılımı yaşadığına ...
Küçükler’den Gaziler zirvesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Yakutiye ilçesine bağlı Gaziler ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yirmi Yolun Hikâyesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Adalet Meydanından Ekran Çağına
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yolun açık olsun ASELSAN
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva