ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Akpunar’ın annesi dualarla uğurlandı
Akpunar’ın annesi dualarla uğurlandı
Güleç’ten toplu sözleşme değerlendirmesi
Güleç’ten toplu sözleşme değerlendirmesi
Trendyol 1. Lig başlıyor
Trendyol 1. Lig başlıyor
Erzurum Sinema Günleri 16 -24 Ağustosta
Erzurum Sinema Günleri 16 -24 Ağustosta
Aile eğitimi kursiyerleri belge aldı
Aile eğitimi kursiyerleri belge aldı
HABERLER>EĞİTİM
5 Kasım 2012 Pazartesi - 00:44

Eğitimcilerden ETÜ’ye destek

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 nolu Şube yönetimi Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

Eğitimcilerden ETÜ’ye destek

ERZURUM (İHA) - Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 nolu Şube yönetimi Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.
Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret ederek, üniversitenin yapılanma çalışmaları, kampus alanı kuruluş faaliyetleri, akademik ve idari kadrolara atamalar ve öğrenci alımıyla ilgili bilgi aldı.
YAYLALI’NIN AÇIKLAMASI
Rektör Yaylalı, farklı bir üniversite olma sorumluluğu taşıdıklarını, bu manada Türkiye’de sayısı iki olan Yüksek Teknoloji Merkezi’nin üçüncüsünü Erzurum’da kurma girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Yaylalı, mastır plan çerçevesinde inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Üniversitelerine akademik personel alma faaliyetlerinin devam ettiğini, farklı ve başarılı bir üniversite olma yolunda akademik yapının da seçkin akademisyenlerden oluşması gerektiğinin altını çizen Yaylalı, Erzurum’u, Kafkaslar ve Ortadoğu’daki yükseköğrenim taleplerini karşılayacak uluslararası bir eğitim üssü haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
BÜTÇE ELEŞTİRİSİ
Ziyarette son günlerde bir kısım yerel medyada yer alan 2013 bütçesi ile ilgili yanıltıcı ve haksız eleştirilere de değinen Yaylalı, Erzurum Teknik Üniversitesinin 2013 yılı ödeneği bir önceki yıla göre yüzde 76.4 oranında artmış olduğunu, ödenek artışı bakımından diğer üniversiteler arasında ilk sıralarda yer aldığını belirterek, üniversitelere ilişkin TBMM’nin 2013 yılı Bütçe Kanun tasarısı kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi'ne 20 milyon TL'si yatırım olmak üzere toplam 29.5 milyonluk ödenek tahsis edildiğini söyledi.
Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Erkan Ciyavul da, Rektör Yaylalı’ya, kamuoyunda itibar bulmayan bu tür haberlerin ETÜ camiasının azim ve çalışkanlığına gölge düşüremeyeceğini ve daha da kararlıkla yoluna devam edeceğini belirterek, zor bir görev üstlenen rektör Yaylalı’ya sivil toplum örgütü olarak desteklerinin devam edeceğini söyleyerek başarılar diledi.
 

 
SGK İl Müdürü Kobal, EGC'deydi
 
THAD’tan denetim talebi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATAÜNİ’de sporculara destek
Rektör Koçak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ikinciliği ve üçüncülüğü ...
Bölge üniversitelerinden yeni başarı
Malatya İnönü Üniversitesi (İ.Ü.) Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı ...
ETÜ-İTÜ işbirliğinde ilk adım
ETÜ Kampüs alanında incelemelerde bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi ...
 
ETÜ ödeneği arttı
Erzurum Teknik Üniversitesi 2013 yılı ödeneğinin bir önceki yıla göre ...
Pasinler Lisesi Akıllı Tahtaya geçti
Pasinler’de, 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde Pasinler Lisesi akıllı tahta teknolojisine geçti.
Sinir Bilim Zirvesi 10 Kasım’da
IV. Hücresel Sinir Bilim Toplantısı 10-11 Kasım 2012 tarihlerinde Atatürk ...
 
Çoruh’ta eğitim işbirliği
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Bayburt Üniversitesi ...
‘Okullar Hayat Olsun’
Erzurum’da “Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında toplantı düzenlendi.
İTO’dan eğitim yatırımı
MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A.Mustafa Güvenli, İstanbul Ticaret Odası ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Şehâdetin coğrafyası yahut bir milletin unuttuğu hatıra
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İnsanlığın En Yüce Değeri
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Değerin Barışı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva