Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aziziye’de karla mücadele seferberliği
Aziziye’de karla mücadele seferberliği
Başkan Polat'tan Adnan Polat'a nezaket ziyareti
Başkan Polat'tan Adnan Polat'a nezaket ziyareti
Büyükşehir'in kar timleri 7/24 sahada
Büyükşehir'in kar timleri 7/24 sahada
Tüp Bebek Merkezi açıldı
Tüp Bebek Merkezi açıldı
Oltu'da kar yağışı etkili oldu
Oltu'da kar yağışı etkili oldu
HABERLER>GUNCEL
24 Nisan 2008 Perşembe - 00:00

ERZURUMSPOR DESTEK BEKLİYOR

Bu hafta sonunda kendi evinde Pendikspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, sezonu ilk 5 içerisinde tamamlayabilmek için bu karşılaşmadan üç puan bekliyor.

ERZURUMSPOR DESTEK BEKLİYOR

ERZURUMSPOR DESTEK BEKLİYOR Bu hafta sonunda kendi evinde Pendikspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, sezonu ilk 5 içerisinde tamamlayabilmek için bu karşılaşmadan üç puan bekliyor.Teknik Direktör Murat Şimşek gözetiminde kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, galibiyete kilitlendi. TARAFTARA ÇAĞRI Geride bıraktığımız hafta Tarsus İdmanyurdu maçında alınan galibiyetle ilk 5 umutları yeniden yeşeren Mavi-Beyazlılar, taraftardan tribünleri, başta idarecileri olmak üzere yerel yöneticilerden de ekonomik sıkıntı içinde olan kulübün kasasını doldurmasını bekliyor. Taraftarlar, hedefe ulaşmak için 4 hafta kaldığını hatırlatılarak, şehri yönetenlerin, siyasetçilerin ve iş adamlarının ellerini taşın altına koyarak kulübe sahip çıkılmasını istiyorlar. BAŞKA ERZURUMSPOR YOK Erzurum'un başka Erzurumspor'u olmadığını kaydeden taraftarlar, "Bu kritik dönemde takıma sahip çıkılmayacakta ne zaman çıkılacak? Yüzlerce takım Erzurumsopr'un bulunduğu yerde olabilmek için binlerce YTL harcıyor. Ama bizim yöneticilerimiz her nedense ayağımıza gelen bu fırsat karşısında vurdum duymaz davranıyorlar. Bu kadarına da pes doğrusu. Bir Sağlık Bakanımız ve 6 milletvekilimiz, Bakan Kemal Unakıtan’ın yarısı kadar takıma sahip çıkamadı, destek veremedi. Belediye başkanları Celal Doğan, Sefa Sirmen gibi bir belediye başkanımız olamadı. Bir şehrin futbol takımı, bulunduğu konumu ve mücadele ettiği lig. o ilin sosyal ekonomik durumunu da ortaya koyuyor. Maalesef Erzurumspor'un ve Erzurum'un bulunduğu durum da ortadadır” diye konuştular. İLK BEŞ UMUDU Öte yandan, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'un teknik patronu Murat Şimşek, Pendikspor maçını kazanarak, ilk 5 şanslarını sürdürmek istediklerini söyledi. Şimşek, daha sonra şunları kaydetti: ''Hedefimiz kendi evimizde oynayacağımız Pendikspor'u yenerek 3 puan almak. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Tarsun İdmanyurdu maçında çok iyi bir mücadele sergileyerek sahadan 2- 1 galip ayrıldık. Şu anda 16 puanımız var, ilk beş mücadelesi veren takımlarla aramızda 4 puan var. Bu nedenle Pendik maçı, yarıştan kopmamamız noktasında hayati önem taşıyor."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İL TARIMINDA İÇ KARARTAN MANZARA
Türkiye'nin hayvancılık merkezi olan Erzurum'un kırmızı et ihtiyacını ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
23 Nisan Kutlamaları Başladı MİNİK VALİ TALİMAT YAĞDIRDI 23 Ulusal ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
MİNİK BAŞKAN DEMET, ENGELLİLERE HİZMET İSTEDİ 23 Nisan Ulusal ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Yakutiye Belediye Başkanı Atınç: “ÇOCUKLARIMIZA DEĞERLERİMİZİ ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Palandöken Belediye Başkanı Birdal: “23 NİSAN BARIŞIN, SEVGİNİN ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kazım Karabekir Belediye Başkanı Şahin: “23 NİSAN, KUTLU ...
 
ERMENİ YALANLARI, GERÇEKLERİ BASTIRIYOR
Türk-Ermeni Ilişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Yard. Doç. Dr. Haluk Selvi, ...
TARİHÇİLER, TÜRK-ERMENİ İLİŞKİLERİNİ TARTIŞTILAR
Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim ...
Mhp Erzurum İl Başkanı Öztürk:
“23 NİSAN MİLLİ BÜTÜNLEŞME DEMEKTİR” Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva